MUDr. Zdráhal - Olomouc

Angila
13.11.09 23:09

MUDr.Zdráhal-Olomouc

Dobrý den, přistěhovala jsem se kousek od Olomouce a hledám nového gynekologa, protože se s manželem už asi 5 let snažíme o těhotenství :cry: - a zatím nic. Ani předchozí gynekolog mi k těhotenství nepomohl. Na netu www.znamylekar.cz jsem si probrala reference a jako nejlepší volbu jsem našla Dr.Zdráhala na poliklinice u nádraží. Nemá ani jednu negativní referenci a ordinace je pro mne bezkonkurenčně nejdostupnější/vlak,autobus,tram…/ :lol: Moc prosím, máte-li některá s ním zkušenost, napište, než se tam zaregistruju :-P ! Děkuji A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
14.11.09 08:16

AHoj,
v Olomouci jsem bydlela a vím, že mají výborné Dr. přímo v nemocnici. 3 kolegyně tam chodily i ohledně asistované reprodukce. Tak bych mrkla už i tam.....pokud máš nějaké problémy, tak bys to měla po kupě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
25.8.10 17:26

Příspěvek upraven 29.06.13 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janinkajaninka
9.2.11 23:04

Perfektní lékař...........chodila jsem k němu několik let, teď se odstěhoval z Přerova, snad budu mít štěstí a opět se k němu dostanu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1185
20.12.13 11:52

Ahojte, prosím o info, neviete náhodou niekto e-mail na niektorú z dvoch sestier od mudr. zdráhala? Je celkom jedno ktorú. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 12:03

Kamarádka k němu chodí a říká, že nikdy neměla lepšího gynekologa. Strašně ho chválí po odborné i lidské stránce. Takže Zdráhal - určitě ano. Lenka

• Citovat
  • Upravit
2
20.12.13 14:43

SeAhoj, chtěla bych se zeptat jk moc předem se musím objednat na vyšetření doslova syndromu? myslíte ze stačí týden? Kdybyste věděli dejte věděli dejte prosím vědět jinak budu celé vánoce na prášky.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.12.13 15:43
@Jahrulka píše:
SeAhoj, chtěla bych se zeptat jk moc předem se musím objednat na vyšetření doslova syndromu? myslíte ze stačí týden? Kdybyste věděli dejte věděli dejte prosím vědět jinak budu celé vánoce na prášky.. :|

Myslím, že ak tam zavoláš a povieš im, že je to súrne, tak ťa vezmú ešte v pondelok (ak ešte ordinujú pred vianocami)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.13 17:54

Ja tam musím po novém roce..ale letos už se jim asi nedovolam..tk se právě bojím abych to pk stihla v tom daném týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty