Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nevim, proc je na kazdy fotce jinak velkej
asi blbej uhel ![]()
Mno, tak takhle si tam bydli prcek muj ![]()
Monny máš moc pěkné bříško.Máš taky nějaký malý ne?Teda mě tak aspoň připadá.
Já dnes byla taky v Tescu.Mají tam super slevy na věci až 70% slevy.Tak jsem tam zas něco pokoupila.A to jsem si říkala,že už nic nekoupím.
Dekuju… no ono to vypada maly, ale kdyz ho mam pred sebou tak je oooooobrovsky
Zkusim si ho pak vyfotit i zepredu nejak u zrcadla ![]()
Na co maji tech 70% slevy??? ![]()
Ja vim z reklamy akorat to Kinder vajicko za 11,– tak si jich koupim aspon 5
![]()
no, pokoukame a uvidime, snad tam moc neutratime
Pak pisnu a dodam foto pupku zepredu ![]()
Ty kinder jsem si tam taky koupila už na Velikonoce.70% tam měli na oblečení pro dospělé i pro prcky.Komplety za 70 korun a tak.
Podívej se a uvidíš.
Jééé asi si zajedu zítra do tesca ![]()
Mě přijde že máte malá bříška obě
![]()
Tak sem hoď to svoje taky.Ať můžeme posoudit.
Zajeď si tam fakt to stojí zato.Třeba se jen podívat.
jeee, to jsou krasny ruzovy vecicky.. ![]()
kakami, tak dej svoje brisko… ![]()
jinak my uz jsme doma, a v obleceni jsme radsi nebyli, ptz jenom za jidlo a blbosti jsme nechali 500,–
![]()
A hlavne tam manzel nechtel, takze ja si tam skocim zitra tajne ![]()
Monny89 píše:Monny89 píše:tak jsem ti to nasla jinde, pokud ma rodicka vic jak 100kg, tak se epidural nepodava… pisou to na porodnice.cz
ju, na babyonline.cz pisou, ze epidural nelze provest v pripade obezity, ale kolik kg, to tam nepisou![]()
omlouvám se za šmíring
, ale budu reagovat, snad vám to nebude vadit - u nás se z epidurál platí, možná proto mi ho dali, přestože jsem byla nad 100kg že b to pomohlo jsem nějak nepocítila, možná kvůli té obezitě.. nicméně u druhého jsem chtěla zas, ale už se to nestihlo a bylo to DaLEKO DaLEKO horší, přestože kratší, ale říká se, že druhý porod takový je ![]()
každopádně kdybch někdy chtěla rodit potřetí, tak ho zase budu chtít, už pro ten pocit placebo ![]()
jo a dík za tip, zítra tak poletím do TESCa ![]()