Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, sleduji vaší diskusi a chtěla bych se zeptat těch, co již testovali, ale i těch co se chystají…pociťujete na sobě nějakou změnu? Je možné, že můžou být // i když nemám vůbec žádný příznaky, cca 8 dní po ET??Testovat zatím nechci…
Děvčata tak embryo je v pořádku 🙏 a pomalu se chystáme na KET v 11:15.
Jsem nervózní jak sáňky v létě 😁 😁
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sleduji vaší diskusi a chtěla bych se zeptat těch, co již testovali, ale i těch co se chystají…pociťujete na sobě nějakou změnu? Je možné, že můžou být // i když nemám vůbec žádný příznaky, cca 8 dní po ET??Testovat zatím nechci…
Ja jsem pri tehotenstvi se synem zacala neco pocitovat az na konci 7tt, zacalo mi byt nevolno. Prsa se mi zvetsily a zacaly bolet az 3 dny po porodu, do te doby vubec nic ![]()
@Anonymní píše:
No ja to az tak silne boleative nemam spis mam strasne tlaky, a boli me z toho az stehna(tak to mivam vzdy pred ms) delala jsem si dnes,,nedockace" mozna moc i brzo test a nicty jsi teda uz po druhem ket?
Ty priznaky jsou jako ms, neboj, nemysli na to a rikej si, ze tam je ☺️️ Ja uz mela hodne ket, ale minule mi vysel a v 2.mesici zamlkle tehu, tak porovnavam moje telo minule a ted a je to jine trosku. Takze stejne to mame kazda jina a taky kazde tehu jine 😅
@Anonymní píše:
Neboj, kazda to mame jine. Viz., jak pisu nahore. Hodne stestiiiii ![]()
@Littlefool hodne stestiiiiii 😘
Ahoj ![]()
Jsem 9.den po ket a čárka sílí, mám samozřejmě radost. Jak jste psaly o příznacích - prsa v pohodě, ale docela bolesti „spodku“, podbřišku a v kříži, do třísel… Držím palce všem!!!
@Fabca345
potichu gratulují, ať // jen sílí a v krvi a UZ jsou hezké výsledky.
Já jsem zatím 1 den po KET. Sama jsem zvědavá jak to bude. Při 1. těhu jsem neměla žádné příznaky, mimo prsou, jinak jsem se cítila úplně v pohodě a normálně. ![]()
@Fabca345 moc gratuluji ❤️️ u mě jsou jen falešný duchy…nikdy nekupovat holky testy pharmapoint (nejhorší z nejhorších)…žasl a jsem si na krev… byť jsem taky devátý den od ket…tak si ale myslim, že nějaká hladina být v krvi musí..každopádně nejhůř pondělí to jistí jako potvrzení…budu mít prostě jasno..všem držím palce ![]()
Holky, vidím, že Vás je tady hodně po KET teď. Jsem 9 den po KET a ještě jsem nestestovala. Je to můj první KET (druhý transfer) a chtěla jsem vydržet až na krev 25.8.
ale vidím, že máte pozitivní testy už tak možná zkusím. Příznaky nemám žádné
po neúspěšném ET jsem špinila od 7 dne a teď ne tak uvidím. Beru estrofem a utrogestan. Strašně všem držím palce!
@Littlefool @hanulinka25 @Maky1234 holky, díky, já bych nevydržela netestovat, mám ráda jasno ![]()
@Daisy253 taky držím palce
@Anonymní píše:já asi vidím ducha, ale nemám zkušenost s tímhle testem
Holky tak jsem 6 po ket..nevydrzela jsem..vidite neco?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď