Mudr Langerová Gennet

315
18.8.20 13:23

Mudr Langerová Gennet

Holky, jsou nějaké novější recenze na paní doktorku Langerovou z Gennetu a celkově na Gennet? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.8.20 19:57

Dr. Langerová je jednou z nejlepších lékařek, jaké jsem kdy v životě potkala. Je vzdělaná, empatická, manuálně zručná, vždy soustředěná. Zde se, že má velké zkušenosti v oboru. Nikdy mi neslibovala „hory i s horákama“, vždy byla realistická a upřímná. Klidně mne třeba sprdla za nadváhu (a měla pravdu). Nemám sice srovnání s jiným CARem, ale v Gennetu jsem vlastně ani jednou nepotkala žádného pitomce, nešiku či hrubiána. Nemám vzdělání na to, abych zhodnotila kvalitu jejich odborné práce, ale jako pacientka jsem si tam vždy připadala důstojně. Píšu o období 2018-2019.

• Citovat
  • Upravit
315
18.8.20 20:31
@Anonymní píše:
Dr. Langerová je jednou z nejlepších lékařek, jaké jsem kdy v životě potkala. Je vzdělaná, empatická, manuálně zručná, vždy soustředěná. Zde se, že má velké zkušenosti v oboru. Nikdy mi neslibovala „hory i s horákama“, vždy byla realistická a upřímná. Klidně mne třeba sprdla za nadváhu (a měla pravdu). Nemám sice srovnání s jiným CARem, ale v Gennetu jsem vlastně ani jednou nepotkala žádného pitomce, nešiku či hrubiána. Nemám vzdělání na to, abych zhodnotila kvalitu jejich odborné práce, ale jako pacientka jsem si tam vždy připadala důstojně. Píšu o období 2018-2019.

Děkuji. Já byla rozhodnutá, že budeme v pfc, dnes jsme byli na první konzultaci, ale naše doktorka tam od října přechází. A 7.9. máme konzultaci v gennetu u p. Langerové…tak teď jsem ns vážkách. Nevíš náhodou, jak to je ohledně genetiky? Dnes jsem volala na objednání. A je prý jedna genetika hrazena za život. Nevím, jestli bylo myšleno přímo v tom jejich centru. Ale teď váhám, že bych 7.9. šla do gennetu, a tam by nám udělali taky nějaká potřebná vyšetření. A zřejmě kdyby dělali genetiku, tak nevím, jestli by jsme ji už nemuseli platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 16:00

Hele, genetické parametry máš jednou napořád, tj. jedno správné vyšetření za život stačí. A je jedno, zda vás vyšetří genetik v PFC, v Gennetu nebo v Tramtárii. Jde spíše o to, aby byly ty testy kompletní a dobře provedené. Přijde mi docela nefér platit ze solidárního zdravotního pojištění jednomu člověku zbytečné testy (takové to „já na to mám nárok a chci mít jistotu…“).

• Citovat
  • Upravit
315
19.8.20 20:33
@Anonymní píše:
Hele, genetické parametry máš jednou napořád, tj. jedno správné vyšetření za život stačí. A je jedno, zda vás vyšetří genetik v PFC, v Gennetu nebo v Tramtárii. Jde spíše o to, aby byly ty testy kompletní a dobře provedené. Přijde mi docela nefér platit ze solidárního zdravotního pojištění jednomu člověku zbytečné testy (takové to „já na to mám nárok a chci mít jistotu…“).

Nekomentovala jsi už předchozí diskuzi? Nevím, proč tolik negativismu. A ano, když mám nárok na vyšetření, tak jistotu chci mít. Nepatřím mezi lidi, co sedí na prdeli a živí je stát, přitom pracovat můžou. To zase mně přijde docela nefér. Jak jsem psala už předtím, já i manžel platíme zdravotní. Takže máme nárok na vyšetření. Přece jen to ivf, i když je částečně hrazené pojišťovnou, nestojí korunu. A právě proto jsem se ptala, jak to je s tou genetikou, že mi stačí jedna :palec: ale nikomu se nemusím zpovídat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.8.20 21:22

@Pap949 ahoj :mavam: my už jsme se asi někde potkaly, myslím. Já byla u Mudr. Langerové spokojená, prostě jsme si lidsky sedly, už jsem to tu někde psala. Je pragmatická, neslibuje hory doly, zároveň se snaží o individuální přístup v rámci kolosu Gennet. Vyšetření předepisuje sama a bez řečí, jak uzná za vhodné, neměla jsem potřebu žádat o další. Když u mě měla podezření na endometriózu, tak sama zavolala do Podolí a domluvila mi schůzku u známého lékaře, kapacity. Bohužel mi nepomohla, ale to není její vina (nekvalitní vajíčka), pač Gennet Letná nedělá DV, tak jsem přešla do jiného centra, po cca 2 letech jsem se s ní letos v lednu byla rozloučit. Kdybys měla další dotazy, tak klidně piš. Ohledně genetiky, mně jí dělali kvůli věku nad 35 let, ale nevím jak to je, zda jednou za život a dost, to neporadím :nevim: O Gennetu se tvrdí, že nemá moc kvalitní embryologickou laboratoř, ale netuším, co je na tom pravdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
19.8.20 21:28

@Mar2041 ano, s tou laboratoří jsem to už slyšela.. A my tu laboratoř potřebujeme, jelikož máme vážný problém ve spermiogramu. A než jít rovnou do dárce, raději požádám o veškerá vyšetření a udělám pro to maximum. Takže genetiku chci hlavně kvůli manželovi… Zůstáváme zatím v pfc, uvidíme co a jak 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.8.20 22:04

@Pap949 zase v genetice jsou machri, vsude je něco :think: at jsi v pfc spokojena. Kdyztak prosím písni zkušenost, taky by me to zajímalo. :kytka: Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
20.8.20 07:16

@Mar2041 my jdeme na genetiku do nějaké spadie :nevim: uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.22 22:27

Oživení diskuze

Zdravím holky, můžu prosím oživit diskuzi…
S názory na paní doktorku Langerovou a černou?
A zda měla některá z vás zvýšené NK buňky troblastu ( já mám 22% jinak všechny testy i manžela naprosto ukázkové prý )
A jak dlouho jste popřípadě čekali na první pokusy?
My jsme v Gennetu od listopadu a zatím ani jeden pokus nebyl.
Předem moc děkuji za odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5
11.12.22 18:57

Ja muzu Mudr Langerovou jenom doporucit. Kazdy jeden jeji transfer byl pozitivni test. Ikdyz ze zacatku jsme si nesedly… moji vinou, protoze jsem si jela sve, nejdriv jsem chtela zkusit mene invazivni techniku oplodneni, myslela jsem si ze ze me chteji jenom vyzdimat penize (samoplatce). Pani Doktorka jede ale na ferovku a jde ji hlavne o to, aby vse klaplo. Nastesti jsem to pochopila a sla podle ni a ted mame doma uz dvou letou holcicku a ja ji budu naveky vdecna. Zkusila jsem jine doktory a ona je uplne top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.