Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Najde se tu nějaká maminka která má dítko co do této školky chodí? Zajímalo by mě jak to tam funguje, jaké jsou tety, složení tříd… Dnes nám volali, že by nás vzali, zítra to musím potvrdit ![]()
Ahoj,
my chodíme do Duhy. Chodilo mi tam před třemi lety první dítko a spokojenost. U druhého dítěte jsem už chtěla pouze tam. Paní učitelky v první třídě jsou komunikativní, milé a velice tvořivé. Doporučuji.
Trudi
Takže mají děti podle věku rozdělené do tříd? jestli to chápu, jo a kolik se platí školkovné, to jsem na stránkách nenašla a jak je to s kroužkama?
Ano, třídy jsou podle věku. Školka stojí 600,–za měsíc a tuším 770,–kč jídlo. Kroužků je hodně. Nejmenší mají tanečky a od vyšších tříd jsou ještě další (ty mělo v nabídce prvorozené)- aj, tělocvik, keramika, malování, dramatický kroužek.
Ahojky, Mohla bych poprosit o zkušenosti s touto školkou, respektive první třídou a učitelkami v ní??díky moc..já mám teď totiž z toho smíšené pocity… :-
@janikova.jenny píše:
Ahojky, Mohla bych poprosit o zkušenosti s touto školkou, respektive první třídou a učitelkami v ní??díky moc..já mám teď totiž z toho smíšené pocity… :-
my jsme ted ve druhé, loni byly v první třídě super učitelky nevím které jsou tam ted… ze začátku jsem byla taky rozpačitá, ale pak byli super a vůbec se nám od nich nechtělo ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.