Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5233
15.3.11 19:57
Zuzana. k píše:
J-Zicek píše:
Já na bazén chodím 2krát týdně i na chvíli do páry a je to super.Nemůžu si stěžovat,ale záda a kyčle mě bolí tak aji tak.Ale aspoň ten pocit.
A zkoušela si cvičit na záda, různé posilovací cviky, nebo cvičit na gymnastickém míči? Mě na záda docela míč pomáhal :dance: :dance: :dance:

Zkoušela,ale vydrželo mi to asi jeden den.Nejhorší je se k tomu dokopat.Jsem hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 19:58
Kakami píše:
No to já taky nevím do čeho půjdu, ale je mi úplně jasný že to není sranda…všude se o tom mluví jako o dost bolestivé činnosti… :roll: A já jsem právě taková srágora, já strašně špatně snáším bolest :zed:

Ale ženské tělo je na toto stavěné, aby to vydrželo. musíš být pozitivně naladěna a to je podle mně polovina úspěchu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 19:58

Já se taky bojím porodu.Né ani té bolesti,ale věcí okolo.Z jedné starny se těším,ale převažuje ten strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 19:59
J-Zicek píše:
Zuzana. k píše:
J-Zicek píše:
Já na bazén chodím 2krát týdně i na chvíli do páry a je to super.Nemůžu si stěžovat,ale záda a kyčle mě bolí tak aji tak.Ale aspoň ten pocit.
A zkoušela si cvičit na záda, různé posilovací cviky, nebo cvičit na gymnastickém míči? Mě na záda docela míč pomáhal :dance: :dance: :dance:
Zkoušela,ale vydrželo mi to asi jeden den.Nejhorší je se k tomu dokopat.Jsem hrozná.

To věřím, někdy je to hrůza se donutit k nějaké aktivitě, já jsem to měla asi jednodušší, jsem totiž od konce 3 měsíce těhotenství doma, tak jsem měla čas i na cvičeníčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 20:01

Holky jediné čeho se asi jen bojím je to, že nebudu vědět, co se se mnou děje. Teda myslí to tak, že mě nebudou informovat o tom, co mi zrovna dělají, ale to je taky o domluvě, když jim řeknu že chci být neustále informována, tak by neměl být problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 20:08

Já si taky myslím,že vše půjde v pohodě.Musíme tomu věřit.Hlavně ať vše dopadne dobře a jsme zdravé i mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 20:09
J-Zicek píše:
Já si taky myslím,že vše půjde v pohodě.Musíme tomu věřit.Hlavně ať vše dopadne dobře a jsme zdravé i mimča.

To je pravda, hlavně ať je všechno v pořádku. Přeji pěknou dobrou noc a pokud to jen trošku půjde dobrý a ničím nerušený spánek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 22:10

ahojky.. :mavam: tak vam prikladam fotecky ze svatby :wink:
Pred obradem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 22:13

pri obradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 22:18

po obradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.3.11 07:10

tvrdnutí břicha

ahoj, mám podobný problém jako ty, včera jsem byla u doktora a řekl mi že mi tvrdne břicho a skracuje se mi čípek, naordinoval magnesium a klid, tak mě to dost vyděsilo. Často mě chytaly křeče do břicha, nejdřív když jsem se prudce pohla nebo zakašlala a ted už i při chůzi mě tam bodalo. Jsem teprve v 22. týdnu tak mám strach abych neskončila v nemocnici a neměla klid na lůžku. Jak to máš ty, můžeš chodit ven na procházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 07:27

Mony byla si krásná nevěsta :palec:
Romčo koho se ptáš? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 07:52

Ahoj Monny, moc pěkné fotečky, vypadáš tam hodně šťastně. :palec:

Jinak dnes to byla zase noc, už jsem asi nervózní z toho zítřka, i manžel ponocoval a ve 4 ráno jsem ho našla u televize :roll: chudáček, taky už je ve stresu :mrgreen:
Přeji pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 07:54
RomcaS píše:
ahoj, mám podobný problém jako ty, včera jsem byla u doktora a řekl mi že mi tvrdne břicho a skracuje se mi čípek, naordinoval magnesium a klid, tak mě to dost vyděsilo. Často mě chytaly křeče do břicha, nejdřív když jsem se prudce pohla nebo zakašlala a ted už i při chůzi mě tam bodalo. Jsem teprve v 22. týdnu tak mám strach abych neskončila v nemocnici a neměla klid na lůžku. Jak to máš ty, můžeš chodit ven na procházky?

Ahoj Romi,
já ti bohužel neporadím, mě teda bříško netrvdlo, ale hlavně buď v klidu a nebuď nervózní, miminko všechny tvé pocity vnímá. Mysli na to, že bude všechno v pořádku, hlavně optimismus !!!! :wink: Přeji hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 07:56

Zuzu to se vůbec nedivím že je z toho manžel nervozní, já teda bohužel neuvidím takhle manžela těsně před, protože budeme oddělení :roll: Budu držet palečky aby se prckovi chtělo už dnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí