KET 16.8.2020

• Fotoalbum (22)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanulinka25
17.8.20 07:22

Dnes jsem šestý den a taky vuuubec nic…včera jsem zkusila test… samozřejmě negativní…ale možná jsem si ho vykoukala tam takovou pidimidi čárečku, kterou stejně nikdo neuvidí :D :zed:

• Citovat
  • Upravit
1296
17.8.20 07:33

KET 19.8.

Ahojky já jedu na KET 19.8.
V 10.2. jsem byla na ET, ale v 17tt jsme o holčičku přišly :,(
Od 1DC beru Estrofem a teď od 13.8. progesteron. Ani se tak nebojím, že by se neuchytilo, ale že se zase něco nejde na screeningu :,( :roll:
Zatím to beru „sportovně“ :) ale ve středu mě smích přejde a nastanou obavy. :zed:

Jinak budu držet palce ať všechny KETy vyjdou. Pak bychom si mohly založit skupinu Květňáčci :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
17.8.20 07:48

7 dni po KET

@Mona456 Ahoj, tak jak to vcera probehlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
17.8.20 07:50

@Littlefool To je sileny, nedokazu si to predstavit. Clovek se tak dlouho snazi nez se vibec zadari a pak takova rana :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
17.8.20 07:56

@Littlefool ahojky to mě strašně mrzí :,( o to víc ti přeju, ať už je tento pokus sázka na jistotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
17.8.20 07:57

@hanulinka25 nechceš sem hodit foto? :P já vykoukám ledacos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
17.8.20 08:33
@Maky1234 píše:
@hanulinka25 nechceš sem hodit foto? :P já vykoukám ledacos :D

Holky, já se z Vás zblázním :lol: ale já to znám, taky vzdycky testuju brzy, ne teda dřív jak týden po KETu, ale taky ten test různě natáčím pod světlem i bez světla, přes foťák mobilu apod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
17.8.20 09:07

Jo! Chceme fotk testu!😂 Ja se teda zatim drzim! Dneska 7.den a test jeste zadny❌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulinka25
17.8.20 09:13

Ježíš holky vy jste dobrý, já jsem magor. Fakt taky různé natáčím test na světle a ve tmě :zed:..není fakt co, je bílej a ani belejsi být nemůže :)…dnes jsem zkusila jakožto 6. Den a nic…no pořád jsem klidná, že se čárka teprve ukáže. ;)

• Citovat
  • Upravit
5829
17.8.20 09:20

@hanulinka25 Ja mam za sebou dve biochemicky, tak se bojim, ze ted by se treba naznak carky ukazal a pak by zmizela😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulinka25
17.8.20 09:38

@Kyslíková to mě moc mrzí 😔…já už jsem teď podstoupila 2. Ivf z prvního ivf jeden ket a v 6 tt ZT…od té doby jedno biochemické…a teď druhé ivf…mám tohle zavedené a jedno v mrazáku…tak snad to klapne konečně…určitě nám to všem vyjde..někomu dříve a někomu bohužel později
:?

• Citovat
  • Upravit
5829
17.8.20 10:17

@hanulinka25 Ja mam v mrazaku jeste dve 5denni embrya (jedno pomalejsi teda) a dve 3denni, ale kazdy ten cyklus je hrozna darda pro moje telo. Takova naloz hormonu i pri KET. Rada bych, aby mi ta zasoba stacila a uz jsem cele IVF nemusela absolvovat znova😕 A ted se bojim testovat. Protoze, jestli se to nepovedlo, tak to nechci vedet😂 Po minulem ET jsem zacala 10.den po transferu spinit, tak bych rada asi pockala na ten desaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulinka25
17.8.20 11:12

@Kyslíková to věřím…já jsem říkala, že do třetího ivf nechci už jít..já mám vše 6 denní, kvůli genetice…je to prostě strach..říkala jsem, že tohle nepreju ani největšímu nepříteli :,(

• Citovat
  • Upravit
51
17.8.20 12:54

Holky, vy jedete ve velkem :lol:, ale je to tezke vydrzet, co si povime :roll:, ale ja pri minulem KET vydrzela az do 14.dne a byl to opravdu sok a mile prekvapeni. Zirala jsem na to jak puk a neverila asi snad jeste 5 minut, ale kdo uz ma, tak fotecka neuskodi :lol: :lol:. Jinak holky, nespinite nektera uz? Treba v 6.-7. dni po KET? Ja posledne spinila 6.den a byl to vlastne naznak uhnizdeni. Ja jsem teprve 2.den, ale obcas takove to postipnuti v brise citim. Co vy???

@kyslikova, dekuji. Embryo vypada porad krasne. Byla to hatchujici blastocysta, tak se KET nakonec konal a budeme ted vsichni na sebe myslet, at nam to vsem dopadne dobre :*

@Littlefool, to je vzdy tak smutna zprava a moc mne to mrzi, ale tedka se soustred na to nove a urcite to dopadne dobre. Doktori ti urcite pridali nejake prasky jako pomucku a tentokrat to dopadne skvele. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
17.8.20 13:21

7.den po KET

@Mona456 ja zatim nic. Ani spineni ani nic jinyho…a to se samozrejme snazim neco vypozorovat!😂 Muj jedinej priznak pri biochem.teh. a tehotenstvi byl hroznej hlad😂 Dela mi to i ovitrelle, ze mam pak hlad a zatim nic😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.