Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kakami - klasika, deloha utlacuje zaludek, pockej az se k tomu prida paleni zahy ![]()
Mony to jako vážně? Takovýhle křeče mi může dělat děloha utlačující žaludek? To se mi skoro nechce věřit…protože ty křeče byly fakt hrozný, jsem se svíjela úplně hotová a manžel ten už mě chtěl pomalu vézt na pohotovost…jsem si dala panadol, ten nezabíral a pak jsem si dala ibalgin tak pak to přešlo, ale fakt hrůza…
Jo jinak jsem se dotazovala na jednom z těch gynekologických poraden on-line a paní dr. mi odpověděla ohledně toho epiduralu, že kilama to omezeno není, ale že je možný, že pokud je rodička extrémně obézní že nemusí stačit délka jehly…tak asi tak ![]()
Ibalgin nesmis
Jedine Paralen na bolest…
No, muze to byt tou delohou… ![]()
A s tim epiduralem, to je super, tak uvidis, treba ti to vyjde, ale ja proste nejsem jeho zastancem ![]()
Mě moje doktorka řekla že ibalgin můžu v případě že ho nebudu baštit jak lentilky…a bohužel jsem byla v situaci, kdy mi nic jinýho nezbylo, protože mi bylo fakt dost hrozně ![]()
Já vím že toho nejsi zastánce, mamce se to taky moc nelíbilo když jsem jí to řekla a prostě uvidím jak to všechno bude no
Coze? Vzdyt to vsichni zakazuji, ja jsem mela zanet a podebranou dasen, a zubarka i gyndarka mi zakazala Ibalgin, ze to nesmim proste.. tak jsem pak jela v noci na pohotovost a museli ten zub vytrhnout.. to bylo v 26tt ![]()
Tak kazdy rika neco jinyho nu…
Uvidis.. treba ho nebudes potrebovat, nebo se ti ani nestihne pichnout, kdyz jsi otevrena na vic jak 6 tak uz ho nepichaj.. a ted si vem, ze ja uz jsem otevrena na 1
![]()
jojo, ja se uz tesim… zase jsem se dala do prani, jsem objevila jeste par veci co musim vyprat… ![]()
Ted jsem si vycistila tasku do porodky, a pustim se uz do baleni… ale ted jeste musim jit varit… ![]()
Cos vařila dobrého? ![]()
Tak jsem si koupila olejíček od Eucerinu, prý vzhledem k tomu, že už mi začala břicho praskat nemá cenu abych se mazala těma krémama GS mamastrie nebo Elastiq, že to chce něco lepšího, tak uvidím co to udělá…prej mazat minimálně 1× denně ![]()
Uuuuuuž jdeš balit tašku? ![]()
No vidíš to, já ještě nemám vypráno a vyžehleno vůbec nic… ![]()
Delala jsem veprovy steak na panvi s bramborovou kasi ![]()
Mno, vzdyt ju, mazat se ma minimalne 2× denne
Teda ja to mam napsany na kremu a vsichni mi to rikaji ![]()
No, nakonec jsem se jeste do baleni nepustila, cekala jsem az uschne ta taska, a nejak jsem na to zapomnela
Mozna si neco sbalim jeste dnes… ale zbytek dodelam zitra ![]()
Vsak ty mas jeste cas, jsi teprve 25tt
Staci zacit v tom 30tt
A i to je brzo pry ![]()
Monny89 píše:
Ivi - pupik zaleze, neboja ty strie, ze muzou objevit i az pri porodu
co jsem slysela
No právě, tak doufám, že se neobjevní,už nějaký i mám (ty tedy nejsou z těhotenství, ty už jsem měla před tím
), tak bych nechtěla, aby se sbírka rozšířila…
no uvidíme.
Ale já jsem trochu lenoch úplně každý den se teda nemažu ![]()
Jinak kabelu už mám sbalenou, tak doufám, že jsem nezapomněla na nic důležitého ![]()
Ivi - ja mam taky strie na bocich z puberty
Mno, tak se maz poctive radeji… V jakem ze jsi to ted tydnu, tim ze nemas metrik, tak se v tom neorientuju
![]()
Ja uz mam castecne sbaleno, ted uz jen ty vychytavky jako fen na vlasy atd. ![]()
Monny89 píše:
Ivi - ja mam taky strie na bocich z pubertyMno, tak se maz poctive radeji… V jakem ze jsi to ted tydnu, tim ze nemas metrik, tak se v tom neorientuju
![]()
Ja uz mam castecne sbaleno, ted uz jen ty vychytavky jako fen na vlasy atd.
No já je mám taky na bocích a na vnitřní straně stehen a to nemluvím o celulitidě no kočka, jak blázen
No záleží na pokožce, někdo je tlustej a nic nemá a někdo je třeba i hubenej a má všecko ach jo ![]()
Funkci metřík jsem nějak nezkoumala asi už to ani nemá cenu ![]()
Teď v pondělí začínám 36. týden, tak už jsem se raději sbalila
Jinak kabelu mám tedy dost nacpanou, fén ani neřeším ten by se tam už nevešel a stejně ho normálně nepoužívám, za to župan mi zabral půl kabele
Jinak už se těším až to bude za mnou ![]()
Tyyy jo, tobe uz se to taky blizi.. ja zitra zacinam uz 33tyden ![]()
Jo, tak si pak udelej metrik az se ti prcek narodi, at vsichni vidi jak mas stare miminko ![]()
Ja si fen beru, nemam rada mokre vlasy kdyz lezim v posteli..
To mas nejakou malou tasku ne???
Ja mam obrovskou cestovni Fischerku
![]()