KET 16.8.2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.20 06:42
@Mona456 píše:
@Anonymní píše:
Holky mela jste nektera 4 den po ket tlaky a pichani v podbrisku jako pred menstruaci??? 8o 8o 8oJaaaaaaaa, jsem 3.den a teda dneska to pichalo fakt silne, az sem musela skubnout a drzet si bricho. Minule jsem to nemela az tak silne, ale to stipani, pochani bylo vzdycky. Taky obcas citim takovy ten tlak v bradavkach. Ty taky??

No ja to az tak silne boleative nemam spis mam strasne tlaky, a boli me z toho az stehna(tak to mivam vzdy pred ms) delala jsem si dnes,,nedockace" mozna moc i brzo test a nic :( ty jsi teda uz po druhem ket?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 07:15

Jak se cítíte?

Ahoj holky, sleduji vaší diskusi a chtěla bych se zeptat těch, co již testovali, ale i těch co se chystají…pociťujete na sobě nějakou změnu? Je možné, že můžou být // i když nemám vůbec žádný příznaky, cca 8 dní po ET??Testovat zatím nechci…

• Citovat
  • Upravit
1296
19.8.20 09:58

Děvčata tak embryo je v pořádku 🙏 a pomalu se chystáme na KET v 11:15.
Jsem nervózní jak sáňky v létě 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
19.8.20 10:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, sleduji vaší diskusi a chtěla bych se zeptat těch, co již testovali, ale i těch co se chystají…pociťujete na sobě nějakou změnu? Je možné, že můžou být // i když nemám vůbec žádný příznaky, cca 8 dní po ET??Testovat zatím nechci…

Ja jsem pri tehotenstvi se synem zacala neco pocitovat az na konci 7tt, zacalo mi byt nevolno. Prsa se mi zvetsily a zacaly bolet az 3 dny po porodu, do te doby vubec nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.8.20 11:17
@Anonymní píše:
No ja to az tak silne boleative nemam spis mam strasne tlaky, a boli me z toho az stehna(tak to mivam vzdy pred ms) delala jsem si dnes,,nedockace" mozna moc i brzo test a nic :( ty jsi teda uz po druhem ket?

Ty priznaky jsou jako ms, neboj, nemysli na to a rikej si, ze tam je ☺️️ Ja uz mela hodne ket, ale minule mi vysel a v 2.mesici zamlkle tehu, tak porovnavam moje telo minule a ted a je to jine trosku. Takze stejne to mame kazda jina a taky kazde tehu jine 😅

@Anonymní píše:

Neboj, kazda to mame jine. Viz., jak pisu nahore. Hodne stestiiiii :srdce:

@Littlefool hodne stestiiiiii 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.8.20 11:57

@Mona456
Děkuji už mám vše za sebou. :srdce: teď už jen čekat.🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.8.20 19:41

@Littlefool držím palce, ať se pěkně zabydlí :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.8.20 06:20

Ket 11.8.

Ahoj :mavam:
Jsem 9.den po ket a čárka sílí, mám samozřejmě radost. Jak jste psaly o příznacích - prsa v pohodě, ale docela bolesti „spodku“, podbřišku a v kříži, do třísel… Držím palce všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
20.8.20 08:08

@Fabca345
:hug: potichu gratulují, ať // jen sílí a v krvi a UZ jsou hezké výsledky.
Já jsem zatím 1 den po KET. Sama jsem zvědavá jak to bude. Při 1. těhu jsem neměla žádné příznaky, mimo prsou, jinak jsem se cítila úplně v pohodě a normálně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulinka25
20.8.20 08:22

@Fabca345 moc gratuluji ❤️️ u mě jsou jen falešný duchy…nikdy nekupovat holky testy pharmapoint (nejhorší z nejhorších)…žasl a jsem si na krev… byť jsem taky devátý den od ket…tak si ale myslim, že nějaká hladina být v krvi musí..každopádně nejhůř pondělí to jistí jako potvrzení…budu mít prostě jasno..všem držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 08:37

Holky tak jsem 6 po ket..nevydrzela jsem..vidite neco? 8o

• Citovat
  • Upravit
2717
20.8.20 08:50

@Fabca345 super :dance: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.8.20 10:18

9 den po KET

Holky, vidím, že Vás je tady hodně po KET teď. Jsem 9 den po KET a ještě jsem nestestovala. Je to můj první KET (druhý transfer) a chtěla jsem vydržet až na krev 25.8. :lol: ale vidím, že máte pozitivní testy už tak možná zkusím. Příznaky nemám žádné :nevim: po neúspěšném ET jsem špinila od 7 dne a teď ne tak uvidím. Beru estrofem a utrogestan. Strašně všem držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.8.20 11:23

@Littlefool @hanulinka25 @Maky1234 holky, díky, já bych nevydržela netestovat, mám ráda jasno :mrgreen:
@Daisy253 taky držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.8.20 11:25
@Anonymní píše:
Holky tak jsem 6 po ket..nevydrzela jsem..vidite neco? 8o
já asi vidím ducha, ale nemám zkušenost s tímhle testem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.