Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, od kolika vase deti vyuzili takovy muchlacek, usinacek? /admin, prosim nemazat, nejedna se o reklamu - ja ani neumim navlect nit na jehlu
/
Moc diky za odpovedi.
Dcera ho má v postýlce asi od půl roku. Okázale si ho nevšímá a jako muchláčka používá peřinu. ![]()
Nikdy ![]()
Starší někdy kolem 2let přišel na chuť plyšákům a mladší zatím stačí deka ![]()
Syn nechtěl ty muchláčky klasické, co se jako muchláček prodávají…ale jako usínadlo na šmudlání, po probuzení na domazlení a během noci při spaní mu slouží, jako sloužila nám všem, stará dobrá čtvercová plenka
Miluje ji cca. od roka a půl, do té doby se nějak šmudlat taky nepotřeboval.
Predpokladam, ze ti jde o muchlanu, jako takove.Ne,primo o tohoto konkretniho muchlacka
.
Dcerka ma na muchlani me tricko, sebrala mi ho pri idstavovani a neda bez nej ani ranu a uz jsou ji 3 roky
.
Jinak dokyd byla kojena mi na veskere muchlacky z vysoka prdela.
Má ho v postýlce od malička, kdy přesně na něm začala být závislá už ale nevím. Chudák usínáček nemohl ani do pračky, protože ho potřebovala na spaní přes den i v noci.
Nikdy, v postýlce nesnese nic. Ruší jí to. Je jí dvacet měsíců.
@Itulenka píše:
Má ho v postýlce od malička, kdy přesně na něm začala být závislá už ale nevím. Chudák usínáček nemohl ani do pračky, protože ho potřebovala na spaní přes den i v noci.
Jo, to znám
Závislák je asi od půl roku. Koupili jsme i dalšího, úplně stejného do rezervy v případě praní, ale toho nechce.
Já je i šiju. Naše Aduš ho milovala asi od 3 měsíců do 6 měsíců intenzivně-to ho nejvíc žmoulala a dlachnila… Teď(skoro v roce) se s ním občas poňuchlá, ale není to tak intenzivní ![]()
Dcera má asi od 4 měsíců takového víc plyšového s kousacíma rohama a celkem ho využívá (ale závislá na něm není, zatím jí stačí jakýkoliv hadr). Koupila jsem jí ho, protože pořád žmoulala a cucala deku a pak ji měla celou mokrou. Má půl roku, tak teprve uvidíme, jaký postoj k němu zaujme dále.