KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
24.8.20 19:18

7 den Ket

Ahoj holky.Ja jsem dnes 7 den po Ket. A dneska mi je neskutečně zle a bolí mě hrozně v podbřišku jako kdy bych to měla dostat. Zkousela jsem test ale zatím jen jedna čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.8.20 20:22

@RuzovkaH ahoj, držím palce! Napadá mě jen, že tedy ovitrel by to mohl způsobit, ale nevím… Jinak to dělá utrogestan, ale jak píšeš, nic neberes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.8.20 20:25

@zlobidlo ještě vydrž, taky mě hodně bolelo břicho a pěkná, znatelná čárka byla až 9-1 0 den. Také zalezi na druhu testu, jakou má citlivost a kolik má barviva. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulinka25
24.8.20 20:34

Nevyšlo to ????

Ahoj holky, takže u nás opět nic 13. Den po ket 😔 HCG 1…takže vysazené léky, počkat na MS a jdu do posledního transferu 😔

• Citovat
  • Upravit
1127
24.8.20 20:37

@hanulinka25 to me mrzi :(, takze mas poslední mrazacek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.8.20 20:57

@hanulinka25 moc mne to mrzi, ale verim, ze priste se to vyvede. Poptala bych se na jiny proces KET.

Holky, jsem 8.den KET a zjistila jsem, ze mam zelenou moc, tak zitra jdu dat vzorek obvodnimu a uvidime. Chtela jsem vydrzet, ale kdyz uz jedu k obvodnimu, chtela bych si rovnou udelat krevni testy, takze zitra naberu moc a jeste k tomu tam pripnu testik. Jsem docela nervozni, protoze nevim, co je v moci a nevim, zda se zitra uz neco objevi nebo ne… :(

Holky, Vam vsem, co vysly testy pozitivni, pocitujete prsa nebo neco? Vim, ze kazda nam roste HCG jinak, ale nejak proste necitim nic. Obcas spis to pichne v brise nez v podrisku a to muze byt ten problem s moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.8.20 20:59

@hanulinka25 to mě moc mrzí :hug: tak to poslední bude to správné!!! Půjdeš hned v dalším cyklu? Já dostala MS minule hned 5.den po vysazení léků, tak snad ti přijde také brzy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.8.20 21:22

@Mona456 akorát se jdu podívat jak si dopadla, takze furt držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.8.20 21:58
@Fabca345 píše:
@zlobidlo ještě vydrž, taky mě hodně bolelo břicho a pěkná, znatelná čárka byla až 9-1 0 den. Také zalezi na druhu testu, jakou má citlivost a kolik má barviva. :hug:

Děkuji moc a co si si koupila za test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.20 22:16

Holky mam za sebou vice ketu a nikdy jsem na sobe necitila rozdil. Pritom jednou byl test negativni a podruhe pozitivni. Prsa me zacala bolet az o dost pozdeji - az bylo HCG pres 5000. U obou pripadu jsem mela pocity na ms a jinak nic zvlastniho. Vysel mi transfer s vyssi sliznici, ale tim to asi nebylo. Takze nezkoumejte priznaky, ty stejne takto brzo moc nejsou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
79
25.8.20 07:47

@Fabca345 ahoj! asi máte pravdu. Včera jsem nasadila větší přísun bílkovin a méně sacharidů a najednou se to zklidnilo. Sice břicho je pořád nafouklé, ale už naštěstí ne tolik. Tak je možné, že to opravdu způsobuje i Ovitrelle. Jinak když to tady čtu, tak je to náročné pro všechny…Držím Vám moc palce, ať se zadaří a jestli se nepovedlo teď, tak ať se zadaří na další pokus! Protože kdo tohle nezažil, nikdy nepochopí…Mám kolem sebe holky, které náhodou roztáhly nohy a hned na první dobrou byly těhotné a i klidně podruhé a bohužel ty jsou vždycky nejchytřejší :D těm bych jednou přála si tohle zažít… Protože ty pak nejvíc remcají a pomlouvají ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulinka25
25.8.20 07:56

Bude to poslední mrazacek

Bohužel mám posledního tak snad už to dopadne 🙂…jdu hned v dalším cyklu. Není na co čekat.

• Citovat
  • Upravit
79
25.8.20 08:07

@hanulinka25 ale pořád je tam šance a naděje :) Spíš by si měl člověk říct, jestli to neuspěchá. Jestli se cítíš dobře, tak ok. Já třeba po prvním ET, co jsem dostala ten zánět, tak jsem nechala tělo odpočívat 3 měsíce i když mi doktor řekl, že je po 1 měsíci připraveno na další a dle utrazvuku prý vše v pořádku. Poslouchej co ti říká tvé tělo. Já jsem zezačátku návštěv do CARu doma ořvala a byla hysterická a nesnesitelná. Pak se to ve mne nějak zlomilo a řekla jsem si „no a co, jsou hořší věci na světě“. Takže jsem třeba teď na 1. KET šla rovnou po tréninku ;) :D. Říkají, že člověk má dělat to, co ho činí šťastným a dá ho do pohody. Tak tak dělám a měly bysme to takto dělat všechny. A jestli bude mrazáček silný, tak to dá… Toť můj přístup. Ale samozřejmě jsou dny, kdy mi není úplně do zpěvu. Cvičení před KETem pro mne byl prostě relax a vlna endorfinů. Dělejte to, co Vás dělá šťastné a to, kdo nebo co s Vámi má být do konce života, tak bude i když třeba ne hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 10:23
@Fabca345 píše:
@Karolinajes14 já taky dnes 13.den,zitra krev, testy sílí :mavam: těším se zítra na tvoje hodnoty :palec:

Ahojkyyy :mavam: tak co jake jsi mela hodnoty? Ja 256 pristi tyden znovu tak uvidime :srdce: vsem drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.8.20 10:56

@Karolinajes14 moc gratulujiii.

@hanulinka25 mozna se pridam. Ja mela tedka posledniho mrazacka a asi nic…9.den a bilo

@Payus jsi moc zlata :srdce: dneska ale bilo a mam strach…

Holky, jeste mi porad picha vlevo a vpravo (vlevo vic - endonetrioza) je tam jeste sance? Tuhle dobu uz by mel byt uhnizdeny spis, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.