Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Nějak jsem tu poslední debatu zaspala koukam
jak se vám vede? Jak se cítíte?
@RuzovkaH
Vede se nám dobře, ještě nás čekají jedny testy, protože se našly pozitivní látky na cytalomegalovirus, takže teď se bude zjišťovat zda jsou jsem v aktivní fázi nebo mám jen protilátky. Ale podle setologie co mi dělala Dr. v květnu tak mám protilátky. Takže věřím, že i tyto výsledky dopadnou stejně.
Jinak si kolikrát říkám, jestli je prcek v pořádku a co dělá
mám dny kdy je mi dobře(prsa neboli, můžu normálně jíst, propadlý podbřišek atd.) a pak jsou dny kdy jsem unavená, jím málo, prsa bolý, atd.
Ráno si říkám jestli jsem toho prcka nezalehla
i když usínám na boku vzbudím se na břiše
ale pořád tam je
už se nemůžu dočkat až budu cítit pohyby.
Nebojte, opravdu se nesleduju, ale teď je těhu období, kdy jsme přišly o holčičku, takže jsem spíš taková naměko
![]()
A jak se daří vám?
U mě všechny testy a prohlídky vyšly v pořádku, 21.12. jdu na druhý screening snad už s manželem
Nebolí mě teď vůbec nic, jen břicho roste a váhá jde nahoru.
@Littlefool ať ti to dopadne dobře! ![]()
@Tlachapoud
Já jdu na druhý sreening 22.12. a taky doufám, že tam bude přítel s semnou.
@Karolinajes14 ahojky. U nás to vypadá, že se mimo daří dobře. Akorát občas sem tam nějaký zdravotní problém, takže prostě jiný stav
na 2.screeningu nám potvrdili chlapecka a že je vše v poradku a hned potom nám ukázal zada
taky pěkně rostu. Už mám o 10 kg vic
no tak se má asi dobře, naštěstí že můžu chodit aspoň na procházky, když nám ty fitka zavřeli a já se potřebují hybat
u nás pořád termín porodu 3.5. A co ty? Vy? Jak jste na tom holky? Jak se vám daří?
@RuzovkaH
U nás dobrý, 2.screenig i kardio dopadlo na 1*, na 100% čekáme holčičku Stellinku. Zatím mám jen 5kg navíc
. Občas dostávám od malé pěkně kopance
a párkrát mě zazlobila žáha.
Malé jsme dokončily pokojíček, který proběhl celkovou rekonstrukcí (izolace, sádrokarton, podlaha), neteřím se moc líbí a kolikrát je problém je od tama dostat. Ta starší (4r) mi včera řekla, že klidně přijede na prázdniny hned v úterý, protože chce spát v tom pokojíčku, nikdy u nás nespala, jen u mamky (babičky).
Po novém roce se budu objednávat na 3D UTZ na flash disk, aby ji přítel mohl vydět i jinak než na fotce, když jsou zakázané doprovody. ![]()
To jsem moc rada ze se vam i miminkam dari
my cekame holcicku Evelinku
nahore mam 7 kg tak uvidime kam ta vaha poputuje
hlavni je zdravicko
holky uz mate pokoupene? My chteli zacit delat pokojicek koncem ledna ale kdyz je zas vse zavrene nevim no
chteli jsme malovat tak sem zvedava kde sezeneme barvu ![]()
@Karolinajes14
Těsně před Vánoci jsme dokončily celkovou rekonstrukci pokojíčku (izolace, sádrokarton, podlaha). Teď čekám ještě na látky ať můžu ušít věci do postýlky a ještě na nějaké drobnosti. Jinak máme z cca 90% vše nakoupené, chybí jen kosmetika, plenky, nějaký hezký set na cestu z porodnice a pár drobností.
Ahoj, mam se krasne, nahore mam 8 kg a chlapecek je zdravy. Termin stale 10.5.
Uz mam tak 3/4 veci zakoupených. Pekne to utika, mejte se nadherne. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.