Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám dotaz ohledně MUDr. Mikešová-Klimková.
Nějaké reference, jak je to u ní s těhotenstvím a poplatky. Prostě na cokoliv si vzpomenete mě zajíma ![]()
Jsem v půlce těhotenství a nejsem spokojená se svojí lékařkou a k Paní Mikešové-Klimkové jsem dostala doporučení přímo z porodnice, tak než ji budu volat chci vědět do čeho jdu
Děkuji ![]()
@Mellinka píše:
Mám dotaz ohledně MUDr. Mikešová-Klimková.
Nějaké reference, jak je to u ní s těhotenstvím a poplatky. Prostě na cokoliv si vzpomenete mě zajíma
Jsem v půlce těhotenství a nejsem spokojená se svojí lékařkou a k Paní Mikešové-Klimkové jsem dostala doporučení přímo z porodnice, tak než ji budu volat chci vědět do čeho jduDěkuji
Podívej se na www.znamylekar.cz
Myslím, že má výtečné reference.
@Burj Chalifa Děkuju na to už jsem koukala. Ne, že bych tomu neveřila, ale právě bych chtěla, aby mi napsal někdo nazor na Dr. tady ![]()
@Mellinka píše:
@Burj Chalifa Děkuju na to už jsem koukala. Ne, že bych tomu neveřila, ale právě bych chtěla, aby mi napsal někdo nazor na Dr. tady
Myslím, že je to bývalá sboristka Petra Muka.Jako lékařka naprosto fantastická. Má to v hlavě srovnaný.
@Burj Chalifa Jak tak koukám, tak na paní doktorku samá chvála
Hodně by mě zajímalo, ale jak je to u ní s poplatky. Protože dávat ted 5tis by se mi opravdu nehodilo a už vubec ne před vánoci, ale zase lepší zaplatit si dobrého lékaře, než mít tu kterou mám ted ![]()
@Mellinka píše:
@Burj Chalifa Jak tak koukám, tak na paní doktorku samá chválaHodně by mě zajímalo, ale jak je to u ní s poplatky. Protože dávat ted 5tis by se mi opravdu nehodilo a už vubec ne před vánoci, ale zase lepší zaplatit si dobrého lékaře, než mít tu kterou mám ted
To, bohužel, nevím. Ale zavolej si tam, to bude nejjistější.
@Burj Chalifa To bude nejlepší. Dočetla jsem se, že chtějí 8tisíc
Tak se radsi zeptám..
@Mellinka ahoj, zjistila jsi, jak je to s poplatky? Teď bych tam ráda šla já ![]()