Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, mohu se k Vam přidat?
Byla jsem tedy na ET druhe IVF.
KET u me asi nikdy nebude, jelikož mi nikdy nezbylo nic do mrazáku ![]()
Jinak se cítím naprosto netehotne
. Zatim se bojim testovat.
Jinak drzim všem palce
![]()
@Mik.Martina
My jsme měly zamražené jen jedno, takže už jsme bez zásob
😁.
Jsem 2.den po KET a možná to testnu až koncem příštího týdne.
Holky tak 7 den carka trosku zesilila nemuzu tomu uverit snad to bude pokracovat tak jak ma
vsem drzim moc palecky!! A jinak krome toho ze uz 5 den me boli podbrisek jako pred ms se citim uplne netehotne taky ![]()
@Mik.Martina ahoj
ja se taky bála testovat, vyhecovala mě jedna holčina na test 6.den,málem mi vypadly čočky, jak jsem toho ducha lovila
a teď každý den porovnávám. Držím palce!
Holky, vsem, co se ukazal duch moc gratulujiiii a preji, at jen sili
, ale reknu vam, ze jste pekne ovlivnovatelny
ja chci zatim vydrzet
a mate nejake priznaky uz? Citite stale nejake to pichani v podbrisku ci prsa? Ja jsem dneska 6.den a nejak mi pripada, ze spis mi picha v brise nez podbrisku a prsa tentokrat necitim skoro vubec ![]()
@Mona456 taky stale vyckavam, zkusim asi 10 den. Jinak příznaky naprosto bych řekla, ze žádné ![]()
Obcas nějaké pichnuti, ale spis šílený noci. Zima a zároveň upocena.
Na zabití.. Asi utrogesten. ![]()
@Mona456 @Mik.Martina
Sice jsem jen druhý den po KET, takže je ještě brzo na a příznaky, ale jsem více unavená, přisuzuji to práškům.
Já budu testovat až příští pátek nebo víkendu. Při ET jsem testovala až 10 den a to byla už dálnice
a hodnota HCG po 14.dnech byla přes 3000
. Takže jsem zvědavá jak to bude teď.
![]()
Já jsem dnes 10 den po KET a taky se bojím testovat
v úterý jdu na krev tak možná to už vydržím, ale jak vidím vaše pozitivní testy tak nevím
Jinak se necítím vůbec těhotná zatím občas taky jen píchne v podbřisku a z Utrogestanu jsem dost unavená.
@Daisy253 klobouk dolů, že to vydržíš
Ja to prostě musím vidět
také jsem dneska 10.den a v úterý na krev ![]()
@Mona456 mne bolelo dost břicho asi 6-8den, ale prsa vůbec nic. Už mne přešly i ty návaly horka, ufff a těším se, že se konečně ochladí!!!
@Fabca345 minulý ET jsem právě začla testovat okolo 6-7 dne a zbytečně jsem pak pořad na to myslela a byla vystresovana. Tak teď čekám až na krev ale jsem samozřejmě zvědavá
v úterý dam vědět jestli mi to taky dopadlo dobře jako tobě
jinak mi nic není zatím ![]()
Tak já jsem včera byla 10. Den od ket a bohužel krev negativní… Takže to bohužel nevyšlo. V pondělí mám ještě jít na krev, bude to 13. Den, ale co by se mělo tím změnit to fakt nevím…je to spíš jen takový to potvrzeni, že ket nevyšel…no a mám ještě poslední blastocystu…tak půjdu hned. ![]()
@Mona456 @hancaos @kambalaka @Littlefool @Karolinajes14 @Daisy253 @Mik.Martina holky, co mate po ketu, kdy budete testovat? Mate uz nejake priznaky? Vsem moc drzim pesti! ![]()
@Anonymní píše:
@Mona456 @hancaos @kambalaka @Littlefool @Karolinajes14 @Daisy253 @Mik.Martina holky, co mate po ketu, kdy budete testovat? Mate uz nejake priznaky? Vsem moc drzim pesti!
Příznaky asi snad ani žádné
, test se budu snazit udelat min. az 10 den. Případně vydržet déle. ![]()
Držím pěsti
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď