KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
3.10.20 22:51

@Tlachapoud drz se, muselo to byt strašné, at je maminka brzy v poradku i ty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.10.20 00:11

Děkuji holky, spí s semnou moje nejlepší kamarádka. Takže jsem pod dohledem.
Sice ještě trochu krvácím, ale není to tak hrozný. Na doporučení doktora si opět zavadim progesteron. Je to sice složité s málo pohyblivýma rukama ale musím to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
5.10.20 09:48

Tak dnešní kontrola na gynekologii dopadla v pořádku mimčo dnes odpovídá 9+3 :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.10.20 09:50

@Littlefool tak to je dobře, že jste v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 21:43

Ahoj holky, jak se cítíte?? Já už začínám být dosti nervózní…kontrola až za 14 dní a nevolnosti se zmenšují…tak snad je vše ok

• Citovat
  • Upravit
7.10.20 20:10

@Littlefool tak to je silene 8o 8o 8o sem rada ze si ty i mimisek vporadku!!! Musime na sebe davat pozor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 20:12

Holky slyseli jste nekdy o nahravce videa mimca na flashku?? Cetla jsem o tom.na netu tak nevim jestli se na kontrole na tohle zeptat at ze sebe neudelam trubku :D :D rada bych mela takovou vzpominku a podelila se o to i s mamcou jak mam mimiska v sobe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
8.10.20 06:46

@Karolinajes14
Jo je to možné, každý doktor co dělá screening tak to má v ceníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.10.20 12:03

11+0

Holky dnešní kontrola proběhla v pořádku 🙏
Mimuškovi krásně bilo :srdce:.

A jak se daří vám a mimiškům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.10.20 12:31

@Littlefool ahoj! Ty jo, je pěkný pacholek :mrgreen: tak to moc gratuluji! A co stehy? Jak se ti to hoji? Holky mám dotaz, kdy to budete oznamovat v praci? Má se hned po vystaveni prukazky? Nebo až po prvním screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.10.20 12:42

@RuzovkaH
Zrovna čekám na vytahování stehů. :mrgreen:
A v práci bych ti asi oznámila až po screeningu, ale klidně můžeš kdykoliv to uznáš za vhodné. ;) O tomto těhu jsem nikomu neřekla, jen nejbližším a i přesto to už ví všude, jen tedy neví v kolikátém týdnů jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.10.20 12:48

@Littlefool já už budu muset s pravdou ven. Bricho už nejde schovat. Dneska sem našla odvahu se zvážit :mrgreen: 8o a mám 2,5 kg nahoře, ale přijde mi, že mám snad o 10 kg vic :mrgreen: vůbec to nejsem já. A to mi je pořád blbe… :zed: a nijak se neprejidam… Holt asi to tak má být. Ale břicho mám jak pomalu začátek 5 mesice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.10.20 16:20

@RuzovkaH
Já mám zatím břicho jen jako bych se dobře nejedla. I kámošky se mě ptali kde mám prcka schovaného :lol:

Váha je pořád stejná 75kg (+-1kg). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.10.20 16:26

@Littlefool tak to se mas :palec: to jsem měla před ketem 75. Teď mám 77.5 8o a ještě předtím než zacal ten kolobeh s pichanim hormonů, tak to bylo 72 :mrgreen: :mrgreen: holt si pak budu muset maknout :lol: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
13.10.20 16:58

@RuzovkaH
Já na váhu prdím :mrgreen: stejně mi lítala během roku o 10kg, pořád nahoru a dolů. Hold se štítnou žlázou si to moc nevyberu ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.