Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Akorát v odkaze se objeví ten modrej, tak ten ne, mám objednanej ten strakatej, č. S-104
Kakami píše:
Já mám objednanej tenhle :
http://www.detskyraj.cz/…-s-adapterem
Jo to máš ten Roan taky jsem se na něho dívala.Taková stará klasika.Nemyslím to teď nějak špatně.
Já má vybraný a koupený Dorjan Prestige kolekce Flower 2011.Jsem z něho úplně nadšená.Hnědý s kvítkama.
Kakami píše:
Akorát v odkaze se objeví ten modrej, tak ten ne, mám objednanej ten strakatej, č. S-104
Ten je pěknej.Zajímavá barva.To se s ním bude jezdit co?
Mě ty klasiky přijdou nejlepší, jsou krásně houpací a maj veliký korbičky..já jsem spokojená ![]()
J-Zicek píše:Kakami píše:Ten je pěknej.Zajímavá barva.To se s ním bude jezdit co?
Však už se taky těším ![]()
Já taky a moc.Jak bude pěkně,svítit sluníčko a my se s prckama budeme vyhřívat.Jupííí.
Ahoj holky, tak vás s Aničkou moc zdravíme. Dnes si nás tatínek přivezl z porodnice. Rodila jsem ve čtvrtek 17.3 a Anička přišla na svět ve 21.53, měla 4350g a 53cm ![]()
Porod jsem měla úžasný, takový bych přála všem ![]()
Mějte se pěkně
No Zuzu konečně
Moooc gratuluju…teda ale maciček ta malá
Já vím že teď na nás asi nebudeš mít čas, ale až ho budeš mít napiš něco víc k porodu
Úplně čumím že jsi furt taková pozitivní ![]()
Zuzi GRATULUJI moooc.Jupíííí.To se musí oslavit.Takže super jsi to zvládla.To jsem moc ráda.Hlavně,že jste zdravé a vše dobře dopadlo.
Taky hledím.Tak ses na to těšila.To taky hodně té mamči přidá.To je paráda.