Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo navštěvuje tohoto homeopata ale hlavně jestli pomohl? Něco jsem o něm četla na netu a zdá se mi, že tou homeopatií by probudil i mrtvé.
Má zkušenost s ním je ale taková, že spíš platím a žádný výsledek. Za 8 měsíců už by mělo být přece zlepšení. Vybírá lék jen podle toho co mu řeknu. Nezkouší body na rukách a nohách.
Příspěvek upraven 26.06.12 v 13:47
@me , neznám ho.
Je pravda, že za 8 měsíců by zlepšení mělo být znát.
Pokud dám lék, tak následuje homeopatické zhoršení, pak jde stav nahoru, zhruba měsíc po léku se člověk cítí líp, 2 měsíce po léku lze s jistotou říci, zda je lék správný. Pokud správný není, tak se to někdy zjistí už měsíc po léku a podá se lék jiný. Dobrý lék funguje i půl roku, stav by se neměl vracet zpátky.
Klasický homeopat nepoužívá žádné přístroje, skutečně by měl vybírat lék jen podle toho, co pacient řekne. Ale nevím, zda je MUDr. Čumpera klasický homeopat nebo patří k jinému homeopatickému směru.
Dřív jsem chodila k homeopatce ta dělala jenom EAV vyšetření a pokaždé našla vhodný lék.A je to přesně tak,zhoršení stavu je vlastně v pořádku.
Zneklidňuje mě že mi třeba dá nějaký lék a doma,když si o něm přečtu na netu,tak se tam moc nenacházím.
Navíc dá mi klidně užívat dva druhy.Takhle jsem to nikdy neužívala.
Když už si to mám platit,tak chci vidět výsledek.A ne že zkusíme a třeba se tefíme.Jsem už zoufalá.Najít dobrého homeopata je velmi těžké.
@me píše:
Zneklidňuje mě že mi třeba dá nějaký lék a doma,když si o něm přečtu na netu,tak se tam moc nenacházím.
Což to se stát může. Na netu jsou informace pro laiky, různé důležité věci tam leckdy chybí.
@me píše:
Navíc dá mi klidně užívat dva druhy.
To je z mého hlediska chyba. Když dám dva léky najednou, tak nedokážu rozpoznat, který lék způsobil změnu.
Kromě toho lék se určuje podle nejdominantnějších příznaků, z toho by měl vyplynout jeden jediný lék.
@me píše:
Když už si to mám platit,tak chci vidět výsledek.A ne že zkusíme a třeba se tefíme.Jsem už zoufalá.Najít dobrého homeopata je velmi těžké.
O tom vím své, homeopata jsem hledala hodně dlouho. Vždycky jsme si vyžrali zhoršení a pak se to vrátilo do původního stavu. Někdy do horšího. Dneska jsem spokojená. Pro tebe je ale Praha asi daleko.
Na Moravě ti můžu doporučit akorát Petra Hoffmanna, Zlín http://www.hpph.cz/O_mne.html Konzultovala jsem s ním pár případů, myslím, že má dobré znalosti homeopatie, hodně mi to přineslo.
Zdravím, mamičky, som lékarka a ludia sa má často pytali na homeopatika. Nevedela som im poradit, pretože som nevedela, ako to funguje. Cítila som, že je to nieco „nie dobre“. Pred nedávnom som sa som sa dostala na YouTube k svedectvu jednej lékařky, ktora bola homeopatkou, liecila i svoje malé děti, ktorym nevedomky ubližovala. Homeopatika nie su lieky, preto Vám ich lékař nemoze predpisat.
Klikněte si na YouTube a zadejte Campfest2014- Svedectvo lekarky o homeopatii
Niektore homropati nevedia, co robia…ini ano.
Chrante SEBA i blízkých. Dakujem.
@me píše:
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jestli někdo navštěvuje tohoto homeopata ale hlavně jestli pomohl? Něco jsem o něm četla na netu a zdá se mi, že tou homeopatií by probudil i mrtvé.
Má zkušenost s ním je ale taková, že spíš platím a žádný výsledek. Za 8 měsíců už by mělo být přece zlepšení. Vybírá lék jen podle toho co mu řeknu. Nezkouší body na rukách a nohách.
@tonca6 co to je? Nejaka reklama farmaceuticke firmy za chemii s nezadoucimi ucinky horsimi nez pripadna nemoc?
Moji dceri homeopatie a alternativni lecba pomohla, uzdravila ji a nemusi kazde jaro polykat prasky na alergii napr. Takze takoveto prohlaseni je mi spis k smichu ![]()
Našla jsem Váš dotaz na MUDr Čuperu z r. 2012. Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám pomohl. Rozhodla jsem se zkusit léčbu pomocí homeopatie. Tohoto homeopata mám nejblíž. Děkuji za odpověď
@PEIRAM píše:
Našla jsem Váš dotaz na MUDr Čuperu z r. 2012. Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám pomohl. Rozhodla jsem se zkusit léčbu pomocí homeopatie. Tohoto homeopata mám nejblíž. Děkuji za odpověď
NE NEPOMOHL. A nepomohl ani mojí mámě a manželovi. Vyhozené peníze. Vyléčil mě z víry v uzdravení homeopatií.