Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Adelka951 píše: Více
Sundala jsem mu obojek na doporučení zvěrolékaře a dala jsem mu nasazenou tabletku co dostal pejsek.
Naši psi měli blechy 2× naštěstí jen. Pokaždé jsem všechno co šlo vyprala na 60 a vše (i za skříněmi, veškeré škvíry) vydrhla Biokillem. To stejné za 2 týdny a potom za 2 týdny zas. Zvířata dostala tabletu, po nějakém čase další (životnost blechy, už si přesně nepamatuji).
@bublifucekk Jj, BioKill je
, na okolí - gauč, postel, pelíšek, i do škvír v parketách jsem to před spaním (jak jsem couvala do postele
) nastříkala po té, co jsem četla, jak ty potvory dlouho vydrží, respekt. jejich larvy (asi 2 měs?)
Mi dobre fungovalo na zvíře i příslušenství Bolfo. A vysávat a vysávat…
Objednala jsem Biokill, později pro pejska. Kočku nemám. Potom bábolnu bio sprej 500ml a křemenitý prášek na hubení blech i vajíček. Snad to bude stačit
a dneska si ještě vše postříkám esencí tea tree.
Dneska jsem byla u veterináře s tím, že pejsek přes antiparazitní opatření se pořád okusuje a že po něm něco leze.
Zjistilo se, že pejsek někde chytil blechy. Nemám s tím zkušenost, protože to je poprvé co se mi něco takového stalo. U pejska znám postup léčby, ale ráda bych věděla jaké přípravky pro domácnost mám použít? Máte nějaké zkušenosti s tím a co vám pomohlo?
Hned jsem dala vyprat na 60 stupňů prádlo a vysála, pelíšek jsem chtěla stejně nový koupit, takže ten vyhazuji.
Koukala jsem sice na internetu na přípravky, ale ocením zkušenosti někoho jak s tím zatočit.
Pěkný den a děkuji