Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já taky přidám něco o mazání. Celé těhotenství jsem se mazala olejíčkami, žádné na strie ani jiné speciální, pokaždé nějaký jiný, mezi němi byl i Aviril ![]()
Když jsem šla rodit, měla jsem navíc 39Kg
a strie ani jedna, ani stehna, ani bříško. Nevím čím to je, je to možná dědičné ![]()
Ale stejně, i kdyby byly, tak s tím nic neudělám, co jsou strie v porovnání se zdravým miminkem??
![]()
zuzi - ahojky, to je dobre, ze si takhle uzivate, ja se na to taky mocky tesim ![]()
Jinka malá je zlatá, v noci už nám krásně spinká, i 6 hodin v kuse, tak si s manželem oba odpočineme. Dnes má 10 dní a tak jsme měla první procházku, předpověď počasí nevyšla, u nás bylo pěkně, tak jsme s manželem vyrazili, jako hrdí rodiče
Přikládám fotečku z první procházky.
jeeeee, ta je krasna… a tobe ti slusi.. ![]()
Ty jsi mela navic 39kg?
Paneboze, a dokazes mi nejak napsat zhruba odhad, kolik jsi nechala na porodnim sale? Nebo kolik jsi shodila od porodu behem prvniho tydne… ?
Docela se desim toho jak to pujde rychle/pomalu dolu ![]()
Ahojte holky
No jooo tak to já jsem ještě mládě, 25 týden to je jak nic
Ale už bych to chtěla mít taky za sebou…Včera jsme byli nakupovat a docela jsem se nachodila no a večer jsem pomalu nemohla vstát ze sedačky a ta noc, ani nemluvím..strášně mě všechno bolelo. Už mě to fakt se.. ![]()
Zuzu cože? 39 kg? Si děláš srandu? To je masakr…ale na fotce teda nevypadáš…tos měla 30 kg než jsi otěhotněla ne?
Já doufám, že mě se podaří přibrat co nejmíň, protože se jinak už neunesu
Já už bych tááák drndala…zajímaly by mě stejný informace jako Mony, kolik jsi shodila hned po porodu a tak? Kéééž by naše malá byla taky tak hodná jako to vaše.. ![]()
Monny89 píše:
jeeeee, ta je krasna… a tobe ti slusi..Ty jsi mela navic 39kg?
Paneboze, a dokazes mi nejak napsat zhruba odhad, kolik jsi nechala na porodnim sale? Nebo kolik jsi shodila od porodu behem prvniho tydne… ?
Docela se desim toho jak to pujde rychle/pomalu dolu
Monny, když jsem přijela z porodnice, tak jsem měla dole 17 Kg, teď po 10 dnech mám dole 21 Kg, ale já jsem byla strašně nalitá vodou, nohy jsem měla jako by ani nebyly moje, ale nějak jsem to neřešila. Snad to půjde pomalu dolů procházkami ![]()
Kakami píše:
Ahojte holky
No jooo tak to já jsem ještě mládě, 25 týden to je jak nicAle už bych to chtěla mít taky za sebou…Včera jsme byli nakupovat a docela jsem se nachodila no a večer jsem pomalu nemohla vstát ze sedačky a ta noc, ani nemluvím..strášně mě všechno bolelo. Už mě to fakt se..
Zuzu cože? 39 kg? Si děláš srandu? To je masakr…ale na fotce teda nevypadáš…tos měla 30 kg než jsi otěhotněla ne?Já doufám, že mě se podaří přibrat co nejmíň, protože se jinak už neunesu
Já už bych tááák drndala…zajímaly by mě stejný informace jako Mony, kolik jsi shodila hned po porodu a tak? Kéééž by naše malá byla taky tak hodná jako to vaše..
Já jen věřím, že to malé tak vydrží, už si umí totiž pěkně vynutit naší pozornost. Ještě budu mít jeden týden manžela doma a pak budeme s Aničkou válčit samy, teda jen do doby, než přijde manžel z práce.
No když jsem otěhotněla tak jsem neměla 30Kg
ale 70Kg, tak si asi holky umíte spočítat mou porodní váhu
Ale zase na druhou stranu měřím 183cm, tak na mě to až tak zase nebylo vidět
Kdybych měla asi 160cm, tak by mě už asi museli přenášet, ale jak už jsem psala, měla jsem hodně vody v těle, s tím ale nejde nic udělat ![]()
zuzi - tak to ju, aspon, ze to shazujes dolu, a pres leto to shodis vsechno
Mas tu nejakou fotecku jakoze tesne pred porodem? Pro porovnani, jestli muzu poprosit ![]()
Ja jsem taky zacinala na 72kg, ted mam 84kg, takze uz 12kg nahore
Vodu nezadrzuju, prstynky mi porad padaj, jako teda trosku stehna a zadek, ale to je pry normalni
Doufam…
Do porodu zbyva mesic a kousek… tak snad uz tolik nenaberu… Teoreticky bych uz nemusela nic nabrat, prcek ma ted cca kg, takze kdyz to vezmu tak jestli jeste 1,5kg priberu? ![]()
No, kazdopadne nechci preklenout 90kg
![]()
Monny já jsem ze severní moravy - Karvinsko.
Fotečku ti přikládám, je to týden před porodem , konec 40tt.
Taky jsem ráda že to jde dolů, no uvidíme, snad to tak půjde i dále
no uvidíme, myslím, že každodenní procházky s kočárkem udělají své i kojení ti taky určitě vezme hodně.
A ještě, za poslední 4 týdny těhotenství, jsem nabrala 10 Kg, sranda co? ![]()
Krasny pupicek, a jako kam jsi dala tech 39kg? Vzdyt jsi tam hezky stihlounka
![]()
Vubec to nevypada…to je zajimave ![]()
Jooo, prochazkama to vsechno shodime
Skoda jen, ze bydlis tak daleko… ![]()
jezis, doufam teda ze tolik nepriberu
Nu to je sila, ale jak je to mozne, vzdyt uz se to nema kde ukladat..?
Zuzu tý jo tys měla ale véééélký bříško
I chápu že už jsi chtěla porodit
Každopádně taky nechápu kam jsi dala tolik kil, vůbec jsi na to nevypadala ![]()
Holky, jak jsem psala, já mám výhodu, že jsem vysoká, tak se to na mě tak nějak rozprostřelo
A nebojte se, nadbytečná kila si vždycky najdou místečko
kam se dobře uložit, hlavně boky a takové místa, které se špatně shazují ![]()