Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.Ja jsem dnes 7 den po Ket. A dneska mi je neskutečně zle a bolí mě hrozně v podbřišku jako kdy bych to měla dostat. Zkousela jsem test ale zatím jen jedna čárka.
@RuzovkaH ahoj, držím palce! Napadá mě jen, že tedy ovitrel by to mohl způsobit, ale nevím… Jinak to dělá utrogestan, ale jak píšeš, nic neberes. ![]()
@zlobidlo ještě vydrž, taky mě hodně bolelo břicho a pěkná, znatelná čárka byla až 9-1 0 den. Také zalezi na druhu testu, jakou má citlivost a kolik má barviva. ![]()
Ahoj holky, takže u nás opět nic 13. Den po ket 😔 HCG 1…takže vysazené léky, počkat na MS a jdu do posledního transferu 😔
@hanulinka25 moc mne to mrzi, ale verim, ze priste se to vyvede. Poptala bych se na jiny proces KET.
Holky, jsem 8.den KET a zjistila jsem, ze mam zelenou moc, tak zitra jdu dat vzorek obvodnimu a uvidime. Chtela jsem vydrzet, ale kdyz uz jedu k obvodnimu, chtela bych si rovnou udelat krevni testy, takze zitra naberu moc a jeste k tomu tam pripnu testik. Jsem docela nervozni, protoze nevim, co je v moci a nevim, zda se zitra uz neco objevi nebo ne… ![]()
Holky, Vam vsem, co vysly testy pozitivni, pocitujete prsa nebo neco? Vim, ze kazda nam roste HCG jinak, ale nejak proste necitim nic. Obcas spis to pichne v brise nez v podrisku a to muze byt ten problem s moci.
@hanulinka25 to mě moc mrzí
tak to poslední bude to správné!!! Půjdeš hned v dalším cyklu? Já dostala MS minule hned 5.den po vysazení léků, tak snad ti přijde také brzy. ![]()
@Mona456 akorát se jdu podívat jak si dopadla, takze furt držím palce ![]()
@Fabca345 píše:
@zlobidlo ještě vydrž, taky mě hodně bolelo břicho a pěkná, znatelná čárka byla až 9-1 0 den. Také zalezi na druhu testu, jakou má citlivost a kolik má barviva.
Děkuji moc a co si si koupila za test?
Holky mam za sebou vice ketu a nikdy jsem na sobe necitila rozdil. Pritom jednou byl test negativni a podruhe pozitivni. Prsa me zacala bolet az o dost pozdeji - az bylo HCG pres 5000. U obou pripadu jsem mela pocity na ms a jinak nic zvlastniho. Vysel mi transfer s vyssi sliznici, ale tim to asi nebylo. Takze nezkoumejte priznaky, ty stejne takto brzo moc nejsou ![]()
@Fabca345 ahoj! asi máte pravdu. Včera jsem nasadila větší přísun bílkovin a méně sacharidů a najednou se to zklidnilo. Sice břicho je pořád nafouklé, ale už naštěstí ne tolik. Tak je možné, že to opravdu způsobuje i Ovitrelle. Jinak když to tady čtu, tak je to náročné pro všechny…Držím Vám moc palce, ať se zadaří a jestli se nepovedlo teď, tak ať se zadaří na další pokus! Protože kdo tohle nezažil, nikdy nepochopí…Mám kolem sebe holky, které náhodou roztáhly nohy a hned na první dobrou byly těhotné a i klidně podruhé a bohužel ty jsou vždycky nejchytřejší
těm bych jednou přála si tohle zažít… Protože ty pak nejvíc remcají a pomlouvají ostatní…
Bohužel mám posledního tak snad už to dopadne 🙂…jdu hned v dalším cyklu. Není na co čekat.
@hanulinka25 ale pořád je tam šance a naděje
Spíš by si měl člověk říct, jestli to neuspěchá. Jestli se cítíš dobře, tak ok. Já třeba po prvním ET, co jsem dostala ten zánět, tak jsem nechala tělo odpočívat 3 měsíce i když mi doktor řekl, že je po 1 měsíci připraveno na další a dle utrazvuku prý vše v pořádku. Poslouchej co ti říká tvé tělo. Já jsem zezačátku návštěv do CARu doma ořvala a byla hysterická a nesnesitelná. Pak se to ve mne nějak zlomilo a řekla jsem si „no a co, jsou hořší věci na světě“. Takže jsem třeba teď na 1. KET šla rovnou po tréninku
. Říkají, že člověk má dělat to, co ho činí šťastným a dá ho do pohody. Tak tak dělám a měly bysme to takto dělat všechny. A jestli bude mrazáček silný, tak to dá… Toť můj přístup. Ale samozřejmě jsou dny, kdy mi není úplně do zpěvu. Cvičení před KETem pro mne byl prostě relax a vlna endorfinů. Dělejte to, co Vás dělá šťastné a to, kdo nebo co s Vámi má být do konce života, tak bude i když třeba ne hned…
@Fabca345 píše:
@Karolinajes14 já taky dnes 13.den,zitra krev, testy sílítěším se zítra na tvoje hodnoty
Ahojkyyy
tak co jake jsi mela hodnoty? Ja 256 pristi tyden znovu tak uvidime
vsem drzim palecky
@Karolinajes14 moc gratulujiii.
@hanulinka25 mozna se pridam. Ja mela tedka posledniho mrazacka a asi nic…9.den a bilo
@Payus jsi moc zlata
dneska ale bilo a mam strach…
Holky, jeste mi porad picha vlevo a vpravo (vlevo vic - endonetrioza) je tam jeste sance? Tuhle dobu uz by mel byt uhnizdeny spis, ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.