Müllerovy pastilky v těhotenství

3
16.1.12 15:01

Mullerovy pastilky v těhu

Mám dotaz. Mohu při bolesti v krku cumlat mullerovy pastilky v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
16.1.12 15:13

Mullerovy pastilky neznám, ale mě doporučili v lékárně Septisan nebo pastilky z Vincentky. A zabralo mi to asi za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 15:16

jojo,septisan je super,…pak i bioktivni vitamin C+zinek,cuca se a posiluje sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
16.1.12 15:18

Já jsem měla velké bolesti v krku v 7tt a v lékárně mi řekli, že v těhu se může pouze Vincentka sprej do nosu a do krku taky pastiky vincentka a ještě S..a teď nevím název :zed: :zed: , ale v lékárně Ti je dají, není to Septolete ani strepsils ani strepfen, je to oybčejná, nijak barevná krabička a tbletky vypadají jako prášky, to jediné by se mělo, ale myslím, že Muller by Ti ublížit neměl, ale jestli nechceš riskovat tak toto, bylinky se moc nedoporučují ale maminy to léčí i tímto a v pohodě :D At si brzo zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 15:20
Kalla1412 píše:
Já jsem měla velké bolesti v krku v 7tt a v lékárně mi řekli, že v těhu se může pouze Vincentka sprej do nosu a do krku taky pastiky vincentka a ještě S..a teď nevím název :zed: :zed: , ale v lékárně Ti je dají, není to Septolete ani strepsils ani strepfen, je to oybčejná, nijak barevná krabička a tbletky vypadají jako prášky, to jediné by se mělo, ale myslím, že Muller by Ti ublížit neměl, ale jestli nechceš riskovat tak toto, bylinky se moc nedoporučují ale maminy to léčí i tímto a v pohodě :D At si brzo zdravá :-)

prasky vypadaji jak paralen,chut je takova jemne mentolova a stoji do 50KC,to je ten zminovany SEPTISAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
16.1.12 15:28
RadanaH píše:
jojo,septisan je super,…pak i bioktivni vitamin C+zinek,cuca se a posiluje sliznice

TO JE ON…Septisan, su fakt sklerotická, to je děs :-)Rady děkuji, mě pomohl. Jinak patí raději půl paralenu než mít horečky, takže se měř a kdyby to lezlo nad 37, trak šup prášek, paralen se může, jako jediný. Já jsem byla nemocná na začátku a malý je zatím zdravý, takže v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.1.12 15:30
Kalla1412 píše:
RadanaH píše:
TO JE ON…Septisan, su fakt sklerotická, to je děs :-)

v pohode,ja videla reklamu na nejaky lek a behem pul minutoveho spotu,jsem si nezapamatovala nazev,tak vyhlizim,kdy uvidim opet :lol: se stava 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
16.1.12 15:33

Koukni se např. sem http://www.docsimon.cz/…ch-a-kojicih
Mullerovi pastilky nejsou v doporučených. Já jsem používala ISLA MINT a jsou výborné.. Jsou to pastilky z islandského lyšejníku a zabírají skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.1.12 15:38

Taky bych doporučila Septisan,mě v těhu mohl vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.12 15:42

Děkuji za rady, zítra navštívím lékárnu. Už nevím, co bych cucala, aby bolest přešla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
16.1.12 16:01

Holky a kdy vám ten Septisan aspoň trošku zabral?Já ho beru od rána,krk zabaluju a mažu Alpou, ale zatím mi není ani o krapet líp:( Bojím se abych neměla angínu :cert:

• Citovat
  • Upravit
616
16.1.12 16:02

Mě tak za 2 dny, ještě jsem si na krk dávala zábal ze slivovice a pila dětský průduškový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí