Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
J-Zicek píše:
Já bych si je umyla asi až v pátek ráno.Nějak blbě se vyspíš a budou ti ty vlasy lítat všude kolem.Ale je to jen můj názor.
To je pravda, nebo si je slehneš a ráno si s nimi neporadíš.
holky - ja mam zehlicku.. a ta vyresi vse..
Stejne si je napred vyzehlim a pak budu tupirovat a delat uces…
Jo, uces si delam sama.. ![]()
Jen mi prave prijde zdlouhavy si je myt rano, protoze ja je vetsinou necham volne schnout, fenovanim se vlasy nici.. tak nevim no… ![]()
Ale myslím, že když si jednou vyfénuješ, tak jim neublížíš. Já si myslím že fénování je šetrnější než žehlení. Ale každopádně udělej tak, ať nejsi noc před svatbou nervózní z vlasů. jestli budeš klidnější tak si je umyj den předem
a budeš mít klid ![]()
ja prave vubec nevim co je nejlepsi… zase se zdrzovat zase s nejakou prehnanou upravou.. jako ze umyt, vyfenovat a pak jeste vyzehlit…
ja vim, resim kraviny..
![]()
To nejsou kraviny.Je to tvůj velký den,tak chceš vypadat skvěle.Tak si je večer umyj a ráno si je vyžehlíš.I když ti budou lítat všude kolem tak ta žehla ti je krásně vyhladí.
tak jo no.. A jeste si zitra musim vytrhat oboci.. a pak se oholit.. to nevim jak to zvladnu, kdyz uz to „tam“ delam poslepu…
![]()
A co s nehtama, mam si je nechat prirozeny, nebo nalakovat…? Jezis, ja vubec nevim.. asi si je jen zapiluju a pretru bezbarvym… ![]()
Já bych si je nalakovala takovým nějakým přírodní lakem.S tím holením je to hrozný jak si tam člověk nevidí. ![]()
no prave, jako sice nebude nejaka zhava svatebni noc, ale tak aspon byt hezky oholena… Nevim jestli zitra nereknu kamosce
![]()
Možná asi jo ať se ještě nepořežeš nebo neoholíš něco co nemáš ![]()
Monny89 píše:
no prave, jako sice nebude nejaka zhava svatebni noc, ale tak aspon byt hezky oholena… Nevim jestli zitra nereknu kamosce![]()
Nu tak vis jak, je to moje nej kamoska uz 16let a vime o sobe uplne vsechno, a jako koupani ve vane u nas bylo tenkrat v mladi na prvnim miste.. jsme si napustili vanu, otevreli vinko, dali cigo… no jeeeje, to byla pohodicka
![]()
Takze jako nemam nejaky blok vuci ni, od kohokoliv jineho by mi to urco vadilo, ale od ni ne…
![]()
No jako rict chlapovi? Nevim, on by v tom hned videl nejakou nabidku… takze ja se prave jeste holim sama.. ale ted na tu svatebni noc…
![]()
Tak v tomhle jsem asi trošku konzerva, to bych fakt asi nedala nechat se oholit od kohokoliv jinýho než od manžela
Je ale fakt, že než mě začal holit tak jsem si říkala že bych se nenechala holit od nikoho
Ty ale bys nevěřila co to s chlapem dělá když tě může oholit…
![]()
ja bych i verila.. ale kdyz mame zakaz sexu, tak by to bylo akorat horsi.. se bojim, ze by se mu klepala ruka… to by to pak byla pekne kriva carka
![]()
Jakto že máte zákaz sexu? A jak chcete dělat sex o svatební noci?
![]()
jsem to tu uz psala… Hrozi mi od 27tt predcasny porod.. takze zadny sex, zadna namaha, snazit se vicemene jen lezet.. a nic nedelat.. takze ted uz 3tydny trpime bez sexu.. a svatebni noc se vsim vsudy si udelame asi az po porodu.. takze kdyz mam rodit v kvetnu, tak tak v cervnu by to slo…
![]()