MS a přesto těhotná? Rozdíl u prvního a druhého dítěte

Anonymní
23.11.13 20:50

MS a presto tehotna? rozdil 1 a 2 ditka?

Ahojda holky :mavam: u prvniho ditka jsem otehotnela a ms uz se nedostavila…ted se snazime o druhy merim si bazalni teplotu…po 4mesicnim sledovani jsem zjistila ze mi ms chodi po 34-36 dnech :think:.. ted k veci.. 12.11 jsem mela ovulaci posledni den s nizkou teplotou od 13.11 teploty byly 36.9-37.0 (na jeden den sla teplota dolu na 36.7 cca 3 dny po ovu) :kytka: dnes rano jsem namerila 36.7 a jsem dejme tomu 11 dni po ovulaci a celkove 29DC.. MS prisla necekana cca okolo 10h prijde mi slabsi nez obvykle, spis,, cuckovata" mene cervena nwz obvykle ale co je hlavni je ci se tyce podbrisku mnohem vic bolestiva… co si o rom myslite? Jde o normalni MS nebo je mozny ze jsem i pres to tehotna? A hlavne je vubec mozny aby to u druhyho bylo jinak a i pres tehu bych ms mela?…kdyby slo o tehu jak by to dal vypadalo? Rano bych namerila treba zase 37.0?
Dik vsem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.11.13 20:52

Teplotu netuším, ale já měla MS, trošku slabší než obvykle, spíš tmavší a jen čtyři dny. A těhotná jsem byla. Doktorka se tvářila, že je to normálka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.11.13 20:53

Většinou jde bohužel buď jen o zpožděnou ms nebo o samovolný potrat, když krvácíš, to nezjistíš bez těhotenského testu a pozdějšího vyšetření u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.11.13 20:54

Já ji měla také tak. myslela jsem si, že nejsem a byla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.13 20:54

@Sibyla0 a nevis nahodou zda to je mozny kdyz u prvniho ditka bylo hned po mrsce? :think:

• Citovat
  • Upravit
658
23.11.13 21:06

Já si myslím že to určitě možný je.. Když jsem byla poprvé těhu tak jsem to normál dostala, sice pak potratila ale to stím nemá nic společného. Teď u druhého jsem to zase nedostala.. Takže si myslím že na to nemá žádný vliv to že jsi poprvé ms nedostala a byla těhu a teď můžeš být těhu i když jsi to dostala.. I na netu najdeš že ms se může objevit první 2-3 měsíce úplně normálně, někdy tělu chvíli trvá než si naprogramuje těhulkovský stav a přestane ovulovat.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.13 21:15

Já s prvorozenou mensruaci měla, proto mě těhotenství překvapilo, tedy krásně, byla vytoužená, zpětně jsem ji zhodnotila jako o dost slabší a kratší. Z druhorozenou jsem ani nezašpinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.8.14 15:14

Zdravím :) kdyz sem zjistila ze cekam první dítko mela jsem naruzovelej vytok.. dneska jsem ho mela na toaletaku taky ale je to divny je to dost divny jelikoz mi pred par dny skoncila ms.. ale od te doby co jsem ho tam mela mam asi vsugerace neni mi ok ale je fakt ze jsem posledni dny unavena… před příchodem ms ktera dorazila o dva dny pozdeli jsem mela test negat… je to asi blbost ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
12.8.14 16:24

@anicka18 zkus si ráno změřit bt nebo udělat test :think: možné je vše :pankac: že jsi měla před ms negativní test neznamená, že teď musí být taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.9.17 05:59

prosba o radu

Dobry den, mohla bych zkusene poprosit o radu? :-) Ms jsem dostala o 4 dny dele. Byla opravdu divna. Nejdriv jen hnede spineni, pak ale dva dny silne krvaceni (pondeli a utery). Test delany v nedeli negativni. Stale me ale picha podbrisek-deloha a prava strana a tahne to az do trisla. Plus od stredy me ukrutne boli prsa-to jinak neznam, bolela me jen v puberte. Mate nektera zkusenost se silnym krvacenim v tehotenstvi? Me nic jineho nenapada. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.18 11:55

Vim, ze tehotna nejsem, ale potrebuju se sverit. S tim co jsem poslednich 14 dni prozivala a snad nekdo pochopi… snazime se rok, nejde to. 3 dny pred ocekavanou ms jsem mela hrozny pms :( mivam to od doby co se nam nedari otehotnet. Manzel uz vi ze na me nema mluvit. Bylo mi i spatne. V den ms ms neprisla. Neverila jsem ale na moznost byt tehotna pze uz jsem se zklamala nekolikrat. V den ms jsem mela jen husty bily vytok v kalisku, coz me prekvapilo ale kazdym dnem jsem ocekavala menstruaci. Nejsem naivni abych si myslela ze den zpozdeni ma neco znamenat. Ms jsem nedostala ani druhy ani treti den. Bolest bricha stale trvala a bylo mi na zvraceni. Pomalu jsem - ale velmi opatrne, zvazovala moznost ze tehotna byt muzu a radeji si ten 4. Den po vynechani koupila kys. listovou. pro sichr. Ale na test jsem naladu nemela. Nemela jsem zajem blbnout a OPET byt zklamana. Nevolnosti jako pred ms neprechazely, naopak. Uz mi to prislo nekonecne. Paty den vynechani uz jsem si udelala test, bilo. Ale ms nebyla a na testovani mi prislo brzo. Zacala jsem se pomalu a tise tesit. Zacala jsem byt trosicku tise stastna. Jen malinko. Sesty den od vynechani prisla menstruace. Dnes uz je to osmy den, ms pomalu mizi a bolesti bricha jsem mela celou dobu. Musim rict ze jsem rada ze uz me to bricho po tech 12 dnech pms priznaku a bolesti prestava bolet. Jen je mi smutno. Proc musim takhle trpet. Tak kdyz tehotna byt nemam tak proc tohle. Jinak mivam ms totoiz na den i hodinu presne. Ale cetla jsem i o zenach co pres to i pres ms byly tehotne. Je hrozny kdyz se zacnete tesit. Nic, jen jsem se potrebovala vypsat. Je mi smutno a tohle uz nechci zazivat. Pet, skoro sest dni zpozdeni! Pri jinak pravidelnem cyklu. To je na nervy.. :(

• Citovat
  • Upravit
681
15.3.18 12:05

Ms jen 2 dny a už končí - chápu to dobře? A jak silná? Nevím, jak dlouho to míváš, ale u mě je běžné 6-7 dní. Kdybych ji měla 2 dny, taky bych přemýšlela, jestli třeba…Moje mamka prý měls ms až do 3. měsíce - jen trochu slabší a kratší - u obou těhu…takže bych to úplně bledě neviděla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
15.3.18 12:20

U prvního syna jsem taky měla na začátku krátkou ms. Spíš takové spineni. Třeba tu ještě možnost je :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.18 12:20

No mivam ji dlouhou, je fakt, ze ted je o dost slabsi. Ale je cervena. Neni to spineni. Prvni den byla hodne, druhy den malo a treti dnes uz skoro neni. Test bily. Je tak o polovinu mene krve bych rekla, ani ruzove, neni to vytok, je to normalne krev. ta ms nez byva. Nebo o tretinu urcite. Normalne si prvni den menim kalisek trikrat, tentokrat jednou. Dnes mi mns pomalu prechazi…ale jeste bude me se to vzdycky tahne…ale hrozny je ze blbe od bricha je mi furt. Uz je to na palici a jsem unavena. Je mi vsechno jedno, akorat bych se dnes chtela schoilit do postele a zaspat. Nemam chut k jidlu. To se mi fakt treti den ms nestava, bricho ano, boluva me presne takhle a hodne…ale max. Do druhehi dne to prejde a muzu normalne fungovat. Test uz si zadnej kupovat nebudu. Kaslu na to, jen se chci sverit jal je mi zle. tesim se az si vecer lehnu. Nemam na nic kvuli tomu pms brichabolu chut. Stoprocentne si to beztak sugeruju. Tolik jsem se snazila a chtela byt nad veci. Nerozhazel me bily vytok v den ms, nerozhazely me 4 dny zpozdeni…ze me boli bricho muze mit tisic pricin. Ale uz me to nebavi.proc jsem aspon tu ms nedostala tak hodne silnou aby nebylo pochyb. Fakt uz na to nervy nemam, jen jsem se chtela sverit jakej mam pech. Neni vudycky vyhoda kdyz vam ms chodi na den presne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.18 12:36

Navic i pres ms je to uz 8 dni zpoudeni to uz by test carku ukazal. Jsem se chtela politovat jak uz na tyhle hry jo ne jo ne nemam naladu. At me aspon, kdZ uz tu ms mam, neboli tolik uz to bricho. Nemam chut k jidlu a je mi na zvraceni. Ale je mi jasny ze je so sugerovanim. Tal ae tesim az si vecer lehnu do postele a zaspim to. Diky za reakce. Takovou blbost ani nemizi nikomu vykladat. Fakt normalne nejsem zadna snazilka kterou rozhodi par dni vynechani a slabsi ms… :? Netesit se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky