Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanulinka25 je mi to líto
, a mrcha ještě nepřišla? Taky jsem dnes 11 den po KET ale na krev mám jít až v úterý a už nemám zamražené. Přeju hodně štěstí na další KET! ![]()
@Anonymní minulý ET jsem testovala od 6-7 dne pak jsem na nic jiného nemyslela, jak už to bylo negativní i 12 den tak jsem vedela, že nevyšlo. Tento KET chci vydržet na krev
.. snad…
Holky ale měly už pozitivní testy od 7-8 dne co tak vidím
![]()
Dnes jsem 8 den po ket, tak uvidím jestli test zkusím zítra nebo až v pondělí… ![]()
Jinak prvních 6 dní mě bolelo břicho a záda, ale od včerejška příznaky vůbec žádné😆
@Anonymní píše:
@Mona456 @hancaos @kambalaka @Littlefool @Karolinajes14 @Daisy253 @Mik.Martina holky, co mate po ketu, kdy budete testovat? Mate uz nejake priznaky? Vsem moc drzim pesti!
Nejspíš příští pátek možná se necháme překvapit až na kontrolu 😁 🤔
Příznaky zatím nic 🤨 🤔 už ji přítel se mě na to ptal. Jen jsem zjistila, že po potratu mi vymizel i PMS. Tak doufám, že těhu na sobě nějak poznám.🤔
😁
@hanulinka25
To jsou smutné zprávy
ale třeba HF ještě nějaká malá naděje 🙏 že to nakonec bude v pořádku. ![]()
Ahojte holky, tak co? Nekdo nejake nove zpravy? Ja jsem tak nervozni porad me boli bricho jako pred ms testy pozitivni a jsem dneska 13 den po ket, zitra krev..taky to tak nektera z vas ma?
@Karolinajes14
U mě zatím nic nového, ještě že čas ![]()
Krev mám až 2.9.
takže budu trnout ještě týden ![]()
@Karolinajes14 jee tak to gratuluji
, ja na test zatim nemam odvahu
krev mam 31.
@Karolinajes14 já taky dnes 13.den,zitra krev, testy sílí
těším se zítra na tvoje hodnoty ![]()
@Fabca345 píše:
@Karolinajes14 já taky dnes 13.den,zitra krev, testy sílítěším se zítra na tvoje hodnoty
A mas nejake priznaky? Nebo poboliva te v tom podbrisku? Ja uz mam z toho nervy v kyblu ![]()
@Karolinajes14 už mě břicho neboli, prsa taky ne
nemůžu se dočkat zítra té krve, už z toho blbnu
Ještěže je emimino, chlapi vůbec nechápou, co se nám všechno v hlavě mele
Jaké jsou to stres, než se objeví //, aby se to maličké udrželi, aby bylo v pořádku… ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám k srpnovým mrazáčkům
teda u mne konkrétně od čtvrtka 20.8.2020. U mne po jednom neúspěšném ET z 1.IVF (v 5tt jsem dostala zánět močových cest a bylo po těhotenství…). Teď poprvé KET v nativu- bolí mne břicho, ale tak nějak zvláštně. Jednou vpravo, pak zase vlevo, uprostřed a občas i ty záda - koukala jsem, že to už tady taky někdo psal. Jsou to ale nervy
a nekonečných 14 dnů… Tohle můj muž úplně nechápe, tak to musím někomu napsat
páč oni jsou stejně z Marsu
Koukala jsem, že už testujete od 6 - 7. dne, já byla takhle natěšená minule a pak zklamaná. Tak bych to tentokrát ráda vydržela celých 14. dní, ale to Vám napíšu za týden, jak na tom jsou mé nervy a zda jsem vydržela
a netestovala…Tak všem držím palce, ať se zadaří
Jinak holky dotaz. Od začátku transferu mám nafouklé břicho jak ve 12 tt, máte to taky tak? Musela jsem si do práce koupit volnější kalhoty a trika, protože doma mi řekl muž, že vypadám jak na 3 měsíc minimálně
Jestli to takhle bude pokračovat, tak je ze mne Glorie
![]()
@RuzovkaH držím pěsti
, jinak to brisko muzes mit hyperstimulak
Tak hodně pit a zvysit příjem bilkovin. ![]()
@Mik.Martina píše:
@RuzovkaH držím pěsti, jinak to brisko muzes mit hyperstimulak
Tak hodně pit a zvysit příjem bilkovin.
Ahoj, děkuji
. Já právě nebrala žádné hormony a tělo si to stejně udělalo po svém… Měla jsem týden před KET akorát Ovitrelle na ovulaci. Jinak nic. 2. den po KET mám břicho jak balon.
@RuzovkaH
Já mám ještě trochu břicho po předchozím těhu a svůj OTP
taky bych nejraději netestovala, ale asi bych se zbláznila to 2.9. protože přítel se mě pořád ptá zda už na sobě něco pociťuji atd.
tak jen spíš pro jeho klid.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.