Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tlachapoud drz se, muselo to byt strašné, at je maminka brzy v poradku i ty ![]()
Děkuji holky, spí s semnou moje nejlepší kamarádka. Takže jsem pod dohledem.
Sice ještě trochu krvácím, ale není to tak hrozný. Na doporučení doktora si opět zavadim progesteron. Je to sice složité s málo pohyblivýma rukama ale musím to zvládnout.
Tak dnešní kontrola na gynekologii dopadla v pořádku mimčo dnes odpovídá 9+3
![]()
Ahoj holky, jak se cítíte?? Já už začínám být dosti nervózní…kontrola až za 14 dní a nevolnosti se zmenšují…tak snad je vše ok
@Littlefool tak to je silene
sem rada ze si ty i mimisek vporadku!!! Musime na sebe davat pozor ![]()
Holky slyseli jste nekdy o nahravce videa mimca na flashku?? Cetla jsem o tom.na netu tak nevim jestli se na kontrole na tohle zeptat at ze sebe neudelam trubku
rada bych mela takovou vzpominku a podelila se o to i s mamcou jak mam mimiska v sobe ![]()
@Karolinajes14
Jo je to možné, každý doktor co dělá screening tak to má v ceníku.
Holky dnešní kontrola proběhla v pořádku 🙏
Mimuškovi krásně bilo
.
A jak se daří vám a mimiškům?
@Littlefool ahoj! Ty jo, je pěkný pacholek
tak to moc gratuluji! A co stehy? Jak se ti to hoji? Holky mám dotaz, kdy to budete oznamovat v praci? Má se hned po vystaveni prukazky? Nebo až po prvním screeningu?
@RuzovkaH
Zrovna čekám na vytahování stehů. ![]()
A v práci bych ti asi oznámila až po screeningu, ale klidně můžeš kdykoliv to uznáš za vhodné.
O tomto těhu jsem nikomu neřekla, jen nejbližším a i přesto to už ví všude, jen tedy neví v kolikátém týdnů jsem.
@Littlefool já už budu muset s pravdou ven. Bricho už nejde schovat. Dneska sem našla odvahu se zvážit
a mám 2,5 kg nahoře, ale přijde mi, že mám snad o 10 kg vic
vůbec to nejsem já. A to mi je pořád blbe…
a nijak se neprejidam… Holt asi to tak má být. Ale břicho mám jak pomalu začátek 5 mesice ![]()
@RuzovkaH
Já mám zatím břicho jen jako bych se dobře nejedla. I kámošky se mě ptali kde mám prcka schovaného ![]()
Váha je pořád stejná 75kg (+-1kg). ![]()
@Littlefool tak to se mas
to jsem měla před ketem 75. Teď mám 77.5
a ještě předtím než zacal ten kolobeh s pichanim hormonů, tak to bylo 72
holt si pak budu muset maknout
![]()
@RuzovkaH
Já na váhu prdím
stejně mi lítala během roku o 10kg, pořád nahoru a dolů. Hold se štítnou žlázou si to moc nevyberu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.