Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mona456: říkali testovat cca po 14-ti dnech, já testovala 11. den po KET a měla jsem test pozitivní. Hodnotu HCG mám cca 1940.
@raaketka tak to je moc hezka zprava gratuluji ja chodim pronatal K. V. Jsem 10dni po et
Ahoj, chci vás podpořit a přidat se do skupiny zvědavých a nedočkavých.
Vidíte duchy?
@Tvojeteta ahoj! Já je vidim
gratuluji! kdy jsi byla na KET?
@Tvojeteta tak to jsi stejný den jako já
tak přeji hodně štěstí! Já se zatím drzim
podle kalendáře bych to měla dostat v pondělí. Když to nedostanu, tak si udělám test nějak v polovině dalšího týdne ![]()
@RuzovkaH píše:
@Tvojeteta tak to jsi stejný den jako já![]()
tak přeji hodně štěstí! Já se zatím drzim
podle kalendáře bych to měla dostat v pondělí. Když to nedostanu, tak si udělám test nějak v polovině dalšího týdne
Tak to seš dobrá, já teď taky dávám pauzu. 3.9. jdu na krev, ale asi v pondělí jednou testnu…
@Tvojeteta ty se máš. Já nechápu, proč krevní testy u Apolinare nedělají
Taky bych sla nejradsi na krev příští týden, ať ví člověk co a jak..
@RuzovkaH
To mi taky přijde blbý, ale v jiný diskuzi tu holky psaly, že si to platily s je to asi 500 nebo tak nějak..
Já myslím, že my všechny necháme za ty testy víc… ale je to taková malá závislost a vlastně o berlička jak vydržet.
@RuzovkaH
Koukala jsem do starších příspěvků, žes měla ovitrelle, tak netestuj, stejně by ti všechno zkreslil, fakt počkej.
@Tvojeteta to jsem nevěděla. Ovitrelle zkresluje výsledky? Já myslela, že to dělá jen utrogestan
@RuzovkaH píše:
@Tvojeteta to jsem nevěděla. Ovitrelle zkresluje výsledky? Já myslela, že to dělá jen utrogestan
Ovitrellr hlavně, utrogestan ne.
@Tvojeteta tak to děkuji za informaci. To jsem zase o něco chytřejší
![]()
@RuzovkaH
Ale nedočkavý jsme pořád stejně ![]()
Jinak já tu hodně holek obdivuju, pro mě je IVF množení hodně traumatizující zážitek…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.