Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo tak to mě taky nebaví se courat venku sama, takže jsem neustále zavřená doma i když je venku tak krásně…jsem zvědavá jestli z těch našich prcků budeme stále tak nadšení až budou na světě ![]()
No to by bylo hezký v den tvýho svátku…a co se ti nelíbí na blížencích? Já teda žádnýho neznám nebo nevím o tom ale manžel je býk a ti bývaj zodpovědní ![]()
Tak Byku mam plnou rodinu (muj otec, deda, bratranec, atd…) A znam spoustu kamosu Byku, a vim jaci jsou ![]()
Blizenci jsou rozdvojene osobnosti, maji dve tvare, nejsou uprimny, a hraji na dve strany… atd… proste je nemam rada ![]()
Tak ti nezbyde nic jinýho než prcka vytřepat tak jak se ti to bude hodit… ![]()
Monny gratuluji k super výsledkům.
Nevím co Zuzka s malou pckou.Já už se tak těším na malou.
Monny89 píše:
Tak Byku mam plnou rodinu (muj otec, deda, bratranec, atd…) A znam spoustu kamosu Byku, a vim jaci jsou
Blizenci jsou rozdvojene osobnosti, maji dve tvare, nejsou uprimny, a hraji na dve strany… atd… proste je nemam rada
já jsem blíženec
, ale nějak se nenacházím v charakteristice tohodle znamení. ![]()
kufnerka píše:Monny89 píše:já jsem blíženec
Tak Byku mam plnou rodinu (muj otec, deda, bratranec, atd…) A znam spoustu kamosu Byku, a vim jaci jsou
Blizenci jsou rozdvojene osobnosti, maji dve tvare, nejsou uprimny, a hraji na dve strany… atd… proste je nemam rada, ale nějak se nenacházím v charakteristice tohodle znamení.
Mam nacteno opravdu hodne knih o astrologickych znamenich… zkus do nejake nahlednout ![]()
Monny a co říkáš na raka?My budeme mít asi malého ráčka ted račici.
Rak je nejlepsi znameni, ktere existuje ![]()
Raci jsou dukladni, verni, maji smysl pro humor a pro rodinu. Je to vlastne jako jedine znameni, nejlepsi typ pro rodinu ![]()
Jsou spolecensky, oddani, ale chytry…
Ale nekdy jsou citlivy, az precitlively (zalezi na dni narozeni)
Jen tak mimochodem, ja jsem Rak, a mam kolem sebe spooooustu Raku, takze v tomhle jsou me popisky 100% ![]()
ahojte
Taky očekávám ráčka asi nejspíš…ale teda musím říct, můj brácha je rak a ten se teda absolutně míjí tvojí charakteristikou…
Tak doufám že naše malá bude taková jak píšeš ![]()
kakami - a kdy je narozen?
Ja jsem 29.6., sestrenice je 28.6. a bratranec je 30.6. a vsichni jsme uplne stejny
![]()
Pak mam 5 kamosek, a ty jsou taky uplne jako ja ![]()
Jediný co možná trochu sedí je to, že je přecitlivělej…až nezdravě ![]()
tak to by mel bejt stejnej jako ja ![]()
Ale tak vis jak, jsou to jen odhady vsechno, nic neni 100%
Kazdej je nejakej, a jestli se tomu da verit, nevim, ale na me to vsechno sedi ![]()
No určitě nebude jako ty…
Já vím že ne vždy to sedí, já jsem střelec a na mě popis střelce taky moc nesedí…Mony ty už jsi na mateřský nebo ještě ne?