Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás to nemáme rozdělené, až to přijde tak to nějak zvládneme. Určitě se všechno podaří, včetně přebalování. ![]()
kufnerko - ja nemam malej pupek, to tak jenom vypada
Jinak ty mas moc hezky taky ![]()
tak jsem se ted nafotila, ale jako tragedie
![]()
jdu vybrat nejake prijatelne fotky a ukazat vam teda muj „malej“ pupek ![]()
No tak zepředu vypadá jinak než z boku.Je větší,ale moc pěknej. ![]()
holky dekuju…
ono to prave zboku vypada hrozne maly
zepredu vetsi… ale jak na to koukam ja zezhora, tak vypada obrovsky ![]()
A popraskany mam akorat boky.. ale to mam uz z puberty
![]()
Jsem tak ukazovala tvoje fotky i manželovi a on hlásí u té fotky ze předu „co to tam má, ventilek na dopuštění?“
Jako ten pupík víš… ![]()
Já mám ty strie taky na bokách už od doby,kdy jsme byla mladší.Doufám,že to u nich zůstane a neudělají se mi strie i někde jinde.To bych nechtěla.Ale mažu postivě.
Kakami píše:
Jsem tak ukazovala tvoje fotky i manželovi a on hlásí u té fotky ze předu „co to tam má, ventilek na dopuštění?“Jako ten pupík víš…
to si delas pr… to to vypada tak hrozne??? A to mam vyndany piercing teda nu
![]()
ja jsem si dneska musela dokoupit krem, pac mi zrovna dochazel zase.. uz jsem zdelala tri za cele tehu.. tohle je ctvrty uz ![]()
Já to právě střídám.Krém a olej.Mám ten Elasti Q krém,předtím jsem měla tu Bonellu a olej mám od Hippu a ještě firma Sallos.Jsou výborný.Ale mažu furt.Kdo maže ten jede jak se říká.
Monny89 píše:Kakami píše:to si delas pr… to to vypada tak hrozne??? A to mam vyndany piercing teda nu
Jsem tak ukazovala tvoje fotky i manželovi a on hlásí u té fotky ze předu „co to tam má, ventilek na dopuštění?“Jako ten pupík víš…
![]()
![]()