Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, v nedeli me ceka dalsi pokus KET po zamlklem tehu. Nebudete nekdo absolvovat transfer se mnou?
Muzeme opet sdilet pocity. Zbyva nam posledni mrazacek z 2.IVF a toto embryo uz bylo 2 zmrazeno a v nedeli bude po 3.rozmrazen (posledne pri KET se jim nezdal, tak rozmrazili jine a nakonec se toto embryo „vzpamatovalo“). Doufam, ze v nedeli bude v poradku… Jinak mam rizeny cyklus estrofemem, beru metypred na snizeni imunity, euthyrox na stitnou zlazu a do toho navic nejake ty vitaminy. Posledne na UZ byla sliznice uz vysoka 12mm.
Tfuj tfuj tfuj
at to vyjde
to bude silné embryjko ![]()
Preju ať najdeš spřízněnou duši na vzájemnou podporu ![]()
Schválně pak nakouknu za 16 dni ![]()
Ahojky tak jestli se můžu přidat, já jsem právě na ketu byla, jestli tedy nevadí, že budu o 2 dny napřed…
Jinak jsem byla na 1 ket z 2 IVF, po opu jsem na ET nebyla…
@Payus, moc dekujiiii. U nas se ma testovat az 16.den, ale nevim, jestli to uz netestnu kolem 14.dne
a ty uz mas za sebou nejaky pokus nebo dokonce uz i vydarene miminko?
@hancaos, vubec nevadi
a jakpak se dneska citis? jaky mas nastaveny rezim do dalsich dnu a dneska?
Cítím se fajn, akorát jsem trochu utahaná po utrogestanu a toho tepla…
Jinak dneska jsem polehávala, zítra nějaká procházka, ale určitě nic těžkého…
![]()
@Mona456 jj nás první ket měl už včera 8 měsíců na světě
byla jsem v loni v dubnu a v prosinci se nám narodil krásnej kluk. Proto vám moc holky fandim
stojí to za to a řeknu vám, šla bych do toho zase.
Ahoj holky, snad nevadí, když se přidám, byla jsem na KETu teď 13.8. Je to už můj čtvrtý transfer, všechny zatím z 1.IVF, tak snad se brzy zadaří 🙂
Ahoj, snad nebude vadit, když se i ja přidám…ket v úterý 11.8. po PGT-M… 6 denní kultivaci.
@Payus moc gratulujiiii a dekujeme. Verim, ze se vam povede prirozene a nebudete muset absolvovat zadna pomocna centra ☺️️
Ahoj holky a jak se citite?? Ja jsem zrovna po transferu a dneska taky polehavam. Zitra uz se hybnu. A jste doma/pracujete? Kdy planujete testnout? ![]()
@Mona456 já jsem se v den transferu šetřila, ale teď už se chovám normálně, akorát netahám nic těžkého. Do práce normálně chodím. No já vždy testovala 7 dní po KETu a vždy už jsem tam měla malinkatého nepatrného, skoro neviditelného dušíka, ale jelikož vím, že // na testu ještě nic neznamenají, tak to testování nechám asi ještě na později 😁
@kambalaka rozumim ti ☺️️ Delas jenom dobre. A procpak ti to minule nevyslo, jestli se muzu zeptat? Ja byla taky uz v 2.mesici minule, ale prestalo se vyvijet. Po transferu jsem mela silne horecky kolem 39 😞. Snad se na nas tentokrat stesti pousmeje ☺️️
@Mona456 Mně to skončilo pokaždé biochemkem a neví se proč. Už když jsem šla po 14ti dnech od transferu na krev, tak jsem měla HCG pod 100 a pak už jen klesalo. Imunologie v pořádku, ostatní testy taky. Zkusili mi teď ještě navýšit dávku crinone z 1-0-0 na 1-0-1, tak uvidíme. Když by to ani teď nevyšlo, tak mě čeká hysteroskopie s laparoskopií a ve 2.IVF by se dělalo PGD embryí
@kambalaka to mne moc mrzi. Podle holek, co uz takhle otehotnely, tak rikaly, ze je to vetsinou kvalitou vajicek nebo spermii nebo oboji. Dlouhy protokol ma vysledek s nizsim poctem folikul a vajicek, ale za to o hodne kvalitnejsi a metody jako MACS (tedka uz delaji jinou metodu, ale nevim, jak se jmenuje) a vyselektuji nejlepsi spermie, ale tedka si tim nelam hlavu. Verim, ze tamto embryo jenom mene bojovalo, ale tento bude silak 💪
5.den po ket
Ahoj holky
Sdílení a podpory není nikdy dost
Držím palce všem a těším se na dobré zprávy!!!
Ahoj holky, taky se připíchnu.
Dnes jsem 6.den po ketu a cítím se absolutně netěhotně
všem držím palce, ať tu všechny objevíme krásné // ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď