Můj přítel je moc dostupný

Anonymní
13.8.23 00:37

Můj přítel je moc dostupný

Ahoj holky,
mám problém, který asi může znít zvláštně, ale můj přítel je moc dostupný.
Jsme spolu pár měsíců a já vím, že je to ten nejhodnější kluk se kterým jsem kdy byla a moc si ho vážím, ale kvůli jeho chování mi chybí vzrušení, které by podle mě mělo v začátcích vztahu být.
Jde například o to, že mě celý den informuje o tom, kde právě je i když se na to neptám a třeba ani neodpovídám. Mně zatím stačí vědět jen obecně co bude ten den dělat a pak si o tom třeba večer popovídat, nemusím zatím znát každý jeho krok. Nebo mi stále říká jak mě miluje či jinými slovy vyznává lásku a já pak nemám příležitost (a chuť) začít s tím sama a taky mu něco takového říct (komu by se s tím taky chtělo začínat, když už to ten den slyším třeba po čtvrtý). Chtěla bych mu třeba také někdy jako první zavolat nebo navrhnout den kdy se uvidíme, ale v tom mě skoro vždy také předběhne. Pořád mi říká jak jsem perfektní a to i v situacích, kdy mu třeba vyprávím, že se mi něco nepovedlo, nevyšlo, něco jsem pokazila a chci si o tom normálně s nadhledem promluvit, ale on mě začne utěšovat a chválit, až do nebes a třeba se to v tu chvíli vůbec nehodí, protože jsem něco fakt pokazila a potřebuji parťáka se kterým si o tom promluvím a získám nějaký názor a ne slyšet jak jsem úžasná a že příště se to určitě povede. Často vyslovuje věty typu,,udělal bych pro tebe cokoliv”.
A v poslední řadě jde i o sex. Spíme spolu normálně jak je v začátcích vztahů běžné, opět s tím začíná vždy on (chtěla bych taky, ale než se s stihnu vzpamatovat a začít to, tak nějak po svém, zase je rychlejší). Jenže on se potom už neoblékne, nespí v pyžamu, má tendenci mi často posílat nahé fotky, takže já ho vlastně potom vidím skoro pořád a už se ani nemám na co těšit, protože ho mám takhle stále před očima a není co “objevovat”.

Když si to po sobě teď přečtu, tak věřím tomu, že hodně lidí si možná řekne, že řeším úplné kraviny a jsem nevděčná (sama si to občas říkám). Ale zajímá mě jestli mám někdo podobnou zkušenost a případně co s tím? Samozřejmě nejlepší by bylo si promluvit, ale nějak si neumím představit, jak mu vyčítám, že je moc “hodný”.
Případně mě zajímají i názory, jestli je to vlastně z jeho strany vůbec v pořádku a co si o takovém muži myslíte?
Ještě pro představu je nám 25 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
13.8.23 00:42

Chlapskè chování to teda není, holt né s každým to vzrušení zažiješ, podle mě tě to brzo omrzí, začneš se nudit, začne tě to svazovat a už budeš hledat něco jiného. Tvůj přítel by měl v první řadě zamakat na sebevědomí, i když s tím se lidé většinou narodí a nebo ho mají už od velmi mladého věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.8.23 00:46

Možná se tak chová že zamilovanosti, která postupně opadne, spadnou mj růžové brýle. :nevim:

Každopádně tady to nevyřešíš. V klidu mu řekni, že je super a ještě lepší by bylo, kdyby x a y. A uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.8.23 00:49

Pro svou hodnost jsem byl dokonce opuštěn, teď má co chtěla a neví kudy z toho ven. Někdo prostě potřebuje žít v bahně. Jasně, když uvidím, že by to šlo do neakceptovatelného průšvihu, tak natáhnu pomocnou ruku a vytáhnu jí, ale jinak jí nechám na její zvolené cestě.

• Citovat
  • Upravit
121
13.8.23 00:52

Tak zase nemůžeš být hodnej, až jsi úplně blbej, prostě slušnej, ale neposlušnej je značka ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.8.23 00:56
@Prostě Vodnář píše:
Pro svou hodnost jsem byl dokonce opuštěn, teď má co chtěla a neví kudy z toho ven. Někdo prostě potřebuje žít v bahně. Jasně, když uvidím, že by to šlo do neakceptovatelného průšvihu, tak natáhnu pomocnou ruku a vytáhnu jí, ale jinak jí nechám na její zvolené cestě.

Když tě nechala, kašli na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
13.8.23 00:58

To mas tezko. Treba se k sobe akorat nehodite, treba bys ho docenila o deset let pozdeji, az si odbudes vztah s nejakym blbcem a byla bys rada za tohoto hodneho kluka. Zkus mu vysvetlit, at pribrzdi a uvidis. Ale mne osobne treba vubec nevadi, ze pritel spi nahy a klidne by mohl doma nahy i chodit a jeste mi do toho poslat obcas fotku… a furt bych byla rada. Ja se na nej rada koukam :mrgreen: Stejne tak by mi nevadily ty zpravy a vlastne ani ty dalsi veci, krome toho prohlasovani o perfektnosti, kdyz si na sebe potrebuju zanadavat :mrgreen: Takze jak vidis, vse je otazkou osobniho nastaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.8.23 00:59

To jsem rozhodně nebyl, ale nechtěl jsem být ani hajzlíkem, pro které měla slabost. Chtěl jsem si zachovat svou tvář. Jistě bych tu roli zvládl, leč v jiných pozicích se cítím podstatně lépe.

@Fl.49 píše:
Tak zase nemůžeš být hodnej, až jsi úplně blbej, prostě slušnej, ale neposlušnej je značka ideál.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
13.8.23 01:05

Jistě, ale všechno má své hranice jak kašlání, tak i lidská lhostejnost. To, že někdy možná dojde na mou pomoc neznamená, že to nemám ukončené.

@OpenHearted píše:
Když tě nechala, kašli na ni.
  • Citovat
  • Upravit
34322
13.8.23 01:35

Chudak, musi jeste ziskat zkusenosti, aby si nenechal libit vsechno.

Rekni mu, at jde a skoci z okna. Z lasky k tobe. Ze to fakt chces.
No, bude se trochu osivat, ze by jako fakt moc rad sel a skocil, ale ze prece jenom, uz je to trochu blby, ze jo…
A v tu chvili mu to budes muset takhle natvrdo vsechno rict a vysvetlit. Treba ho to trkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.23 04:42

Nedivím se ti, že tě to štve, taky by mi to nesedělo. Podle mě tu vůbec nejde o to, že by byl “moc hodný” a ty si zasloužila nějakého hajzla, ať si ho můžeš vážit. Na mě tohle chování působí až dusivě a naprosto ti rozumím.

Taky si nedovedu představit mu tohle vysvětlovat - bylo by to fér, ale myslím spíš, že je tohle jednání jeho přirozenost a upřímně nepochopí, co ti vadí. Za mě prostě nejste kompatibilní. Určitě někde běhá žena, která bude za tohle jeho ujišťování šťastná - a pro tebe muž, který ti dá prostor se nadechnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
13.8.23 07:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám problém, který asi může znít zvláštně, ale můj přítel je moc dostupný.
Jsme spolu pár měsíců a já vím, že je to ten nejhodnější kluk se kterým jsem kdy byla a moc si ho vážím, ale kvůli jeho chování mi chybí vzrušení, které by podle mě mělo v začátcích vztahu být.
Jde například o to, že mě celý den informuje o tom, kde právě je i když se na to neptám a třeba ani neodpovídám. Mně zatím stačí vědět jen obecně co bude ten den dělat a pak si o tom třeba večer popovídat, nemusím zatím znát každý jeho krok. Nebo mi stále říká jak mě miluje či jinými slovy vyznává lásku a já pak nemám příležitost (a chuť) začít s tím sama a taky mu něco takového říct (komu by se s tím taky chtělo začínat, když už to ten den slyším třeba po čtvrtý). Chtěla bych mu třeba také někdy jako první zavolat nebo navrhnout den kdy se uvidíme, ale v tom mě skoro vždy také předběhne. Pořád mi říká jak jsem perfektní a to i v situacích, kdy mu třeba vyprávím, že se mi něco nepovedlo, nevyšlo, něco jsem pokazila a chci si o tom normálně s nadhledem promluvit, ale on mě začne utěšovat a chválit, až do nebes a třeba se to v tu chvíli vůbec nehodí, protože jsem něco fakt pokazila a potřebuji parťáka se kterým si o tom promluvím a získám nějaký názor a ne slyšet jak jsem úžasná a že příště se to určitě povede. Často vyslovuje věty typu,,udělal bych pro tebe cokoliv”.
A v poslední řadě jde i o sex. Spíme spolu normálně jak je v začátcích vztahů běžné, opět s tím začíná vždy on (chtěla bych taky, ale než se s stihnu vzpamatovat a začít to, tak nějak po svém, zase je rychlejší). Jenže on se potom už neoblékne, nespí v pyžamu, má tendenci mi často posílat nahé fotky, takže já ho vlastně potom vidím skoro pořád a už se ani nemám na co těšit, protože ho mám takhle stále před očima a není co “objevovat”.Když si to po sobě teď přečtu, tak věřím tomu, že hodně lidí si možná řekne, že řeším úplné kraviny a jsem nevděčná (sama si to občas říkám). Ale zajímá mě jestli mám někdo podobnou zkušenost a případně co s tím? Samozřejmě nejlepší by bylo si promluvit, ale nějak si neumím představit, jak mu vyčítám, že je moc “hodný”.
Případně mě zajímají i názory, jestli je to vlastně z jeho strany vůbec v pořádku a co si o takovém muži myslíte?
Ještě pro představu je nám 25 let.

No mne to pripada spise zavislost. Chlap s normalnim sebevedomim fakt nehlasi kazdou minutu kde je..a nahate fotky sveho partnera vubec nemusim. Radeji nazivo. Klidne bych mu to rekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
13.8.23 07:34

Jednoduše tě miluje a dává ti to takto najevo.
Je to jeho způsob, a tobě stačí míň.
Je mi ho docela líto, nech ho jít pro ženu, která ho ocení.
Až potkáš pár hajz. ů, co na tebe budou kašlat, tak si na něj vzpomeneš ráda.

(Nemyslím to jinak zle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
13.8.23 07:41

Ahoj, nedivím se, že ti jeho chování nesedí. Tohle se fakt nedá klasifikovat jakože je moc hodný. Spíš je to divný.
A taková závislost by odrazovala každého.
Nemyslím si, že promluva by něco vyřešila-nemůžeš mu říct, že je moc hodnej, protože to on není.
On je na tobě závislej. Takhle se hodní kluci nechovají.
Zkusila bych to jinak: pokud máš svůj program na den, domluvila bych se s ním, že si zavoláte večer.
A k tomu chválení, když popisuješ, jak se ti něco nepovedlo: ano, je to nepřirozený a fakt divný, jako by ti lezl s prominutím do zad_u-to bych nesnesla ani u svého podřízeného natož u partnera. V těch chvílích bych mu to normálně řekla.
Hlavně to nezaměňuj s hodností-jak se ti tady vodnář snaží namluvit. Takhle se chová závislák a vlez_doprd_elka a ne hodnej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
13.8.23 07:42

Jsi mladá, máš kluka, co ti nevyhovuje, děti a jiné závazky nemáte - najdi si takového, co ti vyhovovat bude a kluk ať si taky najde partnerku, která ho ocení :nevim:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky