KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
16.11.20 18:16

Ahoj holky. Nějak jsem tu poslední debatu zaspala koukam 8o jak se vám vede? Jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
17.11.20 09:38

@RuzovkaH
Vede se nám dobře, ještě nás čekají jedny testy, protože se našly pozitivní látky na cytalomegalovirus, takže teď se bude zjišťovat zda jsou jsem v aktivní fázi nebo mám jen protilátky. Ale podle setologie co mi dělala Dr. v květnu tak mám protilátky. Takže věřím, že i tyto výsledky dopadnou stejně.

Jinak si kolikrát říkám, jestli je prcek v pořádku a co dělá ;) :) mám dny kdy je mi dobře(prsa neboli, můžu normálně jíst, propadlý podbřišek atd.) a pak jsou dny kdy jsem unavená, jím málo, prsa bolý, atd. :think: Ráno si říkám jestli jsem toho prcka nezalehla :D i když usínám na boku vzbudím se na břiše :D ale pořád tam je :srdce: už se nemůžu dočkat až budu cítit pohyby.

Nebojte, opravdu se nesleduju, ale teď je těhu období, kdy jsme přišly o holčičku, takže jsem spíš taková naměko :( :,(

A jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.11.20 12:14

U mě všechny testy a prohlídky vyšly v pořádku, 21.12. jdu na druhý screening snad už s manželem :) Nebolí mě teď vůbec nic, jen břicho roste a váhá jde nahoru.

@Littlefool ať ti to dopadne dobře! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.11.20 21:32

@Tlachapoud
Já jdu na druhý sreening 22.12. a taky doufám, že tam bude přítel s semnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.20 23:20

Ahojte holky :dance: jak se Vam a miminkam dari? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.12.20 08:32

@Karolinajes14 ahojky. U nás to vypadá, že se mimo daří dobře. Akorát občas sem tam nějaký zdravotní problém, takže prostě jiný stav 8o :mrgreen: na 2.screeningu nám potvrdili chlapecka a že je vše v poradku a hned potom nám ukázal zada :D taky pěkně rostu. Už mám o 10 kg vic 8o no tak se má asi dobře, naštěstí že můžu chodit aspoň na procházky, když nám ty fitka zavřeli a já se potřebují hybat ;) u nás pořád termín porodu 3.5. A co ty? Vy? Jak jste na tom holky? Jak se vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.12.20 11:37

@RuzovkaH
U nás dobrý, 2.screenig i kardio dopadlo na 1*, na 100% čekáme holčičku Stellinku. Zatím mám jen 5kg navíc :D. Občas dostávám od malé pěkně kopance :lol: a párkrát mě zazlobila žáha.
Malé jsme dokončily pokojíček, který proběhl celkovou rekonstrukcí (izolace, sádrokarton, podlaha), neteřím se moc líbí a kolikrát je problém je od tama dostat. Ta starší (4r) mi včera řekla, že klidně přijede na prázdniny hned v úterý, protože chce spát v tom pokojíčku, nikdy u nás nespala, jen u mamky (babičky).
Po novém roce se budu objednávat na 3D UTZ na flash disk, aby ji přítel mohl vydět i jinak než na fotce, když jsou zakázané doprovody. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.20 22:05

To jsem moc rada ze se vam i miminkam dari :srdce: my cekame holcicku Evelinku :srdce: nahore mam 7 kg tak uvidime kam ta vaha poputuje :lol: :lol: hlavni je zdravicko :palec: holky uz mate pokoupene? My chteli zacit delat pokojicek koncem ledna ale kdyz je zas vse zavrene nevim no :roll: chteli jsme malovat tak sem zvedava kde sezeneme barvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.12.20 09:09

@Karolinajes14
Těsně před Vánoci jsme dokončily celkovou rekonstrukci pokojíčku (izolace, sádrokarton, podlaha). Teď čekám ještě na látky ať můžu ušít věci do postýlky a ještě na nějaké drobnosti. Jinak máme z cca 90% vše nakoupené, chybí jen kosmetika, plenky, nějaký hezký set na cestu z porodnice a pár drobností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.1.21 19:30

Ahoj, mam se krasne, nahore mam 8 kg a chlapecek je zdravy. Termin stale 10.5. :) Uz mam tak 3/4 veci zakoupených. Pekne to utika, mejte se nadherne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.