Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím těhulky ![]()
Tak se nám to těhulkování blíží ke konci.Také máte pocit,že se miminku do té zimy moc nechce?Ta naše slečinka se patrně rozhodla přijít na svět až na jaře ačkoli máme termín 29.1.To bylo pořád řečí od pana DR.,že jí uvidíme dřív a nic z toho,naopak
Už jsem z toho ale krapet nervózní,sleduji každé píchnutí a zabolení,rodina na mě kouká jak na načasovanou bombu,ale krom poslíčků se neděje nic
Tak si říkám,jak jí přesvědčit,aby už vykoukla
![]()
A jak to máte vy? ![]()
úplně stejně. TP 26.1. kontrakce už skoro 3 týdny i se otvírám ale malej se ne a ne narodit!
Ahojda, tak já jsem otevřená na prst… TP mám 27.1. a slečna taky stávkuje.. to skáču do schodů, ze schodů,koupel, maliníkový čaj, hopsám na míči… no prostě snažím se jak debil… a Nellča prostě jít ven nechce..
ale Hlenová zátka mi odešla ve čtvrtek.. tak uvidíme..
Michaela0312 píše:
Ahojda, tak já jsem otevřená na prst… TP mám 27.1. a slečna taky stávkuje.. to skáču do schodů, ze schodů,koupel, maliníkový čaj, hopsám na míči… no prostě snažím se jak debil… a Nellča prostě jít ven nechce..ale Hlenová zátka mi odešla ve čtvrtek.. tak uvidíme..
Já jsem taky na prst,zátku nemám už 3týdny,ale prostě se nic neděje…Hold se ti naši caparti rozhodli stávkovat
To už na mě přítel vyrukoval se sexem,že slyšel že to může pomoct,ale berte je vážně,on to stejně říká jen kvůli svému potěšení
Ale když už vás tu mám-mám ve zprávě,že mám proměklý čípek-to je špatně nebo dobře? ![]()
VeronikaNel píše:to by bylo být dobré ne…??
Já jsem taky na prst,zátku nemám už 3týdny,ale prostě se nic neděje…Hold se ti naši caparti rozhodli stávkovatTo už na mě přítel vyrukoval se sexem,že slyšel že to může pomoct,ale berte je vážně,on to stejně říká jen kvůli svému potěšení
Ale když už vás tu mám-mám ve zprávě,že mám proměklý čípek-to je špatně nebo dobře?
je to dobře. čípek má před porodem měknout. s tím sexem je to pravda. pokud je nález, alespoň trochu k porodu tak ho sperma může rozjet protože obsahuje prostaglandiny (těma se vyvolává porod i v nemocnici) ale u nás je to naopak. já manžela nutím a on nechce ![]()
Misella píše:
ahojky já mám termín 25.1. hlen.zátka odešla 28.12. a já jsem stále celá, piju čajík maliník a taky nicčekáme kluka
jednoho už doma mám a moc se na brášku těší
Michaela0312 píše:kamarádka mi ted poradila, at mažu na schody a skákám, že to dělala taky a porodila tak jdu skákat
Ahojda, tak já jsem otevřená na prst… TP mám 27.1. a slečna taky stávkuje.. to skáču do schodů, ze schodů,koupel, maliníkový čaj, hopsám na míči… no prostě snažím se jak debil… a Nellča prostě jít ven nechce..ale Hlenová zátka mi odešla ve čtvrtek.. tak uvidíme..
paola white píše:můj manžel teda se sexem taky stávkuje takže mám smůlu
je to dobře. čípek má před porodem měknout. s tím sexem je to pravda. pokud je nález, alespoň trochu k porodu tak ho sperma může rozjet protože obsahuje prostaglandiny (těma se vyvolává porod i v nemocnici) ale u nás je to naopak. já manžela nutím a on nechce
muj taky nechce, ještě mám 9 dní čas na porod tak nespěchám
jinak pomáhá i mytí oken tak to zkuste, u prvního mě to pomohlo ![]()
No joo,ale když jsme sexovali naposledy,tak mě to dost bolelo,tak nevím
Navíc mám psycha z toho,že hned otěhotním,sice se to nestává často,ale já jsem smolař,bůh ví,co mě ještě může potkat
Míč jsem zkoušela,ale na to frajerka nereaguje
Po schodech běhám denně,k tomu venčím pejsky…takže záhul mám,ale nic…Asi jí změním jméno na Brzdu ![]()
VeronikaNel píše:
No joo,ale když jsme sexovali naposledy,tak mě to dost bolelo,tak nevímNavíc mám psycha z toho,že hned otěhotním,sice se to nestává často,ale já jsem smolař,bůh ví,co mě ještě může potkat
![]()
![]()
Po schodech běhám denně,k tomu venčím pejsky…takže záhul mám,ale nic…Asi jí změním jméno na Brzdu
Michaela0312 píše:VeronikaNel píše:
No joo,ale když jsme sexovali naposledy,tak mě to dost bolelo,tak nevímNavíc mám psycha z toho,že hned otěhotním,sice se to nestává často,ale já jsem smolař,bůh ví,co mě ještě může potkat
![]()
![]()
Po schodech běhám denně,k tomu venčím pejsky…takže záhul mám,ale nic…Asi jí změním jméno na Brzdu
![]()
![]()
neboj, až bude chtít vyleze.. já už jsem taky všechny metody vzdala…
Já to vidím na Velikonoce
![]()
Ja mam termin dneska, tak uvidime… vcera dlouha prochazka a nic.Doma uz jsou vsichni nervozni, denne mi pise a vola spousta lidi, jen aby se me zeptali, jestli jsem jeste 2v1 nebo ne… zacina to byt na hlavu…
![]()
Bessinka píše:
Ja mam termin dneska, tak uvidime… vcera dlouha prochazka a nic.Doma uz jsou vsichni nervozni, denne mi pise a vola spousta lidi, jen aby se me zeptali, jestli jsem jeste 2v1 nebo ne… zacina to byt na hlavu…![]()
Tomu rozumím,mě taky pořád někdo volá a píše a už mě to unavuje
Navíc to jen nervuje ![]()