Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková kazda to mame jinak, urcite uz je zavrtany a uz se nepusti ![]()
Já jsem si testy raději tentokrát ještě nekupovala, aby mě to nelákalo a netestovala jsem moc brzy. Mně v den KETu navýšili dávku Crinone z 1 na 2 denně, tak si myslím, že mám plnější prsa po něm, podbrisek taky cítím nějaké to vrtání tam, ale čert ví, nechci se moc pozorovat ![]()
@Mona456
Prášky mám co se dávají normálně. ![]()
U nás se vyskytl problém při prvním screeningu. Miminko měli hodně tekutiny v oblasti šíje a zasahovalo to až do obličeje. Zjišťovali jsme příčinu aby se to popřípadě dalo vyléčit, ale i přes všechny dostupné vyšetření se nic nezjistilo. Sice nám doktoři řekli, že by se to nemělo opakovat, ale člověk pořád má to zrnko pochybnosti.
@kambalaka nejlepsi reseni
@Littlefool zamestnej se nejakymi ciny a uvidis, ze to utece jako voda a nebudes na to tak myslet.
@hanulinka25 tak ten je ale poraaaaadnej
moc gratulujuuuuuuu, ale zatim jenom tise, az jeste poradne sili
jaky jsi vubec den lovkyne? ![]()
@hanulinka25 Jooo, je tam duch jak hrom
tak jen ať sílí, zkusila bych znovu testnout za 3 dny. Kolik dní po KET jsi? Podle síly čárky bych tipovala 7dní po KETu?
@hanulinka25 píše:
Tak neeeeeco tam je![]()
![]()
![]()
Je taaaam! Vidim ho
Jeziiis a tos mela transfer den po mne a 6denni embryo, ja 5denni…neeee, ja bych mohla taky lovit. Mam v sobe dva cerviky a jeden rika TESTUUUJ a druhy CEKEEEEJ!
@Mona456
Já se zaměstnávám, někdy až moc - zahrádka, háčkování, šití atd. ![]()
@hanulinka25 jojo vidím
jen ať sílí
a to je test z dneška nebo ten včerejší?
Holky myslíte, že má cenu dělat test 8.den po ketu?
Embryjko bylo 4denní, pořád to zvažuju ![]()
@Maky1234 no já u pětidenního embryjka měla po 7 dnech skoro fakt neviditelného dušíka, já tentokrat počkám a udělám až tak 10 dní po KET
@kambalaka asi se na to vybodnu, máš pravdu.
Púvodní plán jsem měla testnout v pátek, tak to tak asi nechám…než se stresovat s duchama ![]()
Ahoj holky, jestli nevadi taky se pridam
jsem 3ti den po ket 5tidennim embryjkem
vsem vam moc drzim palecky at to vyjde
kdy se podle vas po ketu zacne uhnizdovat? Dekuji za odpoved ![]()
@Maky1234 ja mela 5denni a zitra bude 8.den a zkusim test. Manzel rozhodl, ze budem lovit duchy… ![]()
@hanulinka25 ty jsi skvela lovkyně duchů
to mám radost, věřím, že začínáš pozitivní éru pro vsechny
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.