Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
22.3.11 15:10

Jo tak to mě taky nebaví se courat venku sama, takže jsem neustále zavřená doma i když je venku tak krásně…jsem zvědavá jestli z těch našich prcků budeme stále tak nadšení až budou na světě :-)
No to by bylo hezký v den tvýho svátku…a co se ti nelíbí na blížencích? Já teda žádnýho neznám nebo nevím o tom ale manžel je býk a ti bývaj zodpovědní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.3.11 15:33

Tak Byku mam plnou rodinu (muj otec, deda, bratranec, atd…) A znam spoustu kamosu Byku, a vim jaci jsou :palec:
Blizenci jsou rozdvojene osobnosti, maji dve tvare, nejsou uprimny, a hraji na dve strany… atd… proste je nemam rada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.3.11 15:35

Tak ti nezbyde nic jinýho než prcka vytřepat tak jak se ti to bude hodit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.3.11 16:15

jo, a to jsem zvedava jak se mi to povede :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
22.3.11 17:24

Monny gratuluji k super výsledkům.
Nevím co Zuzka s malou pckou.Já už se tak těším na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
22.3.11 17:37
Monny89 píše:
Tak Byku mam plnou rodinu (muj otec, deda, bratranec, atd…) A znam spoustu kamosu Byku, a vim jaci jsou :palec:
Blizenci jsou rozdvojene osobnosti, maji dve tvare, nejsou uprimny, a hraji na dve strany… atd… proste je nemam rada :nevim:

já jsem blíženec :-o , ale nějak se nenacházím v charakteristice tohodle znamení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.3.11 18:20
kufnerka píše:
Monny89 píše:
Blizenci jsou rozdvojene osobnosti, maji dve tvare, nejsou uprimny, a hraji na dve strany… atd… proste je nemam rada :nevim:
já jsem blíženec :-o , ale nějak se nenacházím v charakteristice tohodle znamení. :pankac:

Mam nacteno opravdu hodne knih o astrologickych znamenich… zkus do nejake nahlednout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
22.3.11 21:47

Monny a co říkáš na raka?My budeme mít asi malého ráčka ted račici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.3.11 08:27

Rak je nejlepsi znameni, ktere existuje :palec:
Raci jsou dukladni, verni, maji smysl pro humor a pro rodinu. Je to vlastne jako jedine znameni, nejlepsi typ pro rodinu :wink:
Jsou spolecensky, oddani, ale chytry…

Ale nekdy jsou citlivy, az precitlively (zalezi na dni narozeni)

Jen tak mimochodem, ja jsem Rak, a mam kolem sebe spooooustu Raku, takze v tomhle jsou me popisky 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.11 09:24

ahojte
Taky očekávám ráčka asi nejspíš…ale teda musím říct, můj brácha je rak a ten se teda absolutně míjí tvojí charakteristikou… :roll: :-) Tak doufám že naše malá bude taková jak píšeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.3.11 09:57

kakami - a kdy je narozen?

Ja jsem 29.6., sestrenice je 28.6. a bratranec je 30.6. a vsichni jsme uplne stejny :lol: :lol:

Pak mam 5 kamosek, a ty jsou taky uplne jako ja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.11 10:05

No je narozen 30.6. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.11 10:06

Jediný co možná trochu sedí je to, že je přecitlivělej…až nezdravě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.3.11 10:27

tak to by mel bejt stejnej jako ja :mrgreen:
Ale tak vis jak, jsou to jen odhady vsechno, nic neni 100% :wink: Kazdej je nejakej, a jestli se tomu da verit, nevim, ale na me to vsechno sedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.11 10:30

No určitě nebude jako ty… :-) Já vím že ne vždy to sedí, já jsem střelec a na mě popis střelce taky moc nesedí…Mony ty už jsi na mateřský nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí