Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
9.3.11 19:08
J-Zicek píše:
Já bych si je umyla asi až v pátek ráno.Nějak blbě se vyspíš a budou ti ty vlasy lítat všude kolem.Ale je to jen můj názor.

To je pravda, nebo si je slehneš a ráno si s nimi neporadíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 19:11

holky - ja mam zehlicku.. a ta vyresi vse.. :palec: Stejne si je napred vyzehlim a pak budu tupirovat a delat uces…
Jo, uces si delam sama.. :mrgreen:
Jen mi prave prijde zdlouhavy si je myt rano, protoze ja je vetsinou necham volne schnout, fenovanim se vlasy nici.. tak nevim no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 19:14

Ale myslím, že když si jednou vyfénuješ, tak jim neublížíš. Já si myslím že fénování je šetrnější než žehlení. Ale každopádně udělej tak, ať nejsi noc před svatbou nervózní z vlasů. jestli budeš klidnější tak si je umyj den předem :wink: a budeš mít klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 19:18

ja prave vubec nevim co je nejlepsi… zase se zdrzovat zase s nejakou prehnanou upravou.. jako ze umyt, vyfenovat a pak jeste vyzehlit… :zed: ja vim, resim kraviny.. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
9.3.11 19:20

To nejsou kraviny.Je to tvůj velký den,tak chceš vypadat skvěle.Tak si je večer umyj a ráno si je vyžehlíš.I když ti budou lítat všude kolem tak ta žehla ti je krásně vyhladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 19:29

tak jo no.. A jeste si zitra musim vytrhat oboci.. a pak se oholit.. to nevim jak to zvladnu, kdyz uz to „tam“ delam poslepu… :oops: :mrgreen:
A co s nehtama, mam si je nechat prirozeny, nebo nalakovat…? Jezis, ja vubec nevim.. asi si je jen zapiluju a pretru bezbarvym… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
9.3.11 19:31

Já bych si je nalakovala takovým nějakým přírodní lakem.S tím holením je to hrozný jak si tam člověk nevidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 19:34

no prave, jako sice nebude nejaka zhava svatebni noc, ale tak aspon byt hezky oholena… Nevim jestli zitra nereknu kamosce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
9.3.11 19:41

Možná asi jo ať se ještě nepořežeš nebo neoholíš něco co nemáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
9.3.11 19:52
Monny89 píše:
no prave, jako sice nebude nejaka zhava svatebni noc, ale tak aspon byt hezky oholena… Nevim jestli zitra nereknu kamosce :lol: :lol:
:lol: :lol: No já se bavím :lol: Ty jo to by mě ani ve snu nenapadlo říct kámošce aby mě tam oholila :lol: :lol: To je sranda :lol: Řekni chlapovi ať si tě tam oholí, můj to dělá :oops: :-)
Jinak já jsem taky pro umýt až ráno :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 19:58

Nu tak vis jak, je to moje nej kamoska uz 16let a vime o sobe uplne vsechno, a jako koupani ve vane u nas bylo tenkrat v mladi na prvnim miste.. jsme si napustili vanu, otevreli vinko, dali cigo… no jeeeje, to byla pohodicka :mrgreen: :mrgreen:
Takze jako nemam nejaky blok vuci ni, od kohokoliv jineho by mi to urco vadilo, ale od ni ne… :mrgreen: :mrgreen:
No jako rict chlapovi? Nevim, on by v tom hned videl nejakou nabidku… takze ja se prave jeste holim sama.. ale ted na tu svatebni noc… :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
9.3.11 20:00

Tak v tomhle jsem asi trošku konzerva, to bych fakt asi nedala nechat se oholit od kohokoliv jinýho než od manžela :-) Je ale fakt, že než mě začal holit tak jsem si říkala že bych se nenechala holit od nikoho :-) Ty ale bys nevěřila co to s chlapem dělá když tě může oholit… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 20:02

ja bych i verila.. ale kdyz mame zakaz sexu, tak by to bylo akorat horsi.. se bojim, ze by se mu klepala ruka… to by to pak byla pekne kriva carka :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
9.3.11 20:05

:lol: :lol: Jakto že máte zákaz sexu? A jak chcete dělat sex o svatební noci? 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 20:07

jsem to tu uz psala… Hrozi mi od 27tt predcasny porod.. takze zadny sex, zadna namaha, snazit se vicemene jen lezet.. a nic nedelat.. takze ted uz 3tydny trpime bez sexu.. a svatebni noc se vsim vsudy si udelame asi az po porodu.. takze kdyz mam rodit v kvetnu, tak tak v cervnu by to slo… :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí