Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mona456
holka je fakt že už by e mělo něco málo rýsovat.. Ještě nehazej flintu do žita.. Třeba je tam nějaký lenoch ![]()
Ahoj holky, u mne velké rozčarování
hcg 14
testy sílily, sice to nebyla dálnice, digitální test v sobotu ukázal 1-2 týdny a pak takovýhle šok. Všem ostatním moc držím palce, ať se daří!!! ![]()
@Fabca345 píše:
Ahoj holky, u mne velké rozčarováníhcg 14
testy sílily, sice to nebyla dálnice, digitální test v sobotu ukázal 1-2 týdny a pak takovýhle šok. Všem ostatním moc držím palce, ať se daří!!!
To me moc mrzi ze to nevyslo
urcite zkouset dal!!! ![]()
@hanulinka25
Vyjde věř
![]()
I když letošní rok je nějak zakletý
tak to určitě výjde.
![]()
Tak já jsem dneska 9 den od Ket a pořád / nechala jsem si zavést 2 což bylo pro Nás už poslední. Bohuzel už nemám v mrazácku nic. A proto víc jsem z toho zklamaná 😭 😭 😭.Já byla 20.11. na umělém oplodnění a to se nám chytli 2,ale bohužel jsem potratila v 5 měsíci. Pak jsem podstoupila 3 Ket a bohužel nic
![]()
@Littlefool Ty jo, tak to jsme po sobě. Držím palce
já zatím netestuji, radši jsem si domů ani nekoupila test, aby mne to nelákalo. Vydržím - doufám
a ty @zlobidlo - ještě je předčasné dělat ukvapené závěry, třeba tam zrovna na tebe vykouknou dvě fazolky
Já mám v papírech, že mám testovat mezi 14 - 16 dnem. Navíc tady všechny píšete jak chodíte na krev. Já na ní byla akorát zezačátku v caru, jestlil je u mne vše ok. Potom mi už nikdy krev nedělali. Ani mne na krev po 1. ET nezvali a je mi to divné, když tady všechny píšete o hodnotě HCG a u mne řeší akorát ultrazvuk po 6 týdnu - v případě, že se uchytí…
@Littlefool je tam. Tise gratuluji, at sili ![]()
@zlobidlo tj mi moc lito, co se stalo..muselo to byt opravdu tezke. Muzu se zeptat, po jake dlouhe dobe jsi sla pak na ket? 3× a nechytlo se?? Menili metodu? Jakou ti nasadili? Ja sem taky po potratu, ale pouze 2.mesice a vypada to, ze se to tentokrat nedari…jsem 10.den po ket. Netestovala sem dneska, ale vcera ano a bylo tam bilo jako jeste nikdy predtim. Sem z toho strasne spatna..myslela sem, ze kdyz jz se to jednou podarilo, tak s podobnou metodou to pujde taky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.