KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
16.9.20 16:57

@RuzovkaH moc děkuju :hug: myslím na vas holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
16.9.20 17:38

@Tlachapoud
Celý den jsem na tebe/ vás myslela. :* Fazulka to určitě dožene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.9.20 17:40

@Littlefool a my zítra co? ;) Mně dneska tak bolí bricho 8o tak jsem zvedava co mi zítra řeknou. V kolik tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
16.9.20 20:49

@RuzovkaH
Já zatím v pohodě :hug: občas mám takový tlak v podbřišku jako při MS, ale nic hrozného.
Kontrolu mám na 8:30, snad usnu brzo :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.9.20 21:01

@Littlefool se máš ;) já jdu až na 10.15 8o jsem napnuta jak ksandy :mrgreen: držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
17.9.20 09:47

Děvčátka tak kontrola dopadla dobře fazulka jev pořádku a :dance: tlouklo o 106 :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.9.20 13:03

@Littlefool ahojky! Tak gratuluji :srdce: :kytka: u nás hlásím, že dle doktora vše ukázkové a :srdce: bije! Už z fotky je vidět, že to není žádný troskar a má pěkně velký bazen :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
17.9.20 17:47

@Tlachapoud
@RuzovkaH
Holky ať se těm našim nanučkům daří stále dobře. :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.9.20 11:42

Vy mate ty snimky takove krasne, ja mela prave bazének strasne maly, ukazal mi to jen chvilicku ani fotku nemam. A vas uz dr poslal ke svemu gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.9.20 11:48

@Tlachapoud ahoj! Díky velkemu bazénu mám velké bricho :mrgreen: fotku mi nedal. Až když jsem si o ní řekla, takže jsem se musela vrátit na luzko a absolvovat UZ znovu 8o Už mám výstupní zprávu a příští týden mne čeká návštěva moji doktorky. Ale holky, je mi děsně zle 8o se to stupnuje cim dál tím vic. Priserny :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
18.9.20 12:44

Na klinice jsem dostala výstupní zprávu a dnes jsem jí zanesla ke své gynekoložce a příští úterý jdu na kontrolu a krev.
Fotku na klinice daly automaticky. Jsem zvědavá jak popovyroste těch pár dní. U své gynekoložky si připlatím 1500,– za UZ při každé návštěvě. Pojišťovna prý proplácí jen pár UZ za celé těhu. A já bych chtěla mít spoustu památek :* i když to později už nebude moc kvalitní, ale chtěla bych fotky z každé kontro ať je pak může mít prcek v deníčku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.9.20 20:13

Tak to vam moc obema zavidim, ze uz jste odeslany dal. U me to bude jeste dlouhych 12 dni a snad povyrosteme do te doby. A je mi porad dobre. I ty nevolnosti zavidim, rika se, ze to znaci prosperujici těhotenství :lol: Tak to za tyden uz budete mit obriky. Napiste mi pak, jak u vas vypadal dalsi UTZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.9.20 20:19

A vy ste mely obe KET 16.8 nebo jiny termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.9.20 20:32

Tak holky gratuluju. Já mám další KET příští týden. Jinak myslím na ty, kterým je špatně já byla těhotná 3× a třikrát jsem to prozvracela a je jedno jestli je to normálně nebo IVF, pokaždý stejný. Jen jsem záviděla holkám, který si těhotenství užily. Ale na to všechno se zapomene do týdne po porodu. Tak se držte a ať vám potomci dělají radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.9.20 21:20

@Tlachapoud to čekání je priserny! Budu na tebe moc myslet, ať je vše ok. Já byla na Ketu 20.8.2020. @Littlefool myslím, že byla den predemnou 19.8.? @Tvojeteta děkujeme! Budu ti držet palce a ozvi se nám, až to budeš mít za sebou. Jak se citis a tak… :srdce: :kytka: přeji všem hodně štěstí. Mně to zatím kromě těch nevolnosti a briska moc nedochází. Asi jsem při zemi, dokud nebudou výsledky. Jinak nevím jak to máte vy, ale u mne je to jak na houpačce. Jednou vlna radosti, poté vlna bezmoci jestli se vůbec dokazi postarat a budu dobrá mama. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.