Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
25.1.12 12:17
VeronikaNel píše:
Holky,no šupejte :mrgreen: Já jdu zrovna dnes domů z porodnice…dky bohu,po 5ti dnech…fuj :mrgreen:

Jééé tak to ti závidím ;) Nás to teprve čeká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.12 15:46

Ahoj holky, tak skoro po týdnu se opět hlásím. Jak jsem psala tak minulý týden mi začali brzo ráno kontrakce, vše bylo v pořádku tak do 10 hodin dopoledne kdy byly krásné (pravidelné) bohužel, pak začali nepravidelně a hlavně víc bolistivě a ještě k tomu byly stále delší a delší. Asi v 17h jsme jeli do porodnice už s příšernými bolestmi… rodila jsem císařem (malý měl 2× omotanou pupeční šnůru kolem krku)v nemocnici jsem byla totiž bez ozev… no a v 19:25 jsme měli malého Kubíčka venku… 3,41 kg a 48 cm… dnes nás pustili domů… :) PS foto nic moc ale na novém se pracuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.12 19:47

Holky tak my dneska rano jeli do porodky,vzbudila jsem se na vlhko. Na vložce jsem měla kousek krve. Bylo to vsáklé do vložky tak jsem myslela, že to je plodovka.Vyšetřili mě a poslali domů,plodovka to nebyla takže jsem si asi k tomu čůrla :oops: Ale od kdy jsem doma mám bolesti jako při ms a s bolestmi jako na průjem. Jsou zatím nepravidelné,bojím se dát si sprchu :mrgreen: Ale asi ji dám a nejpozději zítra ráno šupajdim do porodnice. Navíc,čistím se.Byla jsem na velkou ráno a teď znova. To už o něčem svědčí :think:
Pane jo…ufff 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.12 19:48

Jo a že prý to byla zátka.Už podruhý,poprvý mi odešla před 3 týdny takže to asi můžu očekávat už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.1.12 20:57

já dneska byla na vyšetření v porodnici, mají plno mám přijít v uterý ráno v sedm, prý budu mít velké miminko asi 4,20kilo no mám hruzu jestli se porod vyvrbí v poho jsem uplně nervozní chjooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.1.12 20:59
Tatramelka píše:
Holky tak my dneska rano jeli do porodky,vzbudila jsem se na vlhko. Na vložce jsem měla kousek krve. Bylo to vsáklé do vložky tak jsem myslela, že to je plodovka.Vyšetřili mě a poslali domů,plodovka to nebyla takže jsem si asi k tomu čůrla :oops: Ale od kdy jsem doma mám bolesti jako při ms a s bolestmi jako na průjem. Jsou zatím nepravidelné,bojím se dát si sprchu :mrgreen: Ale asi ji dám a nejpozději zítra ráno šupajdim do porodnice. Navíc,čistím se.Byla jsem na velkou ráno a teď znova. To už o něčem svědčí :think:
Pane jo…ufff 8o

Držím palce,je to přesně týden co jsem měla to samé a díky vaně jsem porodila ve 4.35h v sobotu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.1.12 21:02

tak jsem si ted dala vanu třeba to pomuže, kéž by :))
jinak
xKristinkax
gratuluji ke krásnému miminku, hlavně přeju zdravíčo oběma :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.12 22:06
VeronikaNel píše:
Tatramelka píše:
Pane jo…ufff 8o
Držím palce,je to přesně týden co jsem měla to samé a díky vaně jsem porodila ve 4.35h v sobotu :mrgreen: :palec:

Já si teď dala sprchu tak uvidíme :roll: Poslední kontrakce 21:55 ve sprše. Snad tomu pomůže a půjde to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.2.12 19:26

Tak holky, konečně jsem se sem dostala. Terezka se narodila 28.1. ve 21:33 hodin. Porod byl dlouhý a konec byl komplikovaný nicméně jsme to zvládly. Jsme doma, malinká je roztomilá…taková Beruška naše :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.2.12 08:19
Tatramelka píše:
Tak holky, konečně jsem se sem dostala. Terezka se narodila 28.1. ve 21:33 hodin. Porod byl dlouhý a konec byl komplikovaný nicméně jsme to zvládly. Jsme doma, malinká je roztomilá…taková Beruška naše :hug:

Tak to Ti blahopřeji, hlavně ať jste obě zdravé :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
5.2.12 11:46

:srdce: Moc moc gratulujeme :palec: Hlavně zdravíčko vám oběma a tobě pevné nervy,jsou opravdu potřeba :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.2.12 12:41

Pridavam se ke gratulacim… At nam ty nase zlaticka pekne rostou a delaji nam jen samou radost… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.2.12 16:51

Děkuji moc :kytka:
Zatím si zvykáme, malinká pěkně spinká, někdy se zlobí ale po nakojení je zase ok :)
Je to takové sluníčko naše :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.2.12 12:22

Ahoj holky, tak i já se hlásím po delší době. Princezna Magdalénka se nám narodila 26.1. v 9.50.. vážila 3,85kg a měřila neuvěřitelných 55cm. Je to Poklad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.2.12 17:58
Mishuge píše:
Ahoj holky, tak i já se hlásím po delší době. Princezna Magdalénka se nám narodila 26.1. v 9.50.. vážila 3,85kg a měřila neuvěřitelných 55cm. Je to Poklad :srdce:

Ahoj, tak to ti blahopřeji :hug: konečně jsi se dočkala. Hlavně Vám oběma zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí