Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Littlefool píše:
@Tvojeteta
Já měla po ET po 14. dnech HCG něco málo přes 3000a bylo tam jen jedno.
@Littlefool
3000 mi přijde dost… aby to nebylo ostatním líto ![]()
Kamarádce tam taky dali jedno a druhý si tam dodělala s manželem
a měla 2500..
@Tvojeteta
15.2.2020 jsem byla na ET ( 5ti denní blastocysta) a 2.3.2020 na krvy, kde bylo HCG 3189 podle zprávy ![]()
Takže jsem byla 16 dní těhu, ale holčička měla 21dní. To by potom pasovalo do tabulky. I kámoška říkala, že při dvojčatech měla 2500.
![]()
@Littlefool @Tvojeteta holky vy jste mne nahlodaly. Taky jsem si říkala, jestli tam místo jedné fazolky nebudou dvě. My se taky snazili při ovu + KET
no a smali jsme se tomu ještě s manželem, aby tam pak nakonec nebyly dve
protože břicho mám teda pekny
nejhorší je pro mne ho zamaskovat v praci. Nosila jsem vždy vše uple na telo. Teď nosím vše volne a stejně mi to bricho vse obepina ![]()
Tak jak tak ctu tak jsem mela snad nejmensi hodnoty
ja 11 dni po ket(5tidenni embryo) hodnota 260
na kontrolu dalsi jdu ted ve ctvrtek ![]()
@Karolinajes14
Ahoj, chtěla bych tě jen povzbudit a napsat, že 11. den po KET je hodnota 260 naprosto v pořádku. Měla jsem ve stejný den hodnotu 208, 15. den byla kolem 890 a pak za týden už přes 13 tisíc…Na instagramu jsem našla několik žen po KET, které měly hodnotu třeba kolem 120 a teď už mají zdravá miminka v náručí, jedna snad i trojčata
není důležitá absolutní hodnota, ale dynamika růstu…existují na to na internetu různé grafy a kalkulačky, takže když si tam zadáš dvě hodnoty, tak ti to napíše, jestli ti to roste tak jak má, o kolik a tak
ve čtvrtek budeš mít kontrolní odběr? ![]()
@yogina píše:
@Karolinajes14
Ahoj, chtěla bych tě jen povzbudit a napsat, že 11. den po KET je hodnota 260 naprosto v pořádku. Měla jsem ve stejný den hodnotu 208, 15. den byla kolem 890 a pak za týden už přes 13 tisíc…Na instagramu jsem našla několik žen po KET, které měly hodnotu třeba kolem 120 a teď už mají zdravá miminka v náručí, jedna snad i trojčatanení důležitá absolutní hodnota, ale dynamika růstu…existují na to na internetu různé grafy a kalkulačky, takže když si tam zadáš dvě hodnoty, tak ti to napíše, jestli ti to roste tak jak má, o kolik a tak
ve čtvrtek budeš mít kontrolní odběr?
Tak to jsi me uklidnila
ano ve ctvrtek mam kontrolni odber..a rovnou mi udelaji i ultrazvuk
nevite v kterem tydnu zacina tlouc srdicko?
@Karolinajes14
Přibližně na konci 6.tt nebo v 7.tt.
Držím palce ![]()
@Littlefool držím palce na zitra! Ty jsi tu o pořád chlapovi neřekla???
@Fabca345
Ne pořád nic neví
ale za pár hodin už to vědět bude
Dnešním dnem máme potvrzeno těhu
HCG 615 a 17.9. kontrolní
UZ jestli je vše v pořádku.
@RuzovkaH
To je. Doufám, že i toho 17.9. budou dobré zprávy. To má totiž mamka narozeniny. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.