Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tlachapoud
Celý den jsem na tebe/ vás myslela.
Fazulka to určitě dožene.
@Littlefool a my zítra co?
Mně dneska tak bolí bricho
tak jsem zvedava co mi zítra řeknou. V kolik tam jdeš?
@RuzovkaH
Já zatím v pohodě
občas mám takový tlak v podbřišku jako při MS, ale nic hrozného.
Kontrolu mám na 8:30, snad usnu brzo
![]()
@Littlefool se máš
já jdu až na 10.15
jsem napnuta jak ksandy
držím palce! ![]()
Děvčátka tak kontrola dopadla dobře fazulka jev pořádku a
tlouklo o 106 ![]()
@Littlefool ahojky! Tak gratuluji
u nás hlásím, že dle doktora vše ukázkové a
bije! Už z fotky je vidět, že to není žádný troskar a má pěkně velký bazen
![]()
@Tlachapoud
@RuzovkaH
Holky ať se těm našim nanučkům daří stále dobře.
![]()
Vy mate ty snimky takove krasne, ja mela prave bazének strasne maly, ukazal mi to jen chvilicku ani fotku nemam. A vas uz dr poslal ke svemu gynekologovi?
@Tlachapoud ahoj! Díky velkemu bazénu mám velké bricho
fotku mi nedal. Až když jsem si o ní řekla, takže jsem se musela vrátit na luzko a absolvovat UZ znovu
Už mám výstupní zprávu a příští týden mne čeká návštěva moji doktorky. Ale holky, je mi děsně zle
se to stupnuje cim dál tím vic. Priserny
![]()
Na klinice jsem dostala výstupní zprávu a dnes jsem jí zanesla ke své gynekoložce a příští úterý jdu na kontrolu a krev.
Fotku na klinice daly automaticky. Jsem zvědavá jak popovyroste těch pár dní. U své gynekoložky si připlatím 1500,– za UZ při každé návštěvě. Pojišťovna prý proplácí jen pár UZ za celé těhu. A já bych chtěla mít spoustu památek
i když to později už nebude moc kvalitní, ale chtěla bych fotky z každé kontro ať je pak může mít prcek v deníčku. ![]()
Tak to vam moc obema zavidim, ze uz jste odeslany dal. U me to bude jeste dlouhych 12 dni a snad povyrosteme do te doby. A je mi porad dobre. I ty nevolnosti zavidim, rika se, ze to znaci prosperujici těhotenství
Tak to za tyden uz budete mit obriky. Napiste mi pak, jak u vas vypadal dalsi UTZ ![]()
Tak holky gratuluju. Já mám další KET příští týden. Jinak myslím na ty, kterým je špatně já byla těhotná 3× a třikrát jsem to prozvracela a je jedno jestli je to normálně nebo IVF, pokaždý stejný. Jen jsem záviděla holkám, který si těhotenství užily. Ale na to všechno se zapomene do týdne po porodu. Tak se držte a ať vám potomci dělají radost!
@Tlachapoud to čekání je priserny! Budu na tebe moc myslet, ať je vše ok. Já byla na Ketu 20.8.2020. @Littlefool myslím, že byla den predemnou 19.8.? @Tvojeteta děkujeme! Budu ti držet palce a ozvi se nám, až to budeš mít za sebou. Jak se citis a tak…
přeji všem hodně štěstí. Mně to zatím kromě těch nevolnosti a briska moc nedochází. Asi jsem při zemi, dokud nebudou výsledky. Jinak nevím jak to máte vy, ale u mne je to jak na houpačce. Jednou vlna radosti, poté vlna bezmoci jestli se vůbec dokazi postarat a budu dobrá mama.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.