KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
22.8.20 08:25

@hanulinka25 je mi to líto :(, a mrcha ještě nepřišla? Taky jsem dnes 11 den po KET ale na krev mám jít až v úterý a už nemám zamražené. Přeju hodně štěstí na další KET! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.20 08:33

@Anonymní minulý ET jsem testovala od 6-7 dne pak jsem na nic jiného nemyslela, jak už to bylo negativní i 12 den tak jsem vedela, že nevyšlo. Tento KET chci vydržet na krev :lol:.. snad… :lol: Holky ale měly už pozitivní testy od 7-8 dne co tak vidím :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.8.20 09:14

Dnes jsem 8 den po ket, tak uvidím jestli test zkusím zítra nebo až v pondělí… :lol:
Jinak prvních 6 dní mě bolelo břicho a záda, ale od včerejška příznaky vůbec žádné😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
22.8.20 16:01
@Anonymní píše:
@Mona456 @hancaos @kambalaka @Littlefool @Karolinajes14 @Daisy253 @Mik.Martina holky, co mate po ketu, kdy budete testovat? Mate uz nejake priznaky? Vsem moc drzim pesti! :srdce:

Nejspíš příští pátek možná se necháme překvapit až na kontrolu 😁 🤔
Příznaky zatím nic 🤨 🤔 už ji přítel se mě na to ptal. Jen jsem zjistila, že po potratu mi vymizel i PMS. Tak doufám, že těhu na sobě nějak poznám.🤔 :wink: 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
22.8.20 16:04

@hanulinka25
To jsou smutné zprávy :cry: ale třeba HF ještě nějaká malá naděje 🙏 že to nakonec bude v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.20 07:22

Ahojte holky, tak co? Nekdo nejake nove zpravy? Ja jsem tak nervozni porad me boli bricho jako pred ms testy pozitivni a jsem dneska 13 den po ket, zitra krev..taky to tak nektera z vas ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
24.8.20 07:41

19.8. KET

@Karolinajes14
U mě zatím nic nového, ještě že čas :*
Krev mám až 2.9. :roll: takže budu trnout ještě týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.8.20 07:43

@Karolinajes14 jee tak to gratuluji :), ja na test zatim nemam odvahu :mrgreen: :roll: krev mam 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.8.20 08:11

@Karolinajes14 já taky dnes 13.den,zitra krev, testy sílí :mavam: těším se zítra na tvoje hodnoty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.20 08:31
@Fabca345 píše:
@Karolinajes14 já taky dnes 13.den,zitra krev, testy sílí :mavam: těším se zítra na tvoje hodnoty :palec:

A mas nejake priznaky? Nebo poboliva te v tom podbrisku? Ja uz mam z toho nervy v kyblu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.8.20 08:35

@Karolinajes14 už mě břicho neboli, prsa taky ne :mrgreen: nemůžu se dočkat zítra té krve, už z toho blbnu :mrgreen: Ještěže je emimino, chlapi vůbec nechápou, co se nám všechno v hlavě mele :mrgreen: Jaké jsou to stres, než se objeví //, aby se to maličké udrželi, aby bylo v pořádku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.8.20 12:40

KET srpen

Ahoj holky, taky se přidávám k srpnovým mrazáčkům :D teda u mne konkrétně od čtvrtka 20.8.2020. U mne po jednom neúspěšném ET z 1.IVF (v 5tt jsem dostala zánět močových cest a bylo po těhotenství…). Teď poprvé KET v nativu- bolí mne břicho, ale tak nějak zvláštně. Jednou vpravo, pak zase vlevo, uprostřed a občas i ty záda - koukala jsem, že to už tady taky někdo psal. Jsou to ale nervy 8o a nekonečných 14 dnů… Tohle můj muž úplně nechápe, tak to musím někomu napsat :D páč oni jsou stejně z Marsu :lol: Koukala jsem, že už testujete od 6 - 7. dne, já byla takhle natěšená minule a pak zklamaná. Tak bych to tentokrát ráda vydržela celých 14. dní, ale to Vám napíšu za týden, jak na tom jsou mé nervy a zda jsem vydržela :) a netestovala…Tak všem držím palce, ať se zadaří :mavam: Jinak holky dotaz. Od začátku transferu mám nafouklé břicho jak ve 12 tt, máte to taky tak? Musela jsem si do práce koupit volnější kalhoty a trika, protože doma mi řekl muž, že vypadám jak na 3 měsíc minimálně :D Jestli to takhle bude pokračovat, tak je ze mne Glorie :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.8.20 12:42

@RuzovkaH držím pěsti :hug:, jinak to brisko muzes mit hyperstimulak :think: Tak hodně pit a zvysit příjem bilkovin. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.8.20 12:46
@Mik.Martina píše:
@RuzovkaH držím pěsti :hug:, jinak to brisko muzes mit hyperstimulak :think: Tak hodně pit a zvysit příjem bilkovin. :andel:

Ahoj, děkuji :). Já právě nebrala žádné hormony a tělo si to stejně udělalo po svém… Měla jsem týden před KET akorát Ovitrelle na ovulaci. Jinak nic. 2. den po KET mám břicho jak balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
24.8.20 16:21

@RuzovkaH
Já mám ještě trochu břicho po předchozím těhu a svůj OTP :lol: taky bych nejraději netestovala, ale asi bych se zbláznila to 2.9. protože přítel se mě pořád ptá zda už na sobě něco pociťuji atd. :think: tak jen spíš pro jeho klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.