Mucosolvan junior

914
28.11.12 17:06

mucosolvan junior

Budu mít možná takový stupidní dotaz, ale dala jsem dneska malé mucosolvan junior a všechno nespolkne a to co ji vyteče po pusince ji utřu a hned na to ji na těch místech kde to steklo ji naskočili červené fleky, které tak do pulhoďky zmizí. Davala jsem ji ho před chvíli znova a zase tam naskočili. Stalo se vám to taky někomu? Jo a ten sirup je bílí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
28.11.12 17:10
@Andriska píše:
Budu mít možná takový stupidní dotaz, ale dala jsem dneska malé mucosolvan junior a všechno nespolkne a to co ji vyteče po pusince ji utřu a hned na to ji na těch místech kde to steklo ji naskočili červené fleky, které tak do pulhoďky zmizí. Davala jsem ji ho před chvíli znova a zase tam naskočili. Stalo se vám to taky někomu? Jo a ten sirup je bílí :lol:

Čoveče, a ja pořád, jak to, že má kluk kolem pusy červenou jakoby lišej - souvislost s Mucosolvanem mě vubec nenapadla. Tak že by? :think: Malymu jsou 3,5 roku a pije si to sám přímo z té odměrky (má takovéo „panáka“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.11.12 17:15

Tak nejsem sama.Tak jestli tam není nějaké svinstvo :poblion: co podráždí kůži :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.11.12 17:17

A fakt ji to naskočí hned pár vteřin na to co ji ho dám takže určo je to ztoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.11.12 17:18

@Andriska ja se teda priznam, ze si vetsinou vsimnu venku na dennim svetle, vzdycky jsem myslela, ze se nejak olizoval apod., ale je fakt, ze to driv nikdy nemel. Ted Mucosolvan uz asi 2 dny nedavam, a nema nic. Mozne je asi vsechno. Zkus ji to dat tak, aby nic neuteklo, a uvidis… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
28.11.12 19:49

Taky ho zrovna malé dávám a taky měla včera na puse flíček červenej 8o Nenapadlo mě to, ale je fakt, že to předtím neměla a pak to zmizelo.
Co v tom teda je, by mě zajímalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.11.12 19:57

Ja se musím skusit zeptat doktorky až tam pujdu, protože mi to fakt vrtá hlavou. @nakukovatelka to já se trefím, ale ta potvůrka to vyplivne :lol: nějak jí moc asi nechutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
28.11.12 20:00
@Andriska píše:
Ja se musím skusit zeptat doktorky až tam pujdu, protože mi to fakt vrtá hlavou. @nakukovatelka to já se trefím, ale ta potvůrka to vyplivne :lol: nějak jí moc asi nechutná :mrgreen:

To jo, to se poptej a dej vědět :) Malé to taky nechutná, musím do ní naráz dostat celou lžičku, jak jen trošku ochutná, tak to je pak boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.11.12 20:23

Tak mi to nedalo trochu jsem si ho namazala na líčko a ono tak trochu štipká a tež mi to trochu zčervenalo 8o ne tak hodně jak malé, ale jelikož je miminko tak má určitě citlivější kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
11.4.13 08:23

Jen nechapu, proc jste tedy nedavali obyc mucosolvan, kdyz z tohohle meli vyrazku..co rekla ta dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.4.13 11:40
@mattez píše:
Jen nechapu, proc jste tedy nedavali obyc mucosolvan, kdyz z tohohle meli vyrazku..co rekla ta dr?

Protože mi dr. řekla, že mucosolvan junior a teda nevím jestli půlroční mimčo může obyc mucosolvan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
11.4.13 18:11

No ja ho ted davam dvoumesicnimu ty kapky obyc..je to davkovani podle hmotnosti, nam pri 6kilech rekla dr 1,5ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.3.17 19:42

Prosim nevite jestli muzu dat dceri sirup nurofen, kdyz davam mucosolvan junior?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.3.17 19:57

@LadyBrigit ano můžete, taky jsme dávali. Doktorka nám to tak řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.3.17 20:02
@hanicka121 píše:
@LadyBrigit ano můžete, taky jsme dávali. Doktorka nám to tak řekla :)

Jé, moc děkuji za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+