Myslím na svého šéfa - líbí se mi

Anonymní
16.4.19 19:42

Můj šéf a já

Ahoj, asi ani nečekám rady, spíš si chci trošku popsat a znát váš druhý pohled na věc. Pracuji v jedné malé firmě přes rok. Mám šéfa, který je starší o 15 let, než já. Už od začátku jsem dostala hezkou nabídku, plus časově vykryji děti a školku, malý úvazek, kde chodím jen 3× týdně. Ze začátku jsem to nepoznala, že bych se mu líbila, jsem v tomhle trošku zabržděná, neumím ani koketovat, většina chlapů to se mnou časem i vzdalo v minulosti, jak působím nedostupně a tiše. A mého šéfa nejspíš " beru doteď„. Jelikož to začal dávat velmi brzy okatě najevo. Cítím jeho pohledy, ještě teď, když vstoupím do místnosti, tak znervózní, nedokáže se mi dívat do očí dlouho, na ostatní je přísný, na mě ne. Pravda, že od ledna zvolnil a už není tak hrr. Předtím mě několikrát zval na kávu, dokonce mi volal i opilí, abych mu něco dovezla z práce( byl to víkend). Samozřejmě jsem ve slušnosti odmítla. Často se mě " nenápadně dotknul“ Naštěstí i když jsem ho odmítla, šlo vidět, že je naštvaný, ale nevybil si to na mě pracovně. A stále jsem ho prostě neomrzela. Hledá prostě každou chvilku, aby mohl být se mnou doteď. Jdu například do kuchyňky, kde má naproti kancelář, za chvilku je za mnou. Kolegyně také nejsou hloupé, nic mi neřekly přímo, ale jakmile přijde on do místnosti, kde jsem já, téměř všechny se podívají na mě, jak reaguji, ani mě s ním vlastně nenechají samotnou, vždycky se za námi někdo objeví, jakmile s ním zůstanu sama. Již jsem dostala i lepší nabídku, na kterou se klepe kolegyně, která je tam 7 let. Raději jsem odmítla, ale i tak jsem viděla hnusný pohled od kolegyně. A teď prostě kde je problém. Já na něj začala zhruba od prosince myslet. Když mám volno, stýská se mi, když jsem v práci, těším se, až ho alespoň zahlédnu. Nedávám nic znát, těší mě pouze jeho přítomnost. Chovám se pořád tiše, hledím si své práce a začalo mi prostě dělat dobře, že se mu líbím. Už jsem přemýšlela, že si najdu něco jiného, jsem totiž delší dobu vdaná, malé děti, od ženatý 20 let, dítě dospělé. Ale já prostě nedokážu sama odejít. Hlavně on mi bude moc chybět, i když vím, že je to špatné. a takové myšlenky bych mít neměla:( Omlouvám se za zmatený příspěvek, ráda bych vaše názory, i když asi to schytám a zda jste prožily to samé

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
16.4.19 19:51

No říkej si, že chlap, co v práci koketuje s jinou a volá jí v opilosti a zve jí na kafe, nebude asi zrovna charakter, když je ženatý. Co s takovým? Chápu, že ti polechtal ego, ale co z toho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.4.19 19:52

Nepisete jak to máte doma s manželem. Nevím já bych prostě neodcházela v tomhle jsem sobec. Podle mě jestli ho zacnete mít ráda tak buď se z toho vyklube nevěra nebo rozvod myslím, že málokdo umí být imunní vůči přitažlivosti pokud je s tím clovekem denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.19 20:00
@Sofie92 píše:
Nepisete jak to máte doma s manželem. Nevím já bych prostě neodcházela v tomhle jsem sobec. Podle mě jestli ho zacnete mít ráda tak buď se z toho vyklube nevěra nebo rozvod myslím, že málokdo umí být imunní vůči přitažlivosti pokud je s tím clovekem denně

Manžela mám ráda, rozvádět se nechci. Nechci ani podvádět. Nemám to v plánu. S mužem spíš už skoro dva roky žijeme spíš vedle sebe, již jsem nad tím zlomila hůl. On nic řešit nechce, děti jsou malé, máme majetek… Spíš mě to prostě překvapilo, že až po takové delší době je to u mě vzájemné

• Citovat
  • Upravit
12890
16.4.19 20:06

Odejdi nebo si zničíš život.
Ten chlap je naprostá morální troska a tobě se líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.4.19 20:08
@Anonymní píše:
Manžela mám ráda, rozvádět se nechci. Nechci ani podvádět. Nemám to v plánu. S mužem spíš už skoro dva roky žijeme spíš vedle sebe, již jsem nad tím zlomila hůl. On nic řešit nechce, děti jsou malé, máme majetek… Spíš mě to prostě překvapilo, že až po takové delší době je to u mě vzájemné

Tak asik až teď ti začalo chybět to, co nedosáváš od manžela - tak to hledáš jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
16.4.19 20:10

To zavání průšvihem a nic dobrého to nepřinese. Od toho ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.4.19 20:20

Podle mě žít s mužem nad kterým jste zlomila hůl nemá cenu jak dlouho to vydezite? Rok, dva? Celý život promrhat s někým koho nemiluju to bych skočila z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25071
16.4.19 20:22

Odešla bych jinam. To, že ti tak vychází vstříc, bude chtít dřív nebo později kompenzovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.4.19 20:26

Ne ne, co je v domě, není pro mě. Ano, chápu, dělá ti dobře mužská pozornost, to potěší každou ženu. Ale je potřeba si zachovat chladnou hlavu. Manželství ti za chvilkové poblouznění nestojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
16.4.19 20:33

Manžela mas rada ale zlomila jsi nad nim hůl? Tomu nějak nerozumim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.4.19 20:43
@Anonymní píše:

Být tebou, tak si spíš promluvím s manželem, a pokud nic nechce slyšet, tak přímo ve stylu, že ti milostný život chybí a že ho půjdeš hledat jinam, pokud on rezignoval. Pokud máš malé děti, tak asi nebudete ani jeden starý, a pak chápu, že ti to hodně chybí. Co se týče vztahu se šéfem, tak si podle mě jednak zničíš kariéru, budeš za rozvracečku rodin (protože pro většinu lidí chlap přece vůbec za nic nemůže) a ještě to na tebe může prasknout doma. Takže začla bych u manžela a pokud to nepůjde ani po zlém, tak v zájmu dětí klidně počkej a pak nefunkční manželství skonči. Zkrátka ti začalo chybět, co ti manžel nedává.

• Citovat
  • Upravit
192
16.4.19 20:58

Ahoj a nelíbí se ti jen ten pocit, ze to je sef? Tedy něco zakázaného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
16.4.19 21:06

Jezis to jsou zase soudy :lol:
Vzdyt se nic nedeje…libis se chlapovi. No boze. Tady jine resi, ze zavidi hezkym holkam, pac jsou samy nehezke. A ani takove flirtovani neznaji. Tak si uzivej, ze ty hezka jsi, ze jsi zenska a plynou ti z toho vyhody (nevozi se po tobe sef). Nijak te neobtezuje, neharasi, jen cuci… Je to prijemny, tve pracovni vykony se tim nehorsi, kam bys chodila.
S manzelem to nesouvisi prece… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.4.19 21:15
@Berenikee píše:
Jezis to jsou zase soudy :lol:
Vzdyt se nic nedeje…libis se chlapovi. No boze. Tady jine resi, ze zavidi hezkym holkam, pac jsou samy nehezke. A ani takove flirtovani neznaji. Tak si uzivej, ze ty hezka jsi, ze jsi zenska aplynou ti z toho vyhody (nevozi se po tobe sef). Nijak te neobtezuje, neharasi, jen cuci… Je to prijemny, tve pracovni vykony se tim nehorsi, kam bys chodila.
S manzelem to nesouvisi prece… :mavam:

Zatím. Jakmile zjistí, že se zakladatelka nechytá, tak to může přijít. A už teď jí to zrovna v pracovní kolektivu nepřidává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat