Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No a proto asi stále přijímá nové lidi, výborný doktor většinou nebere, i když nevím, d
Jestli myslíte paní doktorku Evu Jančárkovou, tak já si nemůžu stěžovat, mě pomohla hodně a chodím k ní i do ordinace. Byla jediná, kdo přibíral pacienty, když jsem otěhotněla. Pak je v Děčíně ještě jedna gynekoložka MUDr. Vendula Jančárková.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti/informace o MUDr VENDULE Jančárkové z Děčína? Nelze nikde nic dohledat, jakoby se náhle zjevila odnikud…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Mate prosim nekdo zkusenosti s touto pani doktorkou. Byla jsem u ni v tehotenske poradne v nemocnici decin. Podle ni je mimco zadeckem dolu a placentu mam na predni stene. Druhý den ráno jsem byla u svého doktora. Zkontroloval mimco a bylo stale hlavickou dolu, je tak totiz jiz nekolik tydnu. Rovnez umisteni placenty nesouhlasi, uz od ultrazvuku ve 13 tt mam vsech zpravach, ze je na zadni stene. To mi rovnez muj doktor potvrdil. Nestacil se divit a ptal se zda byla doktorka pri smyslech… Prece neni normalni aby se doktorka takhle spletla, takovy clovek tam nema co delat!