Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky já jedu na KET 19.8.
V 10.2. jsem byla na ET, ale v 17tt jsme o holčičku přišly ![]()
Od 1DC beru Estrofem a teď od 13.8. progesteron. Ani se tak nebojím, že by se neuchytilo, ale že se zase něco nejde na screeningu
![]()
Zatím to beru „sportovně“
ale ve středu mě smích přejde a nastanou obavy. ![]()
Jinak budu držet palce ať všechny KETy vyjdou. Pak bychom si mohly založit skupinu Květňáčci
![]()
@Littlefool To je sileny, nedokazu si to predstavit. Clovek se tak dlouho snazi nez se vibec zadari a pak takova rana ![]()
@Littlefool ahojky to mě strašně mrzí
o to víc ti přeju, ať už je tento pokus sázka na jistotu ![]()
@Maky1234 píše:
@hanulinka25 nechceš sem hodit foto?já vykoukám ledacos
Holky, já se z Vás zblázním
ale já to znám, taky vzdycky testuju brzy, ne teda dřív jak týden po KETu, ale taky ten test různě natáčím pod světlem i bez světla, přes foťák mobilu apod ![]()
Jo! Chceme fotk testu!😂 Ja se teda zatim drzim! Dneska 7.den a test jeste zadny❌
Ježíš holky vy jste dobrý, já jsem magor. Fakt taky různé natáčím test na světle a ve tmě
..není fakt co, je bílej a ani belejsi být nemůže
…dnes jsem zkusila jakožto 6. Den a nic…no pořád jsem klidná, že se čárka teprve ukáže. ![]()
@hanulinka25 Ja mam za sebou dve biochemicky, tak se bojim, ze ted by se treba naznak carky ukazal a pak by zmizela😩
@Kyslíková to mě moc mrzí 😔…já už jsem teď podstoupila 2. Ivf z prvního ivf jeden ket a v 6 tt ZT…od té doby jedno biochemické…a teď druhé ivf…mám tohle zavedené a jedno v mrazáku…tak snad to klapne konečně…určitě nám to všem vyjde..někomu dříve a někomu bohužel později
![]()
@hanulinka25 Ja mam v mrazaku jeste dve 5denni embrya (jedno pomalejsi teda) a dve 3denni, ale kazdy ten cyklus je hrozna darda pro moje telo. Takova naloz hormonu i pri KET. Rada bych, aby mi ta zasoba stacila a uz jsem cele IVF nemusela absolvovat znova😕 A ted se bojim testovat. Protoze, jestli se to nepovedlo, tak to nechci vedet😂 Po minulem ET jsem zacala 10.den po transferu spinit, tak bych rada asi pockala na ten desaty..
@Kyslíková to věřím…já jsem říkala, že do třetího ivf nechci už jít..já mám vše 6 denní, kvůli genetice…je to prostě strach..říkala jsem, že tohle nepreju ani největšímu nepříteli ![]()
Holky, vy jedete ve velkem
, ale je to tezke vydrzet, co si povime
, ale ja pri minulem KET vydrzela az do 14.dne a byl to opravdu sok a mile prekvapeni. Zirala jsem na to jak puk a neverila asi snad jeste 5 minut, ale kdo uz ma, tak fotecka neuskodi
. Jinak holky, nespinite nektera uz? Treba v 6.-7. dni po KET? Ja posledne spinila 6.den a byl to vlastne naznak uhnizdeni. Ja jsem teprve 2.den, ale obcas takove to postipnuti v brise citim. Co vy???
@kyslikova, dekuji. Embryo vypada porad krasne. Byla to hatchujici blastocysta, tak se KET nakonec konal a budeme ted vsichni na sebe myslet, at nam to vsem dopadne dobre ![]()
@Littlefool, to je vzdy tak smutna zprava a moc mne to mrzi, ale tedka se soustred na to nove a urcite to dopadne dobre. Doktori ti urcite pridali nejake prasky jako pomucku a tentokrat to dopadne skvele. ![]()
@Mona456 ja zatim nic. Ani spineni ani nic jinyho…a to se samozrejme snazim neco vypozorovat!😂 Muj jedinej priznak pri biochem.teh. a tehotenstvi byl hroznej hlad😂 Dela mi to i ovitrelle, ze mam pak hlad a zatim nic😄
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Dnes jsem šestý den a taky vuuubec nic…včera jsem zkusila test… samozřejmě negativní…ale možná jsem si ho vykoukala tam takovou pidimidi čárečku, kterou stejně nikdo neuvidí