KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
26.8.20 23:13
@Mona456 píše:
@zlobidlo beru uplne to stejne, ale tentokrat mi nedali prednison. Taky nemam zadne priznaky a obcas mi to jeste pichne vlevo nebo vpravo. Prsa vubec. Tobe bylo alespon spatne. Mne vubec. Mozna nemame zadnou sanci a mozna jo?? 14.den rozhodne, ale musime byt pozitivni. Ja mam teda testovat az 16. den. Mne take doktor rekl, ze dokud bereme estrofem. Nemely bysme dostat ms. Me minule tehu bylo taky bez priznaku a 13.jsem tam mela dalnici, ale byly to dvojcata, tak hodnota byla dost vysoka, ale byla sem nemocna, tak sem ty priznaky ani mozna nepocitovala. Drzme se. Jsme od sebe pouze 1 den transferu :*

No já byla 20.10.2019 na prvním umělém oplodnění a nechala zavést 2.To se mi hned chytlo a po 4 dnech mě bolela prsa.Po 8 dnech jsem měla digitální test a ukázalo se že jsem 1-2 týden těhotenství. Ale bohužel v březnu jsem potratila v 5 měsíci. Obnesla to chřipka. Pak jsem byla na 6 nedělích a potom jsem šla na kontrolu kde mi doktor řekl že bych mohla na Ket. Podstopuli jsem teď 3 ket.2 byli negativní :cry:.A tohle bylo poslední 2 zamrazene dohromady a tak jsme se rozhodli zavést 2.Tak snad ještě máme šanci aby se to ukázalo. Je to těžké. No já když vysadila utrogestan tak do 2 dnu jsem začala krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.8.20 06:39
:hug:

Příspěvek upraven 27.08.20 v 06:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.8.20 06:39

@zlobidlo
V únoru jsem měla 1.ET, již 7 den jsem měla víc vyditelnou čárku než teď. Můžeš mít jinak nastavené léky než předtím. :think: a // ukážou později.
Musíš těm svým bublinkám věřit :*
Já jsem včera tě naší řekla, že to dnešek na zahradě končíme a jdeme odpočívat. Že zítra přesadíme jen řepu vs salát a jinak budeme relaxovat. Říkala jsem ji, že musí být silná a pořádně se držet, ať se brzy můžeme mazlit a radovat. :srdce:
Obě jsme si prošly potratem ve vysokém TT, proto je pochopitelné, že máme stále obavy a strach, toho se už nikdy zbavíme.
Každý den si přeji a „modlím“ se, aby bylo vše tak jak má být, ale ta nejistota a bezmoc je kolikrát to nejhorší co může být. Ale i přes to všechno musíme těm našim bublinkám věřit, že vše bude v pořádku a vše to zvládnou :hug: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.8.20 07:26

@Mona456 a @zlobidlo Ahoj holky! Přesně jak píše Mona, ještě je brzy. Každý den navíc je šílený A vsechny odpocitavame dny a hodiny víc než kdy předtím. Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.8.20 06:29

Test 7 a 9 den po KET

Holky Posílám testík z rána. :* Pomalu sílí :hug: ale měla jsem chvilku strach, že tam nic nebude. Sice ještě pořád není vyhráno, ale snad to bude už dobré. Dva dny mě bolelo lýtko (jako kdybych měla natažený sval) a od včerejšího večera mě začíná bolet hlava ( to jsem měla vždy před MS. Poslední dobou nemám vůbec chuť na jídlo, jím pidi porce a jsem plná, občas je mi divně od žaludku, jakoby z hladu, ale jinak nic jiného. Takže nevím jestli to mám přirovnávat bublince nebo nervóze. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.8.20 07:54

@Littlefool Supéééér! já jí tam vidííííím! :potlesk: :lol: Přeji ať sílí :) U mne zatím bez testu, ale manžel už je nervózní a každý den se ptá :D tak mi to trochu stěžuje :D Niméně mne občas píchne v břiše, ale prsa nebolí. Včera jsem snědla salát se smaženým kuřecím masem v corn flakes a bylo mi děsně zle od žaludku. No a dneska jsem se nasnídala a u práce se mi zase udělalo šoufl. Tak uvidíme, jestli je to ze včerejška nebo bude přetrvávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
28.8.20 08:52

@RuzovkaH
Příteli jsem ještě nic neřekla a ani neukázala, ho nechám vydusit až na kontrolu. :mrgreen: Sice se mě často ptá jak se cítím atd., ale nic mu neřeknu, ať má překvápko. Když jsme mu ukázala test při 1. těhu, tak se nějak neradoval a ani neukázala nějaký náznak radosti. Jen říkal, že mu to zatím nedochází, že bychom mohly mít mimčo. On celkově nedává radost najevo, tak ať čeká. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.8.20 10:49

@Littlefool tise gratulujiiiii, at siliiii. :hug:
@RuzovkaH holky, zavidim Vam alespon nejake male priznaky a aspon vidite carku…ja nemam vubec nic a 9.den bylo bilo. Dneska je 12.den a jeste sem netestnula, ale stale doufam, ze se objevi neco. Chci vydrzet alespon do 14.dne

Co dalsi holky? Je tu nekdo, komu se objevil dusik treba az 12-13-14. den a jste bez priznaku??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
28.8.20 10:53

@Mona456 nedávno jedna našla slabého ducha 12den 👍 ja spíš nechápu ty, co testují tak brzo a zbytečně si dělají větší nervy.. Ja měla co dělat, abych udělala test v určeném termínu 🙈 jednou 16den a podruhé 15..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.8.20 10:59

@Mona456 Tak hlavně, že nekravácíš. Ještě pořád není nic ztraceno. Někdo je bez příznaků někdoo jako balon, což je třeba můj případ :lol:. Nejdřív jsem si myslela, že se moc hlídám a přitom to slyším každý den od manžela, že jsem zepředu už kulička :D :D :D Já měla vždycky ploché břicho, po 1. IVF se trochu zakulatilo a teď :D tak s příznaky nebo bez, hlavně ať jsou ty naše fazolky zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.8.20 11:00

@Littlefool Jen ho nech napnutého :) Mne ale přijde, že jim to nedochází i když děti mají :D viz. můj otec. Oni chlapi jsou prostě z Marsu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.8.20 11:05

Ahoj holky, tak já píšu, abych podpořila ty, co na sobě vůbec nic nepociťují a doufají, že test bude pozitivní. Já byla na KET 13.8. a po KET jsem na sobě nepociťovala vůbec nic, takže, když jsem pročítala diskuze tady, tak jsem si říkala, že je to fakt zvláštní, že já nic necítím a včerejší krev byla pozitivní, takže z vlastní zkušenosti radím, nestresujte se, že na sobě nic nepozorujete :) i to může být dobré znamení…držím všem pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.8.20 11:23

@katka-365 ja bych tehdy taky netestovala, ale mela sem zazelenou moc, tak bylo potreba. Vzdycky sem taky vydrzela aspon do 12-13.dne. Vy mate taky testovat az tak pozde? 16.den?

@RuzovkaH ja beru estrofem a ten to ma prej drzet az do terminu testovani, aspon tak mi to minule rekl doktor :nevim: rozumim ti, ze jsi nafoukla. To dela pry hodne utrogestan. Ja byla taky vzdycky tak, ale tedka se snazim jist hooodne zdrave a nejsem tak nafouknuta, ale vubec nevadi. Aspon mas priznaky a jeste tehu brisko :lol:

@raaketka jeee, tak to moc gratulujiiiii. Vy netestujete? Mate prijit rovnou na krev? Promin, ze se tak blbe ptam, ale porovnavam, ze treba i pozdeji se muze objevit duch. A jakou mas hodnotu? Jsi o 3 dny napred nez ja. Ja mela transfer 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
28.8.20 11:40

@Mona456 ano, taky až déle se tam testuje a krev ani neberou, jen výsledek testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.8.20 11:57

@katka-365 chodime pravdepodobne obe do pronatalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.