Ledňáčči - finišujeme :o)

447
16.1.12 10:46

Ledňáčči-finišujeme :o)

Zdravím těhulky :mavam:
Tak se nám to těhulkování blíží ke konci.Také máte pocit,že se miminku do té zimy moc nechce?Ta naše slečinka se patrně rozhodla přijít na svět až na jaře ačkoli máme termín 29.1.To bylo pořád řečí od pana DR.,že jí uvidíme dřív a nic z toho,naopak :mrgreen: Už jsem z toho ale krapet nervózní,sleduji každé píchnutí a zabolení,rodina na mě kouká jak na načasovanou bombu,ale krom poslíčků se neděje nic :nevim: Tak si říkám,jak jí přesvědčit,aby už vykoukla :roll: :lol:
A jak to máte vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
16.1.12 11:09

úplně stejně. TP 26.1. kontrakce už skoro 3 týdny i se otvírám ale malej se ne a ne narodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.12 11:15

Ahojda, tak já jsem otevřená na prst… TP mám 27.1. a slečna taky stávkuje.. to skáču do schodů, ze schodů,koupel, maliníkový čaj, hopsám na míči… no prostě snažím se jak debil… a Nellča prostě jít ven nechce.. :-D ale Hlenová zátka mi odešla ve čtvrtek.. tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.1.12 11:18
ahojky já mám termín 25.1. hlen.zátka odešla 28.12. a já jsem stále celá, piju čajík maliník a taky nic :) čekáme kluka :) jednoho už doma mám a moc se na brášku těší :))
Michaela0312 píše:
Ahojda, tak já jsem otevřená na prst… TP mám 27.1. a slečna taky stávkuje.. to skáču do schodů, ze schodů,koupel, maliníkový čaj, hopsám na míči… no prostě snažím se jak debil… a Nellča prostě jít ven nechce.. :-D ale Hlenová zátka mi odešla ve čtvrtek.. tak uvidíme..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 11:28

Já jsem taky na prst,zátku nemám už 3týdny,ale prostě se nic neděje…Hold se ti naši caparti rozhodli stávkovat :mrgreen: To už na mě přítel vyrukoval se sexem,že slyšel že to může pomoct,ale berte je vážně,on to stejně říká jen kvůli svému potěšení :mrgreen: Ale když už vás tu mám-mám ve zprávě,že mám proměklý čípek-to je špatně nebo dobře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.12 11:30
VeronikaNel píše:
Já jsem taky na prst,zátku nemám už 3týdny,ale prostě se nic neděje…Hold se ti naši caparti rozhodli stávkovat :mrgreen: To už na mě přítel vyrukoval se sexem,že slyšel že to může pomoct,ale berte je vážně,on to stejně říká jen kvůli svému potěšení :mrgreen: Ale když už vás tu mám-mám ve zprávě,že mám proměklý čípek-to je špatně nebo dobře? :mrgreen:
to by bylo být dobré ne…?? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.1.12 11:31

je to dobře. čípek má před porodem měknout. s tím sexem je to pravda. pokud je nález, alespoň trochu k porodu tak ho sperma může rozjet protože obsahuje prostaglandiny (těma se vyvolává porod i v nemocnici) ale u nás je to naopak. já manžela nutím a on nechce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.12 11:31
Misella píše:
ahojky já mám termín 25.1. hlen.zátka odešla 28.12. a já jsem stále celá, piju čajík maliník a taky nic :) čekáme kluka :) jednoho už doma mám a moc se na brášku těší :))
Michaela0312 píše:
kamarádka mi ted poradila, at mažu na schody a skákám, že to dělala taky a porodila tak jdu skákat :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.12 11:32
paola white píše:
je to dobře. čípek má před porodem měknout. s tím sexem je to pravda. pokud je nález, alespoň trochu k porodu tak ho sperma může rozjet protože obsahuje prostaglandiny (těma se vyvolává porod i v nemocnici) ale u nás je to naopak. já manžela nutím a on nechce :P
můj manžel teda se sexem taky stávkuje takže mám smůlu :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.1.12 11:35

:) muj taky nechce, ještě mám 9 dní čas na porod tak nespěchám :) jinak pomáhá i mytí oken tak to zkuste, u prvního mě to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 11:38

No joo,ale když jsme sexovali naposledy,tak mě to dost bolelo,tak nevím :nevim: Navíc mám psycha z toho,že hned otěhotním,sice se to nestává často,ale já jsem smolař,bůh ví,co mě ještě může potkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Míč jsem zkoušela,ale na to frajerka nereaguje :zed: Po schodech běhám denně,k tomu venčím pejsky…takže záhul mám,ale nic…Asi jí změním jméno na Brzdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.12 11:53
VeronikaNel píše:
No joo,ale když jsme sexovali naposledy,tak mě to dost bolelo,tak nevím :nevim: Navíc mám psycha z toho,že hned otěhotním,sice se to nestává často,ale já jsem smolař,bůh ví,co mě ještě může potkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Míč jsem zkoušela,ale na to frajerka nereaguje :zed: Po schodech běhám denně,k tomu venčím pejsky…takže záhul mám,ale nic…Asi jí změním jméno na Brzdu :zed:
:lol: :lol: :lol: neboj, až bude chtít vyleze.. já už jsem taky všechny metody vzdala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 12:01
Michaela0312 píše:
VeronikaNel píše:
No joo,ale když jsme sexovali naposledy,tak mě to dost bolelo,tak nevím :nevim: Navíc mám psycha z toho,že hned otěhotním,sice se to nestává často,ale já jsem smolař,bůh ví,co mě ještě může potkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Míč jsem zkoušela,ale na to frajerka nereaguje :zed: Po schodech běhám denně,k tomu venčím pejsky…takže záhul mám,ale nic…Asi jí změním jméno na Brzdu :zed:
:lol: :lol: :lol: neboj, až bude chtít vyleze.. já už jsem taky všechny metody vzdala…

Já to vidím na Velikonoce :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.1.12 12:16

Ja mam termin dneska, tak uvidime… vcera dlouha prochazka a nic.Doma uz jsou vsichni nervozni, denne mi pise a vola spousta lidi, jen aby se me zeptali, jestli jsem jeste 2v1 nebo ne… zacina to byt na hlavu… 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 12:28
Bessinka píše:
Ja mam termin dneska, tak uvidime… vcera dlouha prochazka a nic.Doma uz jsou vsichni nervozni, denne mi pise a vola spousta lidi, jen aby se me zeptali, jestli jsem jeste 2v1 nebo ne… zacina to byt na hlavu… 8o ;)

Tomu rozumím,mě taky pořád někdo volá a píše a už mě to unavuje :mrgreen: Navíc to jen nervuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí