KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.20 20:12

@Littlefool: je super, to budeš hodná, děkuju..

• Citovat
  • Upravit
1296
24.9.20 07:51
@Anonymní píše:
@Littlefool: je super, to budeš hodná, děkuju..

Estrogeny do konce 9TT ( Estrofem 2mg 1-1-1-)
Gestagen do konce 8TT (Progesteron 2-0-2)
Kyselina listová do konce 16TT ( 1-0-0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.9.20 12:27

@Littlefool ahoj. Já jsem koukala na ten tvůj angelsounds, protože jsem nevěděla co to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty už jsi ho měla? Já si říkám, jestli to vůbec je dobry. Se pak budeme ještě víc pozorovat :lol: jinak ty vyšetření máme podobné. Ještě jsem koukala na tabulky a přijde mi to mimco menší než jaký je průměr. Tak snad je to vše v pořádku. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
24.9.20 12:55

@RuzovkaH
Kupovala jsem ho na první mimčo, skrz to že přítel nemohl chodit jako doprovod na kontroly (Corona). Doma jsme párkrát poslouchaly a bylo super, i díky němu jsem věděla, že malá svůj boj vzdala. :,( V mobilu mám možná ještě uložený její tlukot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.9.20 12:58

@Littlefool no vidíš. To mne nenapadlo. No s tím covidem to vypadá, že všechny UZ budou asi zase bez tatínku. 8o což mne dost mrzí…My se na to oba dva tesili. Ale co naděláme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
24.9.20 14:26

@RuzovkaH
Možná je ukecáme ;) a tatínci budou moci na UZ chodit, aspoň na ty screeningy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.9.20 20:18

@Littlefool bylo by to super. Tak uvidime :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.20 09:51

@Littlefool : super, děkuji…já právě co četla všude, tak progesteron hodně vysazují až ten 12 tt, tak jsem z toho byla trochu zmatená, zda se doktorka nějak nepřepočítala, protože mně ho vysadila cca 11tt. Když ty to máš také dříve, tak to bude asi v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1296
25.9.20 12:12
@Anonymní píše:
@Littlefool : super, děkuji…já právě co četla všude, tak progesteron hodně vysazují až ten 12 tt, tak jsem z toho byla trochu zmatená, zda se doktorka nějak nepřepočítala, protože mně ho vysadila cca 11tt. Když ty to máš také dříve, tak to bude asi v pohodě.

Po ET jsem brala utrogestan do 12tt. Teď po KETu mi říkaly že jej budu brát taky tak, ale ve zprávě jsem měla něco jiného. Podle posledního UZ bych měla přestat brát příští úterý, ale mám ho do 7.10. tak ho doberu ať to doma nestraší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.9.20 20:20

Holky je vám pořád zle :poblion: nebo už je to lepší :think:
Já mám spíš celý den pocit, že je mi zle z hladu a pak mám problém něco sníst. Jím snad mini dětské porce :roll: po jídle se mi pořád brká. Teď momentálně trpím nespavostí :lol: a když už usnu tak mám šílený sny :lol: vůbec nevím kde na ně ta prďola chodí :P no ten cvrček je pěkný raubíř, když už zlobí takhle malinký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 20:34

@Littlefool ahojky,tak me zlobi teda poradne :) je mne neustale zle, mam nechut k jidlu a kdyz uz se najim tak to sem tam nesedne :,( musime to holky ale vydrzet pro ty nase male lasky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.9.20 20:36

@Littlefool ahoj. Mně je blbe permanentne 8o to co jim včera už dnes nemůžu pozřít. Maso vůbec. A s těmi sny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už se mi zdálo 3. noc o porodu :D :D :D normálně mi to leze na mozek :lol: o vunich nemluvě. Teda spis smradech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 20:50

@RuzovkaH stim masem to mam uplne stejne!! :lol: :lol: :lol: jedine co mne nedela zle je pecivo ale s takovou se za chvili neunesu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
28.9.20 21:12
@Karolinajes14 píše:
@RuzovkaH stim masem to mam uplne stejne!! :lol: :lol: :lol: jedine co mne nedela zle je pecivo ale s takovou se za chvili neunesu :lol:

To znám, třikrát jsem přibrala přes 30 kg :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
28.9.20 21:13

Jinak vám držím palce, já jsem po dalším KETu… tak se vrhnu na lovení duchů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.