Muconasal plus - co dělat při předávkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
18.9.21 21:07
@36455 píše:
@Veru1987 no zítra to budou 4 dny co ten sprej mám doma a tak mě napadlo se podívat kolik tam toho je byla jsem překvapená skoro půlka je pryč 8o

Joo ta lahvička je tak na ten týden rýmy. A pak další nekupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.2.22 18:01
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.2.22 21:56
@Veru1987 píše:
Jej to bylo peklo… bylo to na silvestra… nezabírali najednou ani kapky… uplně ucpaný nos… silvestr byl peklo. Jediné bylo jít ven na mráz, venku to polevilo a rychle nakapat abych mohla trochu dýchat.. ulevilo se mi tak na hodinu… no tehdy jsem si tak nějak přiznala že mám fakt problém. A to už jsem jela tak 1-2 balení kapek na týden. Měla jsem ty kapky všude a kapala pořád… No silvestra jsem přežila a dojeli jsme domu na nový rok a prostě vyhodit kapky všechny a přišlo odnaučovaní… spala jsem v obývaku okno dokořán, v chladu to bylo krapet lepší… dala jsem si vínečko asi sedmičku se přiznám at usnu s plným nosem, asi od tří už jsem moc nespala, u sebe vodu, infadolan…sucho v puse, sucho kolem rtů… další noc o malilinko lepší, třetí zase o něco lepší. Asi po týdnu jsem spala v kuse… ale přes den někdy najednou zase ucpané třeba na dvě hodiny… po 14 dnech návštěva na ORL, kdy jsem opravdu nekapala celou dobu, se mi do nosu kamerou nedostali že sliznice je oteklá… nějaké kapky jsem dostala od nich na tu sliznici a pak kontrola a pohrozili operaci nosní přepážky… po kontrole jsem byla pochválená že opravdu nekapu a sliznice je na tom líp, operace nebyla. Nyní když mám rýmu kapu max.na spaní a max. první tři dny.

Nepamatuješ si, co přesně to bylo za kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
24.2.22 07:53
@Pindruša píše:
Nepamatuješ si, co přesně to bylo za kapky?

mommox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.2.22 13:28
@Veru1987 píše:
mommox

A jak dlouho si je musela používat, než se ti ta sliznice spravila? :think:
Jinak máš můj obdiv, jak jsi to zvládla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
24.2.22 13:32
@Pindruša píše:
A jak dlouho si je musela používat, než se ti ta sliznice spravila? :think:
Jinak máš můj obdiv, jak jsi to zvládla. :palec:

asi dvě balení 14 dní. A teď jsem ho měla napsaný znovu. Se mi zhoršilo ten nos trošku, měla jsem v prosinci covid, rýmu a kapala jsem pár dní. snažím se už fakt vyhýbat kapkam, nebo je vždy znovu, spadnu do toho pak hned :( ale už mám stopku. tři dny a konec s kapkama. Ono stejně nejdůležitější je prostřě nekapat. Ted se přiznám jsem kapala minulý týden dva dny muconasal… a pak si říkám dost, ještě v ponděli jsem měla nos divný… prostříkavala jsem mořskou vodou a dneska už ok.
Edit.. myslím si že už to nebude ok nikdy ta sliznice.. hodně pčikám, smrkám… a moje tety jak jsem zjistila, dvě segry od mamky to měli taky x let… a taky mají tak nějak rýmu pořád, každopádně po těch kapkách od orl mnohem lepší, a ještě zodac si dávám, to taky doporučuje moje lékařka že to uklidnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.3.22 16:19
@Veru1987 píše:
mommox

Veru, a nepamatuješ si, jaké jsi měla dávkování? Řeším teď podobný problém a Mommox zrovna doma mám, tak bych ho prubla (než na mě vyjde řada na ORL). Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.3.22 18:44
@deli33 píše:
Veru, a nepamatuješ si, jaké jsi měla dávkování? Řeším teď podobný problém a Mommox zrovna doma mám, tak bych ho prubla (než na mě vyjde řada na ORL). Díky moc.

Jednou denně dva vstřiky do každé dírky.
Ale fakt základ je vyhodit všechny olynthy, muconasaly atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí