Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:
proc je to zajimave..???? Neni to pravidlem ze pupik vyleze.. moje mama ho s braskou nemela vylezlej.. a kamosky kolem me taky ne..
Aha tak to sem nevěděla,že někomu nevyleze.mYSLELA JSEM,ŽE HO MAJÍ VŠICHNI VYPOUKLEJ.tO BY TEDA NEMUSEL ANI TEN MŮJ. ![]()
Monny89 píše:
kakami - GS Mamastrie stoji v lekarne 167,– (nebo aspon tady u nas) Nejaky obycejny krem od oriflame ti asi nepomuze… zkus tenhle, nebo Elasti-Q (ten nevim kolik stoji)
Ten Elasti Q stojí kolem 150 korun.Mám ho,ale nějak blbě se rozmazává.Ale zatím je dobrej.
IvaX píše:
Ahojte kamarádka si pochvalovala ten Elasti-Q (stojí okolo 150 Kč) já ho mám taky a je po něm ta kůže pěkně hladká, akorát se blbě roztírá…Pak je ještě Elasti-Q exklusiv, ale ten už stojí kolem 250 Kč. Pak mám doma ještě těhotenskej olejíček od Saloos (ten stojí kolem 90 Kč). Na střídačku mažu vším a zatím pupik popraskanej nemám
a jsem 35. týdnu. http://www.zbozi.cz/items/?…
Používám přesně to samé.Furt mažu jak mastil.Ale zatím vše v pohodě.
j-zicek - to nevim kde jsi slysela, ze je to povinne, aby vylezl
![]()
Ahojte
Tak jsem koupila jen 1 bodičko, ale krásný za 125 kč, bohužel tesco tam u nás bylo totál vybrakovaný fakt hrůza…ani kindervajíčka tam neměli, tak jsem si je musela koupit až v tescu v Brně ![]()
Monny89 píše:
j-zicek - to nevim kde jsi slysela, ze je to povinne, aby vylezl![]()
Povinné to není,ale neviděla jsem u nikoho,že by mu nevylezl.Tak už to aspoň vím a jsem chytřejší.
No jo češi jak vidí akce tak se hned na ně vrhnout.
Hlavně,že jsi sehnala co jsi potřebovala.
j-zicek - tak uvidis jestli ti vyleze nebo ne, ale jak vidis tak pravidlem to neni ![]()
Monny89 píše:
Ahojky IviOpet se potkavame
Čau Monny
jo jo celkem často sem chodím, s mojím si doma moc nepokecám, tak aspoň tady, abych nezakrněla, když jsem pořád sama doma ![]()
J-Zicek píše:IvaX píše:Používám přesně to samé.Furt mažu jak mastil.Ale zatím vše v pohodě.
Ahojte kamarádka si pochvalovala ten Elasti-Q (stojí okolo 150 Kč) já ho mám taky a je po něm ta kůže pěkně hladká, akorát se blbě roztírá…Pak je ještě Elasti-Q exklusiv, ale ten už stojí kolem 250 Kč. Pak mám doma ještě těhotenskej olejíček od Saloos (ten stojí kolem 90 Kč). Na střídačku mažu vším a zatím pupik popraskanej nemám
a jsem 35. týdnu. http://www.zbozi.cz/items/?…
No tak hlavně,aby nám to vydrželo
Četla jsem,že může kůže popraskat i pár dní před porodem, tak doufám že se to nestane ![]()
Jinak s tím pupíkem do teď jsem ho měla celkem schovanej, ale už mi taky vylezl
, tak snad pak zas zaleze…
Ivi - pupik zaleze, neboj
a ty strie, ze muzou objevit i az pri porodu
co jsem slysela ![]()
Ahojte ![]()
hoolky mě vám bylo v noci tak zle…strašná křeč v žaludku nebo jestli žlučník nevím, ale asi tak hodinu to trvalo a myslela jsem že umírám
Ale to se mi děje až teď v těhotenství…stalo se vám to někdy?