Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, mohu se k Vam přidat?
Byla jsem tedy na ET druhe IVF.
KET u me asi nikdy nebude, jelikož mi nikdy nezbylo nic do mrazáku ![]()
Jinak se cítím naprosto netehotne
. Zatim se bojim testovat.
Jinak drzim všem palce
![]()
@Mik.Martina
My jsme měly zamražené jen jedno, takže už jsme bez zásob
😁.
Jsem 2.den po KET a možná to testnu až koncem příštího týdne.
Holky tak 7 den carka trosku zesilila nemuzu tomu uverit snad to bude pokracovat tak jak ma
vsem drzim moc palecky!! A jinak krome toho ze uz 5 den me boli podbrisek jako pred ms se citim uplne netehotne taky ![]()
@Mik.Martina ahoj
ja se taky bála testovat, vyhecovala mě jedna holčina na test 6.den,málem mi vypadly čočky, jak jsem toho ducha lovila
a teď každý den porovnávám. Držím palce!
Holky, vsem, co se ukazal duch moc gratulujiiii a preji, at jen sili
, ale reknu vam, ze jste pekne ovlivnovatelny
ja chci zatim vydrzet
a mate nejake priznaky uz? Citite stale nejake to pichani v podbrisku ci prsa? Ja jsem dneska 6.den a nejak mi pripada, ze spis mi picha v brise nez podbrisku a prsa tentokrat necitim skoro vubec ![]()
@Mona456 taky stale vyckavam, zkusim asi 10 den. Jinak příznaky naprosto bych řekla, ze žádné ![]()
Obcas nějaké pichnuti, ale spis šílený noci. Zima a zároveň upocena.
Na zabití.. Asi utrogesten. ![]()
@Mona456 @Mik.Martina
Sice jsem jen druhý den po KET, takže je ještě brzo na a příznaky, ale jsem více unavená, přisuzuji to práškům.
Já budu testovat až příští pátek nebo víkendu. Při ET jsem testovala až 10 den a to byla už dálnice
a hodnota HCG po 14.dnech byla přes 3000
. Takže jsem zvědavá jak to bude teď.
![]()
Já jsem dnes 10 den po KET a taky se bojím testovat
v úterý jdu na krev tak možná to už vydržím, ale jak vidím vaše pozitivní testy tak nevím
Jinak se necítím vůbec těhotná zatím občas taky jen píchne v podbřisku a z Utrogestanu jsem dost unavená.
@Daisy253 klobouk dolů, že to vydržíš
Ja to prostě musím vidět
také jsem dneska 10.den a v úterý na krev ![]()
@Mona456 mne bolelo dost břicho asi 6-8den, ale prsa vůbec nic. Už mne přešly i ty návaly horka, ufff a těším se, že se konečně ochladí!!!
@Fabca345 minulý ET jsem právě začla testovat okolo 6-7 dne a zbytečně jsem pak pořad na to myslela a byla vystresovana. Tak teď čekám až na krev ale jsem samozřejmě zvědavá
v úterý dam vědět jestli mi to taky dopadlo dobře jako tobě
jinak mi nic není zatím ![]()
Tak já jsem včera byla 10. Den od ket a bohužel krev negativní… Takže to bohužel nevyšlo. V pondělí mám ještě jít na krev, bude to 13. Den, ale co by se mělo tím změnit to fakt nevím…je to spíš jen takový to potvrzeni, že ket nevyšel…no a mám ještě poslední blastocystu…tak půjdu hned. ![]()
@Mona456 @hancaos @kambalaka @Littlefool @Karolinajes14 @Daisy253 @Mik.Martina holky, co mate po ketu, kdy budete testovat? Mate uz nejake priznaky? Vsem moc drzim pesti! ![]()
@Anonymní píše:
@Mona456 @hancaos @kambalaka @Littlefool @Karolinajes14 @Daisy253 @Mik.Martina holky, co mate po ketu, kdy budete testovat? Mate uz nejake priznaky? Vsem moc drzim pesti!
Příznaky asi snad ani žádné
, test se budu snazit udelat min. az 10 den. Případně vydržet déle. ![]()
Držím pěsti
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.