Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
24.3.11 14:49

Nu tak uvidis sama, ja si chci ten porod prozit se vsim vsudy, uzkou panev nemam, takze nemam duvod se bat, ze to bude bolet :wink:
Ale vsichni kamosky co ho mely, toho ted lituji… :nevim:

Ja jsem se o to taky zajimala, az az, protoze jsem hrozna citlivka, a u malicke bolesti uz umiram :lol: :lol: Ale co jsem pak slysela, ze mi to prodlouzi porod, a ze si ten porod vlastne „neuziju“, a gyndr. mi rekla, ze mam dost sirokou panev, takze epidural neni nutny..
Jsem si rikala, ze mam vlastne prdel velkou dost :mrgreen: :oops:

Mno, uvidis sama, treba to budes mit tak rychly, ze to vubec nebude nutny :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 14:52

nasla jsem tohle: Některé ženy si stěžují, že přestaly zcela cítit kontrakce, porod se zastavil, trpěly bolestí hlavy, několik dní po porodu nemohly hýbat nohama. Když je epidurál špatně zavedený, může znecitlivit například jen jednu polovinu těla, zatímco v druhé cítíte kontrakce v plném rozsahu. Psychologové se také zmiňují o tom, že ženy s epidurálem mohou mít pocit, že nemají porod pod kontrolou a že svému dítěti na svět nijak nepomohly.
Epidrál také bere ženám pocit, že jsou schopné samy zvládnout porod. Podle odborníků stále klesá počet žen, které rodí přirozeným způsobem bez epidurální anestezie, což může vzbudit v ostatních ženách dojem, že bez epidurálu to nejde. Zvyšuje se tak úzkost a obavy. Negativem je i skutečnost, že epidurální anestezie vyžaduje močový katetr.

Tak nevim nu :nevim: Bojim se tech rizik tak nejak..  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 14:57

ju, na babyonline.cz pisou, ze epidural nelze provest v pripade obezity, ale kolik kg, to tam nepisou :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:02
Monny89 píše:
ju, na babyonline.cz pisou, ze epidural nelze provest v pripade obezity, ale kolik kg, to tam nepisou :nevim: :mrgreen:

tak jsem ti to nasla jinde, pokud ma rodicka vic jak 100kg, tak se epidural nepodava… pisou to na porodnice.cz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.3.11 15:28

Hm tak to pak mám smůlu :roll: Tak pak je vyřešeno…já ač je to divný, tak úzkou pánev právě mám…no to je v řiti.. tak nic no :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 15:34

Ahojte holky,
o epidurálu jsem uvažovala taky,ale nechám to přirozenou cestou.Nemyslím si,že by tam mělo být nějaké omezení z důvodu nepodat epidurál.Jsem zdravotní sestra a měli jsme na sále hodně obézních lidí a epidurál jsme jim píchali.Tak nevím.Zeptej se Kakami ještě svého gynekologa a uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 15:34

Holky tady vám posílám mé bříško s prcinkou vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:37
Kakami píše:
Hm tak to pak mám smůlu :roll: Tak pak je vyřešeno…já ač je to divný, tak úzkou pánev právě mám…no to je v řiti.. tak nic no :cry:

nevim, zeptej se svoji gyndr. a u vas v porodnici  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.3.11 15:38

j-zicek tak dík za naději :-) Hezký bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:38

j-zicek - takovej malej pupicek :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.3.11 15:39

Mony ukaž svoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:43

kakami, to bych se musela vyfotit :D posledni foto mam ze 30tt, ted jsem uz 32tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.3.11 15:44

A myslíš že za ty 2 týdny tolik povyrostlo? Nevadí tak hoď sem to ze 30 a pak až budeš mít aktuální tak i to… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:45

neeee, blbost ja nasla 31tt :mrgreen:

Tady je foto c.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.3.11 15:46