Homeopat Chomutov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25959
22.5.12 11:24

homeopat Chomutov

Hezký den,
nevíte někdo o homeopatovi v okolí Chomutova? Našla jsem pana Drechslera, ale už homeo nedělá. Případně jestli máte zkušenosti i s něčím jiným, co by mohlo pomoci. Máme půlroční holčičku a je hrozně ubrečená. Někdy mám pocit, že prořve celej den a začíná to být neúnosný. Vydrží tak 10min sama, pak následuje řev. A je úplně jedno, že mě vidí, slyší, že u ní sedim na zemi a ukazuju hračky. Vydrží i půl hodiny :roll: Uklidní se jedině na ruce. Jenže samy uznáte, že jí nemůžu tahat celej den a že to asi ani není moc normální. Pokud máte někdo podobnou zkušenost, napište, co vám pomohlo. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
22.5.12 11:28
@petrul píše:
Hezký den,
nevíte někdo o homeopatovi v okolí Chomutova? Našla jsem pana Drechslera, ale už homeo nedělá. Případně jestli máte zkušenosti i s něčím jiným, co by mohlo pomoci. Máme půlroční holčičku a je hrozně ubrečená. Někdy mám pocit, že prořve celej den a začíná to být neúnosný. Vydrží tak 10min sama, pak následuje řev. A je úplně jedno, že mě vidí, slyší, že u ní sedim na zemi a ukazuju hračky. Vydrží i půl hodiny :roll: Uklidní se jedině na ruce. Jenže samy uznáte, že jí nemůžu tahat celej den a že to asi ani není moc normální. Pokud máte někdo podobnou zkušenost, napište, co vám pomohlo. Děkuji

No můj doktor je homeopat,ale je to gyndař tak nevím jestli nepomáhám jenom z oboru.Jmenuje se Pokorný a je z Kadaně..jestli chceš tak až půjdu na ko tak se můžu pozeptat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
22.5.12 11:40

@denisa 76 budeš moc hodná ;) a jak se jmenuje? Že bych si ho našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.5.12 11:53
@petrul píše:
@denisa 76 budeš moc hodná ;) a jak se jmenuje? Že bych si ho našla

Evžen Pokorný..je tam i kontakt tak mu zkus zavolat a zeptat se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
22.5.12 13:14

Petrul, dej vědět, co jsi zjistila. Taky by mě nějaký homeopat zajímal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová