Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mona456
holka je fakt že už by e mělo něco málo rýsovat.. Ještě nehazej flintu do žita.. Třeba je tam nějaký lenoch ![]()
Ahoj holky, u mne velké rozčarování
hcg 14
testy sílily, sice to nebyla dálnice, digitální test v sobotu ukázal 1-2 týdny a pak takovýhle šok. Všem ostatním moc držím palce, ať se daří!!! ![]()
@Fabca345 píše:
Ahoj holky, u mne velké rozčarováníhcg 14
testy sílily, sice to nebyla dálnice, digitální test v sobotu ukázal 1-2 týdny a pak takovýhle šok. Všem ostatním moc držím palce, ať se daří!!!
To me moc mrzi ze to nevyslo
urcite zkouset dal!!! ![]()
@hanulinka25
Vyjde věř
![]()
I když letošní rok je nějak zakletý
tak to určitě výjde.
![]()
Tak já jsem dneska 9 den od Ket a pořád / nechala jsem si zavést 2 což bylo pro Nás už poslední. Bohuzel už nemám v mrazácku nic. A proto víc jsem z toho zklamaná 😭 😭 😭.Já byla 20.11. na umělém oplodnění a to se nám chytli 2,ale bohužel jsem potratila v 5 měsíci. Pak jsem podstoupila 3 Ket a bohužel nic
![]()
@Littlefool Ty jo, tak to jsme po sobě. Držím palce
já zatím netestuji, radši jsem si domů ani nekoupila test, aby mne to nelákalo. Vydržím - doufám
a ty @zlobidlo - ještě je předčasné dělat ukvapené závěry, třeba tam zrovna na tebe vykouknou dvě fazolky
Já mám v papírech, že mám testovat mezi 14 - 16 dnem. Navíc tady všechny píšete jak chodíte na krev. Já na ní byla akorát zezačátku v caru, jestlil je u mne vše ok. Potom mi už nikdy krev nedělali. Ani mne na krev po 1. ET nezvali a je mi to divné, když tady všechny píšete o hodnotě HCG a u mne řeší akorát ultrazvuk po 6 týdnu - v případě, že se uchytí…
@Littlefool je tam. Tise gratuluji, at sili ![]()
@zlobidlo tj mi moc lito, co se stalo..muselo to byt opravdu tezke. Muzu se zeptat, po jake dlouhe dobe jsi sla pak na ket? 3× a nechytlo se?? Menili metodu? Jakou ti nasadili? Ja sem taky po potratu, ale pouze 2.mesice a vypada to, ze se to tentokrat nedari…jsem 10.den po ket. Netestovala sem dneska, ale vcera ano a bylo tam bilo jako jeste nikdy predtim. Sem z toho strasne spatna..myslela sem, ze kdyz jz se to jednou podarilo, tak s podobnou metodou to pujde taky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď