KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
28.9.20 21:47

@Tvojeteta
Držím vše co se dá :* :* ať jsi úspěšná lovkyně :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.9.20 21:56

@Karolinajes14 @RuzovkaH
naštěstí se mi požádným pachu nedělá :poblion: takže můžu fungovat normálně, jen mě trápí ten žaludek, je to vyloženě takový ten pocit, jako když dlouho nejíš - špatně z hladu a pak něco sníst je zase nadlický úkon a to se snažím jíst často a v menších porcích.
No aspoň víme, že jsou prcci v pořádku :* :* 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 07:27

@Tvojeteta taky drzim moc palecky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.9.20 13:12

Ahoj holky, musim se podělit o dobré zprávy :) Jsem na zacatku 9 tt a mrne ma 15 mm, takze jsme to za ty dva tydny dohnali. Uz se tesim v listopadu na screening. Jinak je mi dobře, zadne nevolnosti, ani bych neverila, ze jsem těhotná. Prsa neboli, bricho celkem splasklo. Do kalhot se teda nevejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.9.20 13:14

@Tlachapoud ahojky! Tak to gratuluji! :srdce: to jsou krásné zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.9.20 13:15

@Tvojeteta taky moc držím palce, ať se zadaří :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
30.9.20 18:20

@Tlachapoud :dance: krásné zprávy :hug: dnes jsme 9+0tt a screening mám naplánovaný na 26.10. ale před tím si ještě zajdu do poradny 13.10. a snad mi dají průkazku. ;)
:oops:
Mě už je taky dobře, né že by mi bylo nějak :poblion: ale ze dne na den jakoby utne, až jsem z toho nesvá :think: občas se fazulka ozve, tak snad je vše pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.10.20 08:29

Holky já ti vám mám takovou radost :dance: dneska ráno jsem poslouchala prckovo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.20 09:35

@Littlefool :srdce: to je krasne! Ja si budu muset na prcka pockat do ctvrtka ale uz se nemuzu dockat :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.20 16:03

@Littlefool :srdce: :D :) ty se máš. Já si budu muset počkat na ultrazvuk :lol: jak vám je holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.10.20 19:26

Holky dnes je fakt den blbec :,( :,(
Mamka mi zkolaboval na zahradě tak že jí dovezla rychlá. Naštěstí už je v pořádku, ale ještě si chvilku poleží v nemocnici v pondělí má kontrolu a ještě nějaké vyšetření. Ale já ležím jak lemra, protože mě pokousal náš pes jak ji chránil :roll: na rukách mám 13 stehů a na hlavě takových 30 nejmíň. Dostála jsem ATB ale doktor na chirurgii si nebyl jistý jestli je můžu brát tak jsem se šla ještě na gyndu poradit.
V pondělí mám jít hned na kontrolu ke svému gynekologovi. Cítím se dobře občas mě píchne v podbřišku, ale to bude tim že jsem ještě nebyla kakat. Ale kdyby se to zhoršovalo tak pojedu na pohotovost.
Bohužel po tomto incidentu jsem museli nechat pejska utratit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.10.20 20:21

To je strašné! Tak odpočívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.20 21:14

@Littlefool zákon padajiciho ho..a A den blbec 8o to je desny :zed: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.10.20 21:16

No tak jsem si ještě zajela na pohotovost jednou, začala jsem krvácet, ale naštěstí je vše v pořádku. Mimčo je 8+4 a srdíčko bije :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.10.20 22:06

@Littlefool tak to je dobře, že je vše v pořádku. Šetři se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.