MUDr. Peršín Pardubice

1096
12.9.11 17:38

MUDr. Peršín

Je tu, prosím, někdo, kdo chodí k panu dr. Peršínovi do Pardubic????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.9.11 17:54

Ano já, a jsem nad míru spokojená :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1171
12.9.11 19:24

Mě přednášel na Univerzitě porodnictví a dojem z něho jsem měla vždycky takový, že je to odborník na slovo vzatý :palec: Rozhodně bych se neobávala ničeho. Bohužel názor na Pardubickou porodnici je naprosto opačný - naštěstí nejsem z Pardubic, tak tam rodit nebudu, ale fakt bych snad radši porodila někde v křoví než tam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.9.11 19:39
Carolline1 píše:
Mě přednášel na Univerzitě porodnictví a dojem z něho jsem měla vždycky takový, že je to odborník na slovo vzatý :palec: Rozhodně bych se neobávala ničeho. Bohužel názor na Pardubickou porodnici je naprosto opačný - naštěstí nejsem z Pardubic, tak tam rodit nebudu, ale fakt bych snad radši porodila někde v křoví než tam :zed:

8-o 8-o 8-o 8-o
Jsem z Pardubic, rodit v porodce budu a mám milion kamarádek, co tam rodily taky a tenhle komentář je, to se omlouvám, silně přehnanej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
12.9.11 20:12

dělal nebo poslal vás některou na monitor? myslím ctg?

jo já chtěla rodit v pce, ale oni 30.9. zavírají kvůli malování a otevírají až 15.10. takže mě ten podělanej hradec plnej arogantních idiotů nemine, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
14.9.11 11:40
lyrica píše:
Carolline1 píše:
Mě přednášel na Univerzitě porodnictví a dojem z něho jsem měla vždycky takový, že je to odborník na slovo vzatý :palec: Rozhodně bych se neobávala ničeho. Bohužel názor na Pardubickou porodnici je naprosto opačný - naštěstí nejsem z Pardubic, tak tam rodit nebudu, ale fakt bych snad radši porodila někde v křoví než tam :zed:
8-o 8-o 8-o 8-o
Jsem z Pardubic, rodit v porodce budu a mám milion kamarádek, co tam rodily taky a tenhle komentář je, to se omlouvám, silně přehnanej :nevim:

Kéž by byl přehnaný… Možná z lajckého pohledu to není taková katastrofa, ale z pohledu odborníka z oboru to katastrofa je doslova ohromná :cert: pracují tam lékaři kteří ví o co go - ale taky ti, od kterých nám do HK na novorozeneckou jipku vozí nenávratně poškozený mimča, např. s rozdrcenou ebkou po špatně udělaných kleštích :roll:
Tvé kamarádky můžou být jen štastné že jsou oni i s mimi v pořádku. Ono když si pročteš diskuze o této porodnici, tak nejsou až tolik pozitivní. Bohužel. Každá porodnice by měla být super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.9.11 13:36

nestěžiji si na kvalitu kvalifikovaných to ne, ale na přístup…to je humus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie