Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Littlefool držím palce! Já mám dneska nervy. Začala jsem spinit a do toho zrejme mykoza. Tak dneska nasadim boraxove globule a snad bude dobře
![]()
@RuzovkaH
to je nemilé. Budou ti držet všechno co jde aby bylo vše v pořádku.
@RuzovkaH
to je nemilé. Budou ti držet všechno co jde aby bylo vše v pořádku.
@Littlefool no to je paráda!!! Moc moc gratuluji a přeji, ať je vše dobré!!! A co manžel, napinala jsi ho až do dneška? Neseklo to s ním
![]()
@Fabca345
Chlap byl pohodě. Jen mě po příjezdu domů nařídil, že musím hlídat telefon - kolem 11. měly volat výsledky. Nakonec volal Dr. Kolem 12
tu hodinu pořád chodil a ptal se jestli tam náhodou nemám volat já, tak jsem mu řekla, že nejsem stíhačka a že určitě zavolají. Pak se neptal, jak dlouho to vím. No od 26.8.😁 ale když jsi se neptal. ![]()
Vždycky totiž tvrdil, že zaručeně na mě pozná, že jsem těhotná (chutě, nevolnosti, atd.) Prdlajs, 1 těhu jsem se celou dobu cítila úplně netěhotně
kdybych to neviděla na UZ a pak se nezačalo zvětšovat břicho tak to na mě nikdo nepozná hodně dlouho.
A teď zatím úplně stejny průběh. Sama jsem zvědavá jaké bude toto těhu.
ale už se těším, až si budu moci poslechnout
hezký doma a v klidu.
![]()
@Littlefool tak to je vesele, jo chlapiii
tak mame ve stejny den UZ. Jdu také 17.9.
tak jsem zvedava
![]()
@Littlefool určitě dám vedet
já jsem nervozni z toho, že nemám ty výsledky z krve a budu čekat dalších 14 dnu ![]()
@RuzovkaH
Tak to se ti nedivím, že jsi nervózní. I když nechápu proč ti neudělaly krev
při ET jsme byla v jeden den na krvy i UZ a pak za 14 dní znovu UZ už s
. Teď jen krev a UZ za 14.dni. ![]()
Těch 14.dní bude pro obě dlouhé. Tak ať máme potom jen samé dobré zprávy.
@Littlefool Anooo. Přesně jak rikas.
na nejlepší se vždycky ceka
držím palce! ![]()
Tak u mě jen hcg 120. Tak jestli nezesílí test do neděle, tak přestávám s lékama. Já se těhotně začala cítit 3. den, test sílil, ale od 10. dne mi je dobře a test slábne, tak bude další KET. Držím palce hezky těhotným. Littlefool - myslím, že tvoje hodnota je ukázková a teď to vyjde.!
@RuzovkaH
Jak se cítíš? Už něco na sobě pociťuješ?
Mě je teda zatím šoufl od žaludku, takový ten pocit, jako když dlouho nejíš. Občas se mi trochu točí hlava, ale jinak nic neobvyklého. Občas si říkám, že bych chtěla nějaké ty těhu příznaky abych věděla, že je vše OK. ![]()
@Tvojeteta ahojky! Třeba to nakonec bude vše dobre. Moc ti to přejeme!
@Littlefool U mne akorát šíleně pálení žáhy a bricho jak balón. Už jsem to vzdala a dneska šla do tehu kalhot a to byla pohoda
než se stresovat co mi kde prebejva
jinak včera jsem z chleba citila popelnik
tak si muž klepal na celo
ale trapi mne pořád ta mykoza. Tak dneska ještě budu volat na gyndu. CAR už jsem vzdala, tak by mi odkyvala i 3. Světovou…A u všeho říká jak je to normální. Asi jako u zánětu mocaku, kvůli kterému jsem minule potratila…
Ahojte, tak vcera jsem byla na druhe kontrole hodnoty byly 11tisic
ultrazvuk vporadku jenom dneska mne zarazil ruzovi vytok, nemate stim nekdo zkusenost?? Volala jsem do caru a rekli mi at lezim a mam nohy nahore a prestanu uzivat anopyrin..jsem z toho vystrasena ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.