Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta no taky jsem překvapená…Na to, že to bylo testované teď a ne ráno.
@RuzovkaH píše:
@Tvojeteta no taky jsem překvapená…Na to, že to bylo testované teď a ne ráno.
Já měla pokaždý testy lepší večer než ráno…
@Tvojeteta fakt jo? To ja to měla u 1.IVF naopak. Večer nic a ráno duch ![]()
@RuzovkaH píše:
@Tvojeteta fakt jo? To ja to měla u 1.IVF naopak. Večer nic a ráno duch
Jj - u prvního nečekanýho těhotenství ráno bílo- a večer pozitivní..
A to mi taky tvrdili, že ťehotenský testy jsou spíš falešně pozitivní než falešně negativní…
Prostě naděje umírá poslední, až krev a hlavně UZ ukáže…
@RuzovkaH
U tebe to vypadá hodně dobře, spíš jsem myslela na jiný spíš smutnější holky… ať nevěší hlavu a věří
@RuzovkaH
jsou to moc hezké // ![]()
a jak říká @Tvojeteta krev a UZ neukáže víc. Mě to čeká ve středu, to zas bude chlap nervózní už ud zítřka
a jsem sice taky, ale snažím se to brát pořád s rezervou. Vždyť těhu je jak sázka do loterie. Hlavně ať jsou ty naše bublinky v pořádku. ![]()
Ale věřím, že po všech těch smutných měsíců už nastane obraze k lepšímu.
@Littlefool Ahoj! u tebe jsou vidět pokroky
// sílí o 106
To je dobře! Já měla příšernou noc. Celou noc mě bolelo břicho, až mne to budilo. Teď ráno to samé, do toho se přidala bolest prsou. A ještě se mi ráno zvedal žaludek
to to začíná
tak snad je vše, tak jak má - v pořádku. Držím palce a dej vědět ve středu, jak jsi dopadla ![]()
@RuzovkaH Dnes jsem byla na Odběru a zítra výsledky. Ja asi to nedostanu protože beru Utrogestan což zavádím
Holky, děkujeme!
Já mám volat k dr. až ve čtvrtek. Objednávaji na UZ až tak 8tt. To bude dlouhé cekani
tak uvidime
@raaketka píše:
@Mona456: říkali testovat cca po 14-ti dnech, já testovala 11. den po KET a měla jsem test pozitivní. Hodnotu HCG mám cca 1940.
Tak to budou dvojčata, ne? 2000 po 14 dnech…
@Tvojeteta
Já měla po ET po 14. dnech HCG něco málo přes 3000
a bylo tam jen jedno. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.