Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mona456 píše:
@Littlefool je tam. Tise gratuluji, at sili
@zlobidlo tj mi moc lito, co se stalo..muselo to byt opravdu tezke. Muzu se zeptat, po jake dlouhe dobe jsi sla pak na ket? 3× a nechytlo se?? Menili metodu? Jakou ti nasadili? Ja sem taky po potratu, ale pouze 2.mesice a vypada to, ze se to tentokrat nedari…jsem 10.den po ket. Netestovala sem dneska, ale vcera ano a bylo tam bilo jako jeste nikdy predtim. Sem z toho strasne spatna..myslela sem, ze kdyz jz se to jednou podarilo, tak s podobnou metodou to pujde taky…
@Mona456 Já právě byla na 6 nedělích a doktor mi říkal že bychom to mohli udělat hned po měsíčkách. Pak když to nevyšlo tak opět po MS jsem byla na Ket.Ja se ptala jestli nebude dobrý počkat a říkal ať do toho jdu hned.Tak nevím. Jsem zklamaná. Vim že ještě mám čas do odběru. Taky se už holky potkali stím že test byl negativní a pak krev pozitivní. Je pravda že pořád mě píchá na pravé straně a je mi špatně od žaludku…Tak nevím ![]()
@RuzovkaH chodíš určitě do Pronatalu, že? Tam krev neberou, jen výsledek testu se dá vědět.
@katka-365 chodim k Apolinari, ale jejich přístupem jsem dost prekvapena a otravena. Je nás tam hodně. Je vidět, že chtějí vytěžit co nejvíc peněz a zkusenosti a přístup děsivý. Říkala jsem si, že pokud tento pokus nevyjde, tak přejdu do Gennetu a radši si priplatim…
@RuzovkaH aha, myslela jsem, že bez krve to je jen u Pronatalu 🙈 snad nebude potřeba už žádný pokus třeba!
@zlobidlo aha, nekdo sel hned a povedlo se. Zalezi, zda je deloha uz krasne zahojena. Pokud jsi mela ale uz 3×kety, tak je uz urcite v poradku. Musime byt trpelivi. Ja mela problemy a prisla mi ms az po 2,5 mesicich a pak jsem odkrvacela 3 cykly.
@katka-365 taky chodim do Pronatalu a budu po tomto transferu s velkou pravdepodobnosti prechazet jinam. Jak jste spojene vy s @RuzovkaH?
@Mona456 já spokojená jsem, nemůžu nic říct. ET v březnu, ale bohužel potrat 6tt, v červnu 1KET a za 1den začínám 13tt 🖤
@katka-365 moc gratulujiiii
at mimi jenom krasne roste v brisku ![]()
@Mona456 @RuzovkaH dekuju moc holky
je to těžký, neměli bychom tohle zažívat vůbec, ale věřím, že se všechny jednou dočkáme. My čekali přes 3 roky, v Pronatalu jsme od toho března.
@RuzovkaH mě trochu vrtá hlavou že když jsem si dělala test tak objevila ke i druhá čárka ale pak to zmizelo 😭
@Mona456 mě trochu vrtá hlavou že když jsem si dělala test tak objevila ke i druhá čárka ale pak to zmizelo 😭
Ahojky holky.Ja se k Vám přidám. Chtela bych se zeptat jestli stím máte někdo zkušenost že když jste si dělali test že se objevila druhá čárka ale pak to zmizelo 😭? Dneska jsem 9 den a jsem z toho nějaká špatná
.My měli poslední 2 zamrazene dohromady a tak jsme se rozhodli zavést 2.To už bylo naše poslední. Tak nevím co si mám myslet. Jestli je to brzy.
@zlobidlo a nebyl to zatim ovitrell?? 9.den je jeste brzo. Ja si delala 9.den a bilo
,taky posledniu mrazacek, ale davam tomu nadeji 14. Neztracejme nadeji. Plno lidem se ukaze dusik az pozdeji. ![]()
@Mona456 píše:
@zlobidlo a nebyl to zatim ovitrell?? 9.den je jeste brzo. Ja si delala 9.den a bilo,taky posledniu mrazacek, ale davam tomu nadeji 14. Neztracejme nadeji. Plno lidem se ukaze dusik az pozdeji.
Já právě mám estrofem 1-1-1, prednison 1-01/2 a utrogestan 2-2-2 což si zavádím. No kéž by se to ukázalo. Jelikoz mě pořád bolí v podbřišku a kříže. V úterý jsem měla šílený bolesti a taky mi bylo dost špatně od žaludku. Ale prsa mě vůbec nebolí
@zlobidlo beru uplne to stejne, ale tentokrat mi nedali prednison. Taky nemam zadne priznaky a obcas mi to jeste pichne vlevo nebo vpravo. Prsa vubec. Tobe bylo alespon spatne. Mne vubec. Mozna nemame zadnou sanci a mozna jo?? 14.den rozhodne, ale musime byt pozitivni. Ja mam teda testovat az 16. den. Mne take doktor rekl, ze dokud bereme estrofem. Nemely bysme dostat ms. Me minule tehu bylo taky bez priznaku a 13.jsem tam mela dalnici, ale byly to dvojcata, tak hodnota byla dost vysoka, ale byla sem nemocna, tak sem ty priznaky ani mozna nepocitovala. Drzme se. Jsme od sebe pouze 1 den transferu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.