35. tt jak se cítíte?

1896
23.11.13 23:37

35 tt jak jse cítíte?

Ahoj těhulky ve 35 týdnu :), jak jse cítíte? ja jse už moc těšim na porod, i když jse trochu obávám nastřihnutí hráze :/ ale už jse moc těšim na našeho Samuelka :)..
I když si občas připadám jak ivalida :D :/ vše mě bolí tlačí na zachod lítám každejch 10-15 minut, a o oblíkání ponožek a stříhání nohtou na noze abi nemluvim, to mi pomáhá přítel.:) jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4029
23.11.13 23:41

@Martiinka Nejsem sice tak daleko (teď jedu 29tt s druhým prtětem), ale na popisované „radosti“ si živě pamatuju. Oblíkání kalhotek a ponožek je fakt lahůdka, obouvání bylo vždy hloubkovým ponorem o pořádném spaní ani nemluvě. Ráda budu sledovat reakce ostatních, abych si oživila, co pěkného mě ještě čeká. Jo a navíc to pálení žáhy, to je fakt děs. :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
23.11.13 23:47

Ahojky,
Já jsem ve 35+4 tt, bříško naštěstí nemám tak velke jak jsem si původně myslela, že mit budu, ale i tak moc uz vdost věcech omezuje. :mrgreen: ponožky sice ještě zvládám, ale je o nekdy boj. :mrgreen:
Z nastrihu ani tak strach nemám, pry ho ani neucitis… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.13 00:19

@Martiinka já teda jsem už 40tt, ale cítím se v pohodě, nějak mám moc energie a až na tvrdnutí a občasné poslíčky jsem OK ;)
Nástřihu se neboj, ono to není talk hrozný, jak to vypadá. Stříhání neucítíš, šití většinou umrtvujou, stehy budou chvíli štípat, ale za miminko to stojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.11.13 00:37

@mocca No oblíkaní kalhotek. není zas tak hrozný ;) a obouvání je v cajku mi mame hodne dlouhou obuvní lžíci :) @Senayle ti uavidim ja mam ores pupek 123 cm.:D mam bricho obří :)
@atominnka no segra a mamina mi rekli ze nastrihnutí není cejtit ale až to pride k sobe tak to musi bolet ne? :/ se bojim.aby mi stehy nepopraskali pri curaní napr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.13 00:41

@Martiinka nepopraskaj, neboj… Jo, bolí to, nebudu říkat, že ne, ale zas tak hrozná bolest to nebyla ;) zubař je daleko horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
24.11.13 00:57

@Martiinka Já doma bohužel nemám metr, takže si bříško nemůžu změřit, ale taky by me zajímalo kolik asi tak mám. :think: Ale do ideální míry 60 cm mám urcite hooooodně daleko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
24.11.13 01:01

@Martiinka Hlavně se nenech nikym zbytečně děsit. Já jsem sice taky vyklepana a bojím se jak to zvládnu, ale na jednu stranu se i těším. Velkou oporou tam bude pro me manžel, který tam se mnou bude od začátku do konce. Už jen z toho vědomí, že vím, že tam bude se mnou mi dodává jakýsi pocit klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
24.11.13 01:02
@atominnka píše:
@Martiinka nepopraskaj, neboj… Jo, bolí to, nebudu říkat, že ne, ale zas tak hrozná bolest to nebyla ;) zubař je daleko horší :mrgreen:

Fuuuj zubař… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.13 01:23

@Senayle sice jsem rodila dceru 25hoidin (a hned bolesti po 3-4minutách), ale prostě se pořád víc bojím zubaře než porodu :lol: a to mi zubař vždycky zub umrtví a nebolí mě to, ale už jen vejéít do čekárny a sednout si tam, je hrůza :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
24.11.13 08:47

Jsem podruhé těhotná, prcek se v břiše pořád mele, má čím dál tím míň místa a dává mi to sežrat… :mrgreen: Naučila jsem se s čůráním vydržet, takže neběhám často, žáha mě pálí jen když se přežeru, ale otýkám snad od začátku, stejně tak mi od začátku tvrdne a různě bolí břicho, teď se přidala záda…funim jako lokomotiva, nehty na nohou prostě nechávám na poslední chvíli…včera jsem prováděla depilaci a ve vaně byla jatka… :mrgreen: Zobu železo, hořčík, jód, vápník a obden prášek na štítnou žlázu-to z prvního neznám a vadí mi to :evil: Všechno tohle bych ale snášela s radostí, že je dítě zdravé…jen mi to kazí okolí, které mi na potkání místo pozdravu říká, jak velký mám břicho, že nejdřív vidí břuch a pak za dlouho mě, jak jsem obrovská a podobné „komplimenty“…ty mě vždycky zase na chvíli shodí do smutku. :( Ale na Jonáška se těšíme, jsme připraveni se vším všudy a začínám chystat Vánoce :dance: Ty konce jsou ale nejhorší :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.11.13 22:02

@atominnka No zubař :D tomu sem.jako mala malem. ukousla malíček.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.11.13 22:03

@Senayle no jeden porod už. msm. zasebou, ale to me ani nenastrihavsli protoze jsem rodila ve 25+1 tt a bohuzrl to dopadlo špatne :/ ale jsem zas rada že sem ubec otěhotněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
24.11.13 22:06

@janisska no me se tam.ten muj taky mele ale teda pohyby cotim. často :) s sem rada a zachvilku už prcek bude snama a už jse na nej tesime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
24.11.13 22:36

@Martiinka já mám pocit, že snad ani nespí, u všeho asistuje-žehlení, vaření, půlnoc má až po jedné ranní, hned jak vstanu, vstává taky, na plavání se tam taky mele :mrgreen: Dneska jsem dožehlila poslední kousky, zavinovačky… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí