Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Popisovala, to víš že ano, ale nakonec rodila císařem
Jinak měla docela těžký porod, při tom císaři jí zjistili, že má vrozenou vadu dělohy a proto to nešlo přirozeně, no hlavně že jsou oba nakonec v pořádku. Právě teď to se mnou prožívá a říkala, že se těší až jí budu vykládat o přirozeném porodu. Tak snad to půjde tak, jak to mám vysněno😉
Já si pořád říkám, že polovina úspěchu je optimismus a to já mám teda velký
![]()
to máš asi pravdu, možná že nám opravdu pak napíšeš že to bylo super…:-) Přeju ti to samozřejmě ![]()
S tím počítám, že to bude super a vše půjde hladce
![]()
Přeji pěkný den ![]()
ahojky holky…
A dekuju ![]()
Jinak taky jsem nejak nechapala koho se Romca pta
![]()
Ale odpovim - Romco- ja jsem mela to same ve 27tt., magnesko, klid na luzku, zadny sex a jen odpocivat, KO po 14dnech, a nakonec je to dobry, otvirani se mi zastavilo, takze ted jsem ve 31tt a zatim je vse jak ma byt… takze klid, nestresuj ![]()
Zuzana. k píše:
Abych ti pravdu řekla, tak si to nedokážu představit bez manžela, ale zase na druhou stranu, kdybych byla v situaci jako ty, tak bych nic nenadělala a díky bohu az rodiče, že. kdyby si tak měla být samaKamarádka má manžela taky pořád na cestách a když na ní přišel porod, tak jela taxíkem
A co jsem si sbalila do porodnice? Mám připravené 3 tašky, jednu si beru sebou zítra, druhou mi přiveze druhý den manžela a třetí mi manžel přiveze až v den odjezdu.
V té první tašce, kterou mám jen na den porodu mám pití, hroznový cukr, CD s oblíbenou hudbou, masážní olej na záda, jelení lůj, hygienické potřeby, ručníky, spodní prádlo, kojící podprsenku, jednorázové kalhotky, porodnické vložky, noční košili, časopis, pleny pro mimi, 2 látkové pleny,no a to je asi všechno, ale určitě jsem na něco zapomněla, protože si opravdu už moc nevzpomínám co jsem tam balila.
V té druhé tašce mám další ručníky, noční košili, další vložky, pleny pro mimi, látkové pleny pro miminko, malou hračku, kartáček na vlasy, olejíček.
A v té třetí tašce mám oblečení pro miminko na cestu domů.
Rozdělila sjem is to do více tašek, abych nejela hned první den s kufremale hlavně tam bude manžel jezdit každý den, tak mi může tu tašku vzít a zpět zase špinavé prádlo.
Ty jsi teda vzorná mamínka.Tak pěkně sis to nachystala. ![]()
Monny krásná nevěsta jsi byla.Moc ti to slušelo.Bříško máš krásný.Hlavně ať jste šťastní.
Zuzi díky moc za super seznam.Mám ho,ale ještě jsem si tam něco dopsala.Tak malá zas nic.Asi se jí tam u tebe moc líbí.Držím palce na ten zítřek.Hlavně se ozvi.
J-Zicek píše:
Monny krásná nevěsta jsi byla.Moc ti to slušelo.Bříško máš krásný.Hlavně ať jste šťastní.
Zuzi díky moc za super seznam.Mám ho,ale ještě jsem si tam něco dopsala.Tak malá zas nic.Asi se jí tam u tebe moc líbí.Držím palce na ten zítřek.Hlavně se ozvi.
Co sis tam dopsala, dej mi tip, na co jsem mohla zapomenout. ![]()
Holky, teď jsem se vyholila na zítřek, ještě že mě niko neviděl, bylo by to asi do neváhej a toč
![]()
ja mam taky holeni dost komicky
ja vzdycky vystridam tak 5 poloh, nez dosahnu uspokojiveho vysledku ![]()
Zuzana. k píše:J-Zicek píše:Co sis tam dopsala, dej mi tip, na co jsem mohla zapomenout.
Měla jsi tam vše co mám napsané já,ale třeba ten sprcháč s tou dubovou kůrou jsem tam neměla a čaj jsem měla fenyklový na prdy,tak jsem si tam dopsala ten kojící.Jo a slyšela jsem,že je dobré nafukovací kolo.Jak jsi nastřihlá a bolí tě to tam dole tak,že se to tak odlehčí.
Máš to super nachystané.Ty jsi to zvládla se oholit.To já mám problémy,že už si tam nevidím ![]()
No to já si tam taky nevidím, minimálně už od poloviny těhotenství, ale manžel má strach mě holit, tak se holím po paměti. A teď když mám zítra rodit, tak jsem se raději oholila sama, než aby mě holila nějaké sestra, nebo nedejbože bratr
. Manžel to jen zkontroloval ![]()
Jinak ten plovací kruh mám taky, jen jsem ho zapomněla napsat
mám ho od kamarádky, ta si ho nemohla po porodu vynachválit ![]()
ja si tam taky nevidim od pulky tehu… ale tu carku si tam jeste nejak udelam.. manza vzdy zkontroluje… ale na porod se asi vezmu dohola no ![]()
Jinak ja zadny kruh nemam ![]()
Monny kruh koupíš v každém hračkářství, ale kup si menší, než klasickou velikost, ten je totiž docela velký a kdyby sis do něj sedla, tak ti asi moc nepomůže ![]()