Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,
tak my máme osobní zkušenost a musím hodnotit, že dobrou! Byla jsem na sondáži s Justinkou, stále jí slzelo a zahleňovalo se jedno očíčko, dělal se jí zánět a následně měla od slz i podrážděné okolí očíčka. Sondáž jsme absolvovali dvakrát. Je to samozřejmě nepříjemné, ale zpětně to vidím, že to skutečně pomohlo. Oba zákroky prováděla relativně mladá paní doktorka, byla velmi jemná k dcerce, profesionální, velmi příjemná, byla jsem naprosto spokojená. Samozřejmě je to zákrok, při kterém se maminka opotí v minutě, ale netrvalo to dlouho.
Byla jsem s Justinkou v ambulanci, jen při zákroku mě požádali, abych si sedla na židli dál od stolu, abych ji neviděla, protože pro nezkušeného člověka to asi není hezký pohled a hysterická maminka tomu nepomůže. Do poslední chvíle jsem ji ale držela a hned jsem si ji zase vzala a fakt je, že se okamžitě uklidnila, že dál neplakala. Podruhé už to byla chvilka, doktorka říkala, že to nemá slepený, jen ucpaný ten vstup, že slyší, jak polyká tu tekutinu, co jí to proplachují a že to bude dobré, jak poroste, jen ať masírujeme, že už by to znovu nedělala, že se to spraví s růstem. A měla pravdu, od toho druhého průplachu už se to malé nikdy neucpalo. Celkově bych pracoviště hodnotila nadmíru kladně. Nemyslím, že je to v Pard. nemocnici až tak zlé, mám zkušenosti s tímto odd. a dětskou chirurgií a v obou případech dobré. Naopak z HK mám i špatné reference. Ono všude narazíš na debily. ![]()
Kdyby cokoli dalšího, klidně napiš SZ.
Ahoj všem,
každý den pročítám emimino a je tu plno rad, jen nejsem zaregistrovaná.
I já bych dnes jednu radu potřebovala! Dostali jsem pro mého malého syna průvodku do pardubické nemocnice., na oční oddělení na sondáž očního kanálku. Nejde o to co nás čeká, ale jestli náhodou někdo nemá zkušenosti s tímto oddělením. Nebo s doktory, kteří tam pracují, případně jakou mají praxi?
Stále uvažuji o tom, že bych malého objednala spíš do Hradce Králové. Přijde mi totiž, že z této nemocnice, kdo něco uměl, tak už utekl!
Prosím, prosím poradíte? Děkuji
Stále čtoucí Katka